Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abii yapma gözünü seviyim Yılmaz Vural diyosun. Adam tuttugunu küme düşürüyor
    adam 5 takım düşürdüyse 10 takımı da ligde tutmuştur.. yılmaz vural haminin yanında mourinho gibi kalır emin olabilirsin.. kadıköydeki son fener galibiyetimizin mimarıdır..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bide sunu anlamıyorum burda nasıl klubu batırırken ölümune savunan ıhocular varsa sımdı de elestırıye tahamulu olmayan ustacılar cıktı..arkadas sakamısınız sız ustayı elestırınler ıstıfa etsın gıtsınmı dıyorlar sadece hoca secımı konusunda yanıldıgını ve bu yanlısdan donmemekde ısrar etmesını elestırıyor herkes ..tablo ortada lıgın bıtmesıne 3 hafta kaldı yendıgımız takımlar ıcerde kume hattındakı sıvas mersın kayserı o da kalecılerın olaganustu performansıyla gozlerımızı kapatıp susalımmı bu rezıl futbola..sıstem zaten ustumuze oynuyor bıde hamının sacmalıkları tuz bıber oluyor ustune..tamam usta getırırken ne dusunduyse hamıyı bende aynı dusuncedeydım cunku oncekı gelısındekı oynattıgı futbol aldıgı sonuclar umut verıcıydı ama yanılmısız ıste ası tutmadı neden dıretıyor hala usta hamı bıraksın 3 maca kım cıkarırsa cıkarsın bu rezıl takımı bundan daha kotu futbol oynatamaz oyle bı ıhtımal yok zaten..bız yenı hocayı getırsın demıyoruz 3 mac su rezıllıkden kurtulalım artık yeter..elestırıye azcık tahamulunuz olsun kımse takımın kotulugunu ıstemıyor burda..
      iste biz hamiye karsiydik

basiretsizligin bukadari
      önce adami pohpohlayin sonra bu

sanki 3 haftada bisey degisecek, tolunay gelip hepsine dayak atsa bu grup bundan fazlasini vermez
      sizin istediginiz hofunuzu inmesi
      onun icinde 3 haftada milyonlar yine cöpe atilsin

uefaya karsi biz her kararimizin arkasindayiz lafi bozulsun...

sizinki Trabzonsporluluksa sonuna kadar adamciyim

bukadar bosuna konusmakda zarardir
      ama juventusa iyi oynatti dimi...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        muhammet demirin tam bir fiyasko olduğunu daha önce defalarca söylemiştim.Anadolu takımlarından futbolcu ALMAYACAKSIN.KOCA BİR HİÇ MUHAMMET.KÜME DÜŞMEYE OYNAYA OYNAYA ANTEPTE YOKOLMUŞ GİTMİŞ.
        Klasik olacak ama bu takıma Messi de gelse Ronaldo da gelse bir şey olmaz. Onlara da söveriz. Takım, şehir psikolojik olarak bitmiş. Toptan temizlik lazım.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimin Hami seçeneği yüzünden en az 30 kişi ile tartışmaya girdim çoğunun gerekçesi "yönetim napsın sezon sonuna kadar idare edeceğiz"argümanıydı.
          Al sana idare diyorum şimdi savunanlara.Israrla rezil olacaz ilk ona bile giremeyecez diyenlerin başında geliyordum.
          Alın size rezillik diyorum işte.
          herhalde farklı düşünmediğimiz tek konudur.. "hami bir şansı hak ediyor." cümlesi trabzonsporun ne kadar küçüldüğünün kanıtıdır.. hami şansı elde etsin de trabzonspor ne olursa olsun!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 3 hafta kaldı az daha sabredelim . 3 maçta 4 puan toplarız gibi geliyor bana
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• bu akşam haminin işine son verilsin.. son 3 haftayı sadi hoca götürür.. çok da iyi olur..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Muhammed Demir mi fiyasko?Seneye bu mesajı hatırlayıp utanacaksın.
                Yok ben o lafı bu forumda Muhammedin ismini 3 sene önce ilk ortaya atıldığında söylemiştim.Hala aynı noktadayız TAM BİR FİYASKO.Bosinin 2.gelişinde rezil olup bizide rezil edeceğini,okayın mevkisinde Türkiye deki en kötü adam olduğunu,aykutun sadece bir kasap olduğunu söylediğim gibi...
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok ben o lafı bu forumda Muhammedin ismini 3 sene önce ilk ortaya atıldığında söylemiştim.Hala aynı noktadayız TAM BİR FİYASKO.Bosinin 2.gelişinde rezil olup bizide rezil edeceğini,okayın mevkisinde Türkiye deki en kötü adam olduğunu,aykutun sadece bir kasap olduğunu söylediğim gibi...
                  M.Demir'lik ne sorun var?Sürekli gol pozisyonlarına giriyoruz da atamıyor mu?Bir adaptasyon süreci olur,kaldı ki tarihimizin en kötü Trabzonsor'u var sahada,kafa olarak da ruh olarak da bitik.
                  Diğer futbolcularla da ilgili yorumlarına katılmıyorum,ikisi de çok iyi yedek olur,futbolcuyu kullanmasını bileceksin,kaldıramayacağı yükün altına koyarsan ezilirler.
                  • Memento mori

Yorum

• Ustanın laftan başka icraatini görmedik... Td hala belli değilse tam bir fiyaskodur...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iste biz hamiye karsiydik

basiretsizligin bukadari
                      önce adami pohpohlayin sonra bu

sanki 3 haftada bisey degisecek, tolunay gelip hepsine dayak atsa bu grup bundan fazlasini vermez
                      sizin istediginiz hofunuzu inmesi
                      onun icinde 3 haftada milyonlar yine cöpe atilsin

uefaya karsi biz her kararimizin arkasindayiz lafi bozulsun...

sizinki Trabzonsporluluksa sonuna kadar adamciyim

bukadar bosuna konusmakda zarardir
                      ama juventusa iyi oynatti dimi...
                      once okudugunu anlamayı ogren ..bız yenı hoca getırsın demıyoruz gozune gırsın ordakı yazı hamı gıtsın yeter..sen ve senın gıbılerle tartısmaya bıle gırmeye degmez engeelerım gıder sevıyesız..hatadan donmek erdemdır yanıldıgımı soyluyorum hataya devam etmek ıse ahmaklıkdır ve bu ahmaklıgı gorup ses cıkarmamak adamcılıgın danıskasıdır..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Muhammet'in kaçırdığı pozisyon 100 kere Cardozo'ya gelse hepsini gözü kapalı gol yapar
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muhammet'in kaçırdığı pozisyon 100 kere Cardozo'ya gelse hepsini gözü kapalı gol yapar
                          Sorun şu ki cardozo pozisyona giremiyor, pozisyona girsin de gol atamasın, elbet atar, uyum süreci yaşıyor. Devamlı oynayınca atacaktır.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herhalde farklı düşünmediğimiz tek konudur.. "hami bir şansı hak ediyor." cümlesi trabzonsporun ne kadar küçüldüğünün kanıtıdır.. hami şansı elde etsin de trabzonspor ne olursa olsun!!
                            Trabzonspor deneme tahtası oldu Hami gibileride okçu.Olan bizim gibi saf düşünen taraftarlara oldu.

Yorum

• devlet bahçeli yi ve hami yi anlamakta zorlanıyorum. ikisi de seneye olmayacaklarını biliyor, kendi taraftarlarının onları istemediğini biliyor ama hala ısrarla koltukta oturmaya devam ediyorlar. hami istifasını versin, kulüp kabul etmez ise yapacak bir şey yok ama inadına orada oturmak sadece hami ye zarar verir.
                              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorun şu ki cardozo pozisyona giremiyor, pozisyona girsin de gol atamasın, elbet atar, uyum süreci yaşıyor. Devamlı oynayınca atacaktır.
                                Kardeş pozisyona giremiyor dediğin Cardozo maçların yarısında oynamadı ama hala takımın en çok gol atan adamı.

Seneye Cardozo'dan daha iyi GOLCÜ alacağımızı düşünenler varsa bir daha düşünsün.

En son bu kafadaki adamların yüzünden Glowacki'yi gönderip Bamba'yı almıştık.

Bence Cardozo'nun etrafını güçlendirmek lazım.
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X