Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tamam da biseyler zaten ters ondan yonetim degisti ondan gecici olarak hami geldi

Yani biseylerin ters olduğunu bi siz anladiniz yonetim futbolcular ve hoca anlamadı gibi davraniyorsunuz.
    Zaten durum ortada ilk yari sonu ligden kopmussun.

Yonetim hamiye 6 ay sözleşme imzalamış gel surda dur sezon sonuna kadar diye.

Lig aylar once bitmis gitmis her hafta burda sanki şampiyonluk savaşı veriyormusuz gibi herkes birilerine sallıyor.

Gencler oynamicakda kim oynicak. İsterlerse 10 yesinler bu çocuklar oynaya oynaya gelisir. Zaten bir iddaan yok birakin oynasınlar yesinler. Neyin stresi bu anlamıyorum.
    Yahu borç borç diye kıvranılıyor ?

Bir maç 1.3 milyon diyoruz neyin iddiası yok ? Bu rakamdan daha büyük iddia mı var kulüp bu durumdayken.

Lig aylar önce bitmemişti . Bu takıma devre arası Hami Mandıralı değil Ersun Yanal gelseydi şuan belki de avrupa ligini konuşuyorduk.

Gençler oynamayacak , gençler adı üstünde genç takımda ,pilot takımda oynayacak.Hani şu muhtar yönetiminde 25-30 yaş futbolcularıyla küme düşen pilot takım.
    #Dik oyna

Yorum

• "Bir suçlu varsa o benim" sonunda kabullendi

Yorum

• İlk olarak murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        futbolu olcay çakırdan iyi bildiğiniz kalınlaştırdığım yerden bile belli :d
        a sporda çikiyosa futbolu bilmemesi gerekiyor zaten

Yorum

• Sahaya cikan futbolculrda degil sorun. Onlari duzgun taktikle oynatmayan cayira salar gibi salan teknik taktik bilgisi 0 hem kel hem fodul bir adamin eseridir bu. Kendi evinde kalabalık ortasaha deplasmanda ve derbilerde bos ortasaha 2 forvet oynatan kor cahilin eseridir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yumlu daha öncede Trabzonspor'u satmıştı..
            yalan demistiler kanitlayin demistiler .

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transfer yasagı gelirse önümüzdeki yıl küme düşeriz.
              Sence Yumlu nasıldı bugün hocam yürekten oynadı mı?

Yorum

• Bu hezimeti izlemedim çok şükür,şu an buraya yazamıyor olurdum büyük ihtimal izleseydim.Takımda formayı haketmeyen bir futbolcu kitlesi var ,teknik direktör olduğu şüpheli biri de var buda doğru ama bu seneki başarısızlığın bana göre %70'i hakemlerden kaynaklıdır!!
                Bu benim görüşüm şu ana kadar kaybolan puanları eklediğimizde takımın avrupa kupalarına rahatlıkla gidebileceği bir yerde olması gerekiyordu,bunun sonucundada futbolcuların moral ve performansında bu kadar berbatlık olmayacağı aşikar.Ama tabiki futbolcunun işini yapması aldığı parayı sonuna kadar haketmesi gerekir.

Yorum

• Devre arasi kötü gidişe dur diyemeyip seneye için hiçbir planlama yapilmadi. Geçici hami projesi dahada berbat etti herşeyi. İşler karıştı iyice

Yorum

• eğer hami bu hafta kovulmazsa başkan sana da yazıklar olsun.

hami yerine de hoca istemiyorum haftaya. bosingwa türkiyede ise o çıkartsın takımı. yeterki şu hami denen artisti görmeyeyim.
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Bir suçlu varsa o benim" sonunda kabullendi
                      İsterse kabullenmesin ?

Yorum

• Yumlu Salih Esteban Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan ve niceleri gibi seneye bu takımda olacaksa başkanda defolsun gitsin
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sahada çok karaktersiz gördüm ama Yumlu ve Yusuf Erdoğan kadarını görmedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Ekici?
                          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sahaya cikan futbolculrda degil sorun. Onlari duzgun taktikle oynatmayan cayira salar gibi salan teknik taktik bilgisi 0 hem kel hem fodul bir adamin eseridir bu. Kendi evinde kalabalık ortasaha deplasmanda ve derbilerde bos ortasaha 2 forvet oynatan kor cahilin eseridir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Sahaya çıkanlar futbol mu oynuyor İsmail, bırak bence boş yere onları korumayı.

%80 yolcu inşallah.

Hami zaten gitti.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• daha 2 hafta önce tek suclu bensem gideyim demisti beyefendi .

Yorum

• Allahtan ilkokulda veya lisede değiliz o yıllarda bu skordan sonra devamsızlığa en az +30 gün eklerdim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X