Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu sene rekorları alt üst ettik madem
    ciddi ciddi soruyorum küme düşermiyiz?
    bundan sonra bütün maclari yenilsekte öyle bir risk yok
    8 puan ve 7 takim var arkamizda

en yakin küme düsecek takimlarin son 2 haftasi basaks., gencler ve kayseri , sikebahca. ayrica satilmissehir haftaya antepe oynuyor
    matematiksel %5 gibi bi ihtimal var

3 puan ceza yesek bile bu %20 yi gecmez
    ama tff kurallarina göre olayi yapanlarin kimlikleri belliyse böyle bir ihtimal yok

yazanlar akli sira gerilim yaratmaya calisiyor
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 03:43.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özetlere baktım. Hiç ikili mücadeleye giren Trabzonsporlu futbolcu görmedim. Yanında refakat ederek, çalım atmasını, dripling atmasını seyrederek nasıl kazanacağız? Trabzonspor'un hiçbir işe yaramayan futbolculardan kurtulması lazım

Hakemlere gelince ise Albayrak "Bunlar çete" demişti. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Geçen hafta feybe maçında açık kolu görmeyenler, sezon başından beri açık kola gelen 10 belki 20 penaltıyı görmeyenler kapalı halde olan kola gelen topu penaltı değerlendirip Trabzonspor aleyhine penaltı veriyorlar. Hakemin yanında Aykut'a küfür eden Kıvanç Karakaş'a hakem kırmızı verdi mi? Yok.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hala iyi kadro kuralım diyen var.Sezon başında bu takım ust uste maçlar aldı.Peki sonra ne oldu.2010/11 de neler oldu
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• elbette zaman değişir ve bizim de TFF'de,MHK'de PFDK'da söz sahibi olduğumuz günler gelir, o zaman bu Trabzonspor düşmanı tüm cibiliyetsiz hakemleri ve uzantılarının hesabını düreriz

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu sene rekorları alt üst ettik madem
            ciddi ciddi soruyorum küme düşermiyiz?
            Bisey olmaz merak etme
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Bütün maçlarımızı kaybettiğimizi varsayarsak en kötü senaryoda küme düşüyoruz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Klasik olacak ama bu takıma Messi de gelse Ronaldo da gelse bir şey olmaz. Onlara da söveriz. Takım, şehir psikolojik olarak bitmiş. Toptan temizlik lazım.
                Ziya paşa ne demiş.. Tecavüzcüsüne aşıksa bir millet,layıktır ona her türlü zillet.şike kapandıktan sonra Trabzon insanı ve taraftarları,hakkını yiyenlerin(gerçek faillerin..herkes biliyor artik),Trabzonspor ve Trabzona dost gozukup ama trabzonu bitirenlerin malesef en büyük destekçisi oldular.Vallahide daha o günden dedim ki zilleti yaşayacağız..Şimdi burada ağlayanlar var yada ekranda maç izlerken,hakettik dememeyecegim ama tecavüzcü süne aşık olmanın bedeli bunlar..hayatta bir toplumun yada bir grubun yada kişinin başına gelenler asla tesadüf değildir.Ha ilerde şeref madalyası olacak bu sıkıntı lar..Artık göz acma zamanı geldi. yoksa zillet ve rezillik devam.. bunun başka tarifi yok kusura bakmasın kimse..
                En son chopper61 tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 11:22.
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Her yerde statlar bitti,,bizde hala çatıya takılacak parçaları sayiyoruz..
                  Ali yazar Veli bozar

Yorum

• hakıkaten kufur ettıyse aykuta kı dudak okumadan anlasılcagı uzere etmıs oyle dokunmıcaktı suratına yapıstırcaktı tokatı nasılsa hafıfletılmıs sebep kac mac verceklerse verselerdı zaten 3 macı bu sene cekerdı seneye takımda kalıp kalmayacagı bellı degıl..saha ıcınde de dısındada bu sene adaletı artık kendı oyuncularımız saglayacak bıldıklerı gıbı bu anlasıldı..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hami çok kotu bir hoca,douglasta berbat bir defans..zamanında bu forumda ne de seviliyorlardi oysa..bizim taraftar futbolu iyi bilir efsanesi,efsanedir ütopya dır..transfer başlığına gidin eminim ki hala douglas in kopyası papy dijolou mudur nedir onu yazıp duruyorlardır...baskalarini suçlamaya gerek yok esas problem bizde..
                      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami çok kotu bir hoca,douglasta berbat bir defans..zamanında bu forumda ne de seviliyorlardi oysa..bizim taraftar futbolu iyi bilir efsanesi,efsanedir ütopya dır..transfer başlığına gidin eminim ki hala douglas in kopyası papy dijolou mudur nedir onu yazıp duruyorlardır...baskalarini suçlamaya gerek yok esas problem bizde..
                        Eeee millet maneger oyunlarinda ki istatistiklere gore transfer ister adam degerlendirirse olcagi budur .
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bütün maçlarımızı kaybettiğimizi varsayarsak en kötü senaryoda küme düşüyoruz .

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            İşte korktuğum senaryo olur mu olurda ,sonra neler olur düşünemiyorum.Ama Ustanın çok büyük hatasıdır bu durum hiçbir önlem almamak futbolcuları başı boş bırakmak ceza vermemek Türk futbol tarihinin en kötü hocasıyla devam etmek.Bu kadroyu kuran iho yu Allah bildiği şekliyle ıslah etsin.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hala iyi kadro kuralım diyen var.Sezon başında bu takım ust uste maçlar aldı.Peki sonra ne oldu.2010/11 de neler oldu
                              Bırakın bu işleri senin 16 maglubiyet almanın izahatı olamaz hakem hataları olmasa olacağın lig 8.ciligidir.Ya orta açamayan şut çekemeyen 3 maçtır gol atamayan lig sonuncularına bile pozisyona giremeyen HİLHAT GARİBELERİNİN ZIRLAMAYA HAKKI YOK.Bu kadro Bahanelerle sarılıp korunacak değil suratına TÜH diye tükürülecek bir kadro.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X