bu iyi aile çocukları diyorlar ki burası bizim çöplüğümüz ya çöplükte yalnız olmadıklarını göstereceğiz ya çöplüğü başlarına geçireceğiz yada o çöplükten çıkacağız.
Bende Aykutu kadro disi birakirim, cünkü kacinci vukati. Ama aramizda ki su Sakal sapiklarina ne demek gerekir? Kardesim size ne? Fasist misiniz nesiniz.. bitmediniz pis modernci yalakar sizi...Sünnet e zorla laf söylemeye calisan cahiller..
Bütün maçları kaybedersek eskişehir bütün maçlarını alırsa küme düşüyoruz.koskoca 2.yarı bizi hamiye mahkum ettiği için binlere milyon kere hatalı usta...
evet bir ihtimal yok degil. ama ben 2 yada 3 puan alırız diyorum. ya bir galibiyet ya 2 beraberlik. kahretsin ki böyle diyorum. iddası ve da macları gazozuna olmayan hic bir takımı yenemeyecek kadar da karektersiz takımız.
Yil 2002 yada 2003 gazi besyo da okurken harclik cikar niyetiyle bulent yavuz mhk baskaniyken hakemlik sinavlarina girdim.butun sinavlari rahatca dereceyle bitirip hakemligi kazandim.butun hakem malzemeleri kiyfetleri eksiksiz aldim maca cikacaz harclik cikacak umidiyle.19 mayis stadinda carsamba gunleri hakem antremanlari oluyor. Antremana katilanlara hafta sonu mac veriyorlar.daha ilk antremanimda cileden ciktim herkesle kavga ederek herkesin icinde klasman hakemlerine kufur ederek antremani yarim birakip gittim.bu kadar o.ç nun icinde kalamam diye.aldigim butun malzemeleri bir arkadasima vererek hakemlik kariyerimi baslamadan bitirdim.simdi daha iyi anliyorum ne kadar isabetli bir karar verdigimi.hayatimda gordugum en yavsak camia.
Bende Aykutu kadro disi birakirim, cünkü kacinci vukati. Ama aramizda ki su Sakal sapiklarina ne demek gerekir? Kardesim size ne? Fasist misiniz nesiniz.. bitmediniz pis modernci yalakar sizi...Sünnet e zorla laf söylemeye calisan cahiller..
Hami bir de yeleği çıkarıp deneyeyim dedi sanırım. Bizden farkı yok ki adamın. Ben takım kötü oynayınca yer değiştiriyorum mesela. Hami hoca da oyuncu mu çıkarsam yeleğimi mi diye düşünüp yeleğini çıkarıyor sanırım...
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum