Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maçta yenilip haftaya Rize yi yenmeye çalışırız bizdede bu yakışır dimi , bu maçı alamazsan rizeyide yenmeyeceksen , Molozlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yok artik daha neler.. Bize ne yahu Rize'den

Yorum

• bu iyi aile çocukları diyorlar ki burası bizim çöplüğümüz ya çöplükte yalnız olmadıklarını göstereceğiz ya çöplüğü başlarına geçireceğiz yada o çöplükten çıkacağız.

Yorum

• Bende Aykutu kadro disi birakirim, cünkü kacinci vukati. Ama aramizda ki su Sakal sapiklarina ne demek gerekir? Kardesim size ne? Fasist misiniz nesiniz.. bitmediniz pis modernci yalakar sizi...Sünnet e zorla laf söylemeye calisan cahiller..
        Nefsin icin sevme

Yorum

• Muhammet yıldız olmaya çalışacağın maç bu maç değil.

Yorum

• Şu kale arkasında hakem gibi duran yaban arıları futbolumuza leke düşürdü.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu ligde istenmiyoruz bu kadar net..tamam kötüyüz ama hakem hataları ile kaybedilen puanları 37 puna bi ekleyin nerede oluyoruz görün.yazıklar olsun..

Yorum

• Bir dahaki şutu santrayı yapar yapmaz bekliyoruz. Hadi bakalım.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bütün maçları kaybedersek eskişehir bütün maçlarını alırsa küme düşüyoruz.koskoca 2.yarı bizi hamiye mahkum ettiği için binlere milyon kere hatalı usta...
                  evet bir ihtimal yok degil. ama ben 2 yada 3 puan alırız diyorum. ya bir galibiyet ya 2 beraberlik. kahretsin ki böyle diyorum. iddası ve da macları gazozuna olmayan hic bir takımı yenemeyecek kadar da karektersiz takımız.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• en iyi stoper ceza alanında rakibe çift dalıp penaltı yaptırıyor.çoh enteresan.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Yil 2002 yada 2003 gazi besyo da okurken harclik cikar niyetiyle bulent yavuz mhk baskaniyken hakemlik sinavlarina girdim.butun sinavlari rahatca dereceyle bitirip hakemligi kazandim.butun hakem malzemeleri kiyfetleri eksiksiz aldim maca cikacaz harclik cikacak umidiyle.19 mayis stadinda carsamba gunleri hakem antremanlari oluyor. Antremana katilanlara hafta sonu mac veriyorlar.daha ilk antremanimda cileden ciktim herkesle kavga ederek herkesin icinde klasman hakemlerine kufur ederek antremani yarim birakip gittim.bu kadar o.ç nun icinde kalamam diye.aldigim butun malzemeleri bir arkadasima vererek hakemlik kariyerimi baslamadan bitirdim.simdi daha iyi anliyorum ne kadar isabetli bir karar verdigimi.hayatimda gordugum en yavsak camia.

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende Aykutu kadro disi birakirim, cünkü kacinci vukati. Ama aramizda ki su Sakal sapiklarina ne demek gerekir? Kardesim size ne? Fasist misiniz nesiniz.. bitmediniz pis modernci yalakar sizi...Sünnet e zorla laf söylemeye calisan cahiller..
                        Ağzına sağlık
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Hami bir de yeleği çıkarıp deneyeyim dedi sanırım. Bizden farkı yok ki adamın. Ben takım kötü oynayınca yer değiştiriyorum mesela. Hami hoca da oyuncu mu çıkarsam yeleğimi mi diye düşünüp yeleğini çıkarıyor sanırım...
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• hami o nasıl kravat bağlamak? göbeğin üstünde kısa kalan kravat mı olur? neyse ya.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buyrun cenaze namazına.
                              akplilere sor Trabzonspor'mu yoksa Trabzonspor'un katili akp'mi akp derler.
                              İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hami yetiyor zaten. çalışmalarına gerek yok. Real madridi versen ligde bizim konumumuzda olur
                              Hami'yi tartışmaya gerek yok zaten provokatör olsa bu kadarını beceremezdi.
                              İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              olmaz abi bu halk ile haklısın.
                              bu halk zamanında tepkisini verseydi şu anda seri şampiyonluklar almış olacaktık.
                              Aynen kardeşim

Yorum

• Aykutun bu takımda işi yok yumluyu da alsın defolup gitsin
                                Gerçekçi Ol İmkansızı İste...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X