Ulan emek hırsızı satılmışşehir, inşallah bu haksız penaltıya rağmen layık olduğun yere düşeceksin Zivas ile
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin DÜZEN,
Bu sezon hakemlerden an çok canı yakan takım tartışmasız TS'dir diyor.
Yorum
-
İsyan, isyan
Umarım Sn. Muharrem USTA ile yeniden şahlanırız.
Hem sahada hem masada
Öyle bir takım kurulsun ki, hakemler de ürksün, rakipler de ürksün, taraftarlar da ürksün.
Şike sürecinin peşini bırakmıyoruz diye yapılıyor tüm bunlar ama asla bu mücadele bitmeyecek.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa boşver bunlar gaz alma, dayağı atıp üzerine pansuman geçiyorlar topunun sülalesini....2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu ülkeye hala sevgi besleyen varmı çok merak ediyorum ülkenin halkı pis kurumlarıda herşeyi arkadaş hamsi diyenler rum diyenler laz diyenler ya arakdas bu şehir ülkesini çıkarsızca seven vatansever insanlar ama bu şehre bunlar yapıldıktan sonra gerçekten süzme gibi önden atlayanları gördükce çıldırıyorum.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü penaltı, geçen hafta bize verilmeyen penaltının tıpatıp aynısı
Bize verme, satılmışşehir'e ver
İşte TS düşmanlığının göstergesi bu
İyi geceler.....
Mehmet Topal'ın kolu açık ve geçen topu engelliyor !Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü penaltı, geçen hafta bize verilmeyen penaltının tıpatıp aynısı
Bize verme, satılmışşehir'e ver
İşte TS düşmanlığının göstergesi bu
İyi geceler....."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem faciasını izle bu maç..
Zaten futbol olarak en ufak bir umut ışığı yok. Bir de bu maç hakemin takdir hakkını hep eskişehirden yana kullanıp adeta ince ince doğramasını bekliyorum.
Çok çok az olan puan alma ihtimalimizin de böylece kalmayacağını düşünüyorum.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum