Haminin seneye için bakarız demesi bile bize sövmesine yetti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaya çıkanlar futbol mu oynuyor İsmail, bırak bence boş yere onları korumayı.
%80 yolcu inşallah.
Hami zaten gitti.
Yorum
-
Hami sende hiç UTANMA arlanma haya yok mu ulan sen oynadığın dönemde x bir anadolu takımından 7 yiyebilirmiydin.Ne yapardı sizi o seyirci şimdi buldun herşeye alıştırılmış seyirciyi ohhhhh.İnsan utanır ya şerefi için yaşar insan bu skor kabul edilemez utanıyorum ve istifa ediyorum diyeceksin lan şerefi olan bir insan bunu yapar TÜH senin kalıbına seni adam diye oraya oturtan ustayada TÜH.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaya çıkanlar futbol mu oynuyor İsmail, bırak bence boş yere onları korumayı.
%80 yolcu inşallah.
Hami zaten gitti.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ekici?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaminin seneye için bakarız demesi bile bize sövmesine yetti.
Lan topunuzun diye başlayıp küfür etse, bu kadar dokunmazdı belki de.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence Yumlu nasıldı bugün hocam yürekten oynadı mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum