Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vallahi billahi artık dayanamıyorum. hakikaten dengem bozuldu. tv den her izlediğim maçımızda evde illaki birşey kırılıyor. izlemesen de olmuyor. Allah belanızı versin...
    There is no spoon...

Yorum

• Bu maçta yenilip haftaya Rize yi yenmeye çalışırız bizdede bu yakışır dimi , bu maçı alamazsan rizeyide yenmeyeceksen , Molozlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Futbolda şiddete karşıyım. Fakat ben sahada olsaydım hakemi döverdim. Sonra hatamı kabul ederdim
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Aykut kırmızı yemiş Penaltı yanlış olsada yapmayın arkadaş şu hareketleri. Adamlar seni tahrik edip üstüne oynayacak belli.
          Maç var ligtv var ama izlemiyorum ne hale getirdiler bizi.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bir an evlle muharrem usta vizyonuna ve kafasına ulaşmamız lazım. iho kafasıyla devam ettiği sürece bu kulüpten bi cacık olmaz. gerçi borsa hareketlendi henüz sportif başarıya yansımadı ama bakalım bekliyelim!

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              her türlü penaltı ! at gözlüğüyle bakmayın olaya bana aykutu hiç savunmayın her maç aynı senaryo maganda değil stoper izlemek istiyorum defolsun gitsin !
              Bu üslupla bana yazarsan foruma üç gün yazamam. Belki abimsin fakat rica edeceğim bana bu üslubu kullanmayın.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hakemler her hafta aynıda bızım takımdada hıc duzelme yok. Aytac denen arkadas ısabetlı pas atmayı ne zaman ogrenecek. Douglas desen yuzyılın kazıgı
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Adamın oynadığı futbolu bıraktık şimdide niyetini sorguluyoruz,Allahım sabır ver��

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir kaç tane hakem öldürmeden olmayacak
                    abi bu düzene hiç bir şekilde birşey yapamayız.Bunlar düzelmez.Herkes bu düzenden memnun.Anadolu takımları transferden kazandıkları ile, bjk 10 yılda bir aldığı şampiyonluktan memnun.Ne yaparsak yapalım tek başına bunlarla mücadele edemeyiz ne yazık ki.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Son pozisyonda verilen ofsayt hakemlerin art niyetli olduğunun daha açık kanıtıdır.
                      Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                      Hz. Ömer.

Yorum

• Trabzonsporu yok etmeye çalışıyorlar ellerinden gelse küme düşürürler

Yorum

• #ahlaklıisyan tagları açar haftaya ilk 60 saniye topa dokunmayız sorunları çözerizz

Yorum

• Hakemler, tff, Anadolu takımları vs. hiç birinin yatacak yeri yok....

Ama seninde düşme hattındaki bir takıma karşı 45 dk boyunca keleyi bulan bir şutun olsun kardeşim.

Az ısır, az agresif ol da
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Bu çizgi hakemleri sadece bizim aleyhimize olan şeyleri görüyor.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bizim oyuncumuz olan Aykut'un ne mal olduğunu cümle alem biliyor bir biz bilmiyoruz. Adamlar çok güzel penaltı ile gerilen ortamı kullandı. Aykut'u da çok iyi tahrik edip hem öne geçtiler hem rakiplerini 10 kişi bıraktılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X