Hami işin duygusal boyutunu düşünüyo olabilir mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapıdan oyuncu böyle çıkmaz.
Haydi salalım sahaya gençleri iddiamız kalmamış ne de olsa diye bir altyapı ekolu var mı ?
Hangi avrupa takımında , hangi altyapısıyla ünlü takımda bu tarz bir yaklaşım var ?
Belli bir yaşa kadar kiralarsın futbolcunu yeterince olgunluğa eriştiğini düşündüğünde faydalanmak üzere sahaya sürersin.Olmamışsa tekrar gönderirsin.
20-21 yaşına gelmiş genç yetenekler hayatında ilk defa süper lig maçına çıkıyor. 4'ü 5 i birden sahada .
Pilot takımında 33'lükler.
Biri küme düşer biri tarihi fark yer.
Belli ki birşeyler ters.
Yani biseylerin ters olduğunu bi siz anladiniz yonetim futbolcular ve hoca anlamadı gibi davraniyorsunuz.
Zaten durum ortada ilk yari sonu ligden kopmussun.
Yonetim hamiye 6 ay sözleşme imzalamış gel surda dur sezon sonuna kadar diye.
Lig aylar once bitmis gitmis her hafta burda sanki şampiyonluk savaşı veriyormusuz gibi herkes birilerine sallıyor.
Gencler oynamicakda kim oynicak. İsterlerse 10 yesinler bu çocuklar oynaya oynaya gelisir. Zaten bir iddaan yok birakin oynasınlar yesinler. Neyin stresi bu anlamıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Mandıralı istifa etmek için neyi bekliyor?______________didier zokora___________
Yorum
-
İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapıdan oyuncu böyle çıkmaz.
Haydi salalım sahaya gençleri iddiamız kalmamış ne de olsa diye bir altyapı ekolu var mı ?
Hangi avrupa takımında , hangi altyapısıyla ünlü takımda bu tarz bir yaklaşım var ?
Belli bir yaşa kadar kiralarsın futbolcunu yeterince olgunluğa eriştiğini düşündüğünde faydalanmak üzere sahaya sürersin.Olmamışsa tekrar gönderirsin.
20-21 yaşına gelmiş genç yetenekler hayatında ilk defa süper lig maçına çıkıyor. 4'ü 5 i birden sahada .
Pilot takımında 33'lükler.
Biri küme düşer biri tarihi fark yer.
Belli ki birşeyler ters.
Yani biseylerin ters olduğunu bi siz anladiniz yonetim futbolcular ve hoca anlamadı gibi davraniyorsunuz.
Lig aylar once bitmis gitmis her hafta burda sanki şampiyonluk savaşı veriyormusuz gibi herkes birilerine sallıyor.
Gencler oynamicakda kim oynicak. İsterlerse 10 yesinler bu çocuklar oynaya oynaya gelisir. Zaten bir iddaan yok birakin oynasınlar yesinler. Neyin stresi bu anlamıyorum.
Yorum
-
Yorum
-
Allah mbia dan razı olsun..ilk yarı kazandırdığı puanlarla kulüp bugün kümede kalmıştır..mbia ya bile laf edenler vardı burda..ayrıca bir daha cavanda ve onura laf edene içimden pis sövecem(!)...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam da biseyler zaten ters ondan yonetim degisti ondan gecici olarak hami geldi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum