Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu yumlu nezaman oynasa savunmada bir Kaos ortami oluyor , savunmada oynayan 3 oyuncuda felaket hele salih güresci olmaliydi , ama bu
    yumlu tam saatli bomba . nerde nezaman ne yapmasi gerektigini 29 yasinada kadar ögrenemedi ögrenemeyecek .
    Daha genc yasi oturdukca futbolu olgunlasicak.
    Hedefi 40.

Yorum

• Bunları bır araya toplayıp yuzlerıne sovmek lazım yoksa anlamıcaklar sıkıntımızı
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@artvints<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> özevlat rüzgarı bile yoktu. Ligin en leş takımlarından birine karşı alınan skorla siz yarattınız bu anaforu.
        ben olanı söyledim. hami'nin işbilmezliği. heyecanlanıp melih semih savaş diye saymadım. katkı verebilecekler belli ramazan ve yusuf. tadında bırakmak lazım. kadroyu da dengeli yapmak lazım, rakibi dikkate almak lazım.

Yorum

• Bu Şişmanoğlu da dünyaya Trabzonspor'a gol atmaya gelmiş...

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arsin Yalıkavakspor
            Bu maç gösterdiki gençlere güvenirsek seneye açık ara küme düzeriz. Bize en az 6 direk oyuncu lazım seneye. En fazla 3 genç olmalı takımda onlar da yedek. Öyle hem yazıcı. Hem semih. Hem savaş aynı anda kaldırmaz süperlig. Takımdan gidecek en az 11 adam var. Sezon sonu hareketli geçmeli. Yoksa işimiz sakat.

Yorum

• 3.lige koy bunları 2.lige çıkabilirler Allah belasını versin .
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yumlu rakibin en büyük silahi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• takımın mali durumu ortada scaout ekibi 24 saat çalışacak hatta tatil bile yapmayacak tüm dünyayı tarayacak bonservisi elinde olan 22 tane futbolcu bulacak bu takım yeniden yapılanacak başka kurtuluşumuz yok.

Yorum

• 3 tane net pozisyon + 1 tane el pozisyonu var. Geçen hafta nerdeysegirdiğimiz herpozisyon gol oluyordu bu hafta olmadı. defans hattının becerisi de eklenince bunafark oldu maalesef..

Yorum

• Okay ile yusuf yazıcı arasında bariz kalite farkı var devam yusuf

Yorum

• Karsımda yumlu ve salıh gıbı stoperler olsa bugun bende gol atarım.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Güray Güray diye burda ağlayan arkadaşlar alın Güray sizin olsun boş Beleş bir Ada'm Musa nizam ondan iyidir... Gençlere çamur atan arkadaşlara sormak lazım Hangi Aslarınız yeterli de gençler yetersiz komik oluyorsunuz Cidde'n takımın şu an en iyi mücadele edenleri yazıcı Semih savaş ve okay sanırım maçı radyodan takip ediyorlar ha bir de hakemin yavşaklığını da unutmamak gerek yazıcıya verdiği sarı kart skandal penaltı vermedi o ise puştluk hami hoca değil ben de eklemeden geçmeyeyim

Yorum

• aytaç gidi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gençlere kimse çamur atmasın boş yere. Girdiğin pozisyonları değerlendiremiyorsun, stoper 2lin ve solbekin yol geçen hanı. Yok efendim gençler şöyle böyle. hadi ordan.

Yusuf
                              Yazıcı, Y.Erdoğan'a al da at pas verdi, Savaş Cardozo'ya atamadılar.
                              Kesinlikle katılıyorum. Pat diye çocukları lige sürüp onları eleştiri yağmuruna tutmak saçma.
                              Bu çocuklardan sivrilenleri yavaşça takıma monte edeceksin. Bunun usulü budur. Her geleni sahaya sürmek degil. Damdan düşer gibi ne yapacaklar. Mustafa ve Yusuf'la oynayan çocuk nasıl yetişsin işte.
                              Neyse. Sağlık olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X