İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide sunu anlamıyorum burda nasıl klubu batırırken ölümune savunan ıhocular varsa sımdı de elestırıye tahamulu olmayan ustacılar cıktı..arkadas sakamısınız sız ustayı elestırınler ıstıfa etsın gıtsınmı dıyorlar sadece hoca secımı konusunda yanıldıgını ve bu yanlısdan donmemekde ısrar etmesını elestırıyor herkes ..tablo ortada lıgın bıtmesıne 3 hafta kaldı yendıgımız takımlar ıcerde kume hattındakı sıvas mersın kayserı o da kalecılerın olaganustu performansıyla gozlerımızı kapatıp susalımmı bu rezıl futbola..sıstem zaten ustumuze oynuyor bıde hamının sacmalıkları tuz bıber oluyor ustune..tamam usta getırırken ne dusunduyse hamıyı bende aynı dusuncedeydım cunku oncekı gelısındekı oynattıgı futbol aldıgı sonuclar umut verıcıydı ama yanılmısız ıste ası tutmadı neden dıretıyor hala usta hamı bıraksın 3 maca kım cıkarırsa cıkarsın bu rezıl takımı bundan daha kotu futbol oynatamaz oyle bı ıhtımal yok zaten..bız yenı hocayı getırsın demıyoruz 3 mac su rezıllıkden kurtulalım artık yeter..elestırıye azcık tahamulunuz olsun kımse takımın kotulugunu ıstemıyor burda..
basiretsizligin bukadari
önce adami pohpohlayin sonra bu
sanki 3 haftada bisey degisecek, tolunay gelip hepsine dayak atsa bu grup bundan fazlasini vermez
sizin istediginiz hofunuzu inmesi
onun icinde 3 haftada milyonlar yine cöpe atilsin
uefaya karsi biz her kararimizin arkasindayiz lafi bozulsun...
sizinki Trabzonsporluluksa sonuna kadar adamciyim
bukadar bosuna konusmakda zarardir
ama juventusa iyi oynatti dimi..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhammet demirin tam bir fiyasko olduğunu daha önce defalarca söylemiştim.Anadolu takımlarından futbolcu ALMAYACAKSIN.KOCA BİR HİÇ MUHAMMET.KÜME DÜŞMEYE OYNAYA OYNAYA ANTEPTE YOKOLMUŞ GİTMİŞ.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Hami seçeneği yüzünden en az 30 kişi ile tartışmaya girdim çoğunun gerekçesi "yönetim napsın sezon sonuna kadar idare edeceğiz"argümanıydı.
Al sana idare diyorum şimdi savunanlara.Israrla rezil olacaz ilk ona bile giremeyecez diyenlerin başında geliyordum.
Alın size rezillik diyorum işte.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammed Demir mi fiyasko?Seneye bu mesajı hatırlayıp utanacaksın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok ben o lafı bu forumda Muhammedin ismini 3 sene önce ilk ortaya atıldığında söylemiştim.Hala aynı noktadayız TAM BİR FİYASKO.Bosinin 2.gelişinde rezil olup bizide rezil edeceğini,okayın mevkisinde Türkiye deki en kötü adam olduğunu,aykutun sadece bir kasap olduğunu söylediğim gibi...
Diğer futbolcularla da ilgili yorumlarına katılmıyorum,ikisi de çok iyi yedek olur,futbolcuyu kullanmasını bileceksin,kaldıramayacağı yükün altına koyarsan ezilirler.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste biz hamiye karsiydik
basiretsizligin bukadari
önce adami pohpohlayin sonra bu
sanki 3 haftada bisey degisecek, tolunay gelip hepsine dayak atsa bu grup bundan fazlasini vermez
sizin istediginiz hofunuzu inmesi
onun icinde 3 haftada milyonlar yine cöpe atilsin
uefaya karsi biz her kararimizin arkasindayiz lafi bozulsun...
sizinki Trabzonsporluluksa sonuna kadar adamciyim
bukadar bosuna konusmakda zarardir
ama juventusa iyi oynatti dimi...1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet'in kaçırdığı pozisyon 100 kere Cardozo'ya gelse hepsini gözü kapalı gol yapar
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherhalde farklı düşünmediğimiz tek konudur.. "hami bir şansı hak ediyor." cümlesi trabzonsporun ne kadar küçüldüğünün kanıtıdır.. hami şansı elde etsin de trabzonspor ne olursa olsun!!
Yorum
-
devlet bahçeli yi ve hami yi anlamakta zorlanıyorum. ikisi de seneye olmayacaklarını biliyor, kendi taraftarlarının onları istemediğini biliyor ama hala ısrarla koltukta oturmaya devam ediyorlar. hami istifasını versin, kulüp kabul etmez ise yapacak bir şey yok ama inadına orada oturmak sadece hami ye zarar verir.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun şu ki cardozo pozisyona giremiyor, pozisyona girsin de gol atamasın, elbet atar, uyum süreci yaşıyor. Devamlı oynayınca atacaktır.
Seneye Cardozo'dan daha iyi GOLCÜ alacağımızı düşünenler varsa bir daha düşünsün.
En son bu kafadaki adamların yüzünden Glowacki'yi gönderip Bamba'yı almıştık.
Bence Cardozo'nun etrafını güçlendirmek lazım.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum