sen git usta nın yanına beraber patlayın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 33. Hafta | Antalyaspor 7 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamiyi getiren iho değildi...Devre arasında transfer yapmayıp feda diyende iho değildi...Hamiş
Yorum
-
Şu rezilliğin ihoyla alakası yok . Bir oç hoca var takımda. Kanına soktuğumun kansız gancık bir şerefsiz takımı sabote ediyor . Yönetim benim için bitti. Allah belalırıno versin bu aq çocugunu takımda tutuyorlar ya. Allah nelası versin. Kanım dondu oç hami
Yorum
-
şu hami denen şerefsiz yerine 10 kere 100 kere yazdık bosingwa'yla cardozo hazırlasaydı takımı en azından... bu kadar bakar kör olunur mu arkadaş. şu rezilliği de yaşattınız ya bize, helal olsun daha ne diyeyim. kahır sezonuymuş çile sezonuymuş. sokarım öyle kahrına da çilesine lan. şerefiniz yok mu sizin.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba Hami maçtan sonra utanıyorum diyebilecek mi?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ödeyecek bu bedeli.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 oldu... Yazıklar olsun... Esteban'ı da kovun ayrıca bu maçtan sonra.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum