İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 31. Hafta | Eskişehirspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
penaltı değil. niyete göre hiç değil. ama kırmızı köküne kadar.
aykut u sırf şu kırmızıdan bahane bulur kadro dışı yaparım. zaten sırf sakaldan ayarım ayrı mesele.
Ama douglas ın sarısı ve faul tam bir kötü niyet.
Mehmet in sarısı ise muhteşem. Adam hakemin niyetini öyle güzel gösterdi ki
Gelelim Halis e. Normalde bir Ts düşmanı zaten. kötü niyeti eyyamı tam bir azize yıldırım hakemi.
Birde hakemler yeterki 4 büyükleri iddasız görsünler. tamamen düşmanca oluyorlar. Hani normalde eyyamdan veremiyorlar ama iddia olmayınca düşman kesiliyorlar. malesef izleyin 3 hafta gs ve biz hep yaşayacağız bunu13 Vitor Hugo
Yorum
-
ya Allah aşkına saçma sapan konuşmayın arkadaşlar zaten herkesin sabrı son noktasında. penaltıyla alakası yok şerefsiz kale arkası hakem cezayı kesti takıma geçen haftaki olayların rövanşı niyetine. beklemediğimiz birşey de değildi. bildiğin takımın sabrını zorluyor şerefsizin evlatları. en zayıf halkalar dökülüyor işte Aykut'u attı bir şekilde piç. sıradakini bekliyor.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu düzene hiç bir şekilde birşey yapamayız.Bunlar düzelmez.Herkes bu düzenden memnun.Anadolu takımları transferden kazandıkları ile, bjk 10 yılda bir aldığı şampiyonluktan memnun.Ne yaparsak yapalım tek başına bunlarla mücadele edemeyiz ne yazık ki.
Yorum
-
Bütün maçları kaybedersek eskişehir bütün maçlarını alırsa küme düşüyoruz.koskoca 2.yarı bizi hamiye mahkum ettiği için binlere milyon kere hatalı usta...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemler her hafta aynıda bızım takımdada hıc duzelme yok. Aytac denen arkadas ısabetlı pas atmayı ne zaman ogrenecek. Douglas desen yuzyılın kazıgı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaparızda bu yalaka halk ile olmaz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporu yok etmeye çalışıyorlar ellerinden gelse küme düşürürler13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemler her hafta aynıda bızım takımdada hıc duzelme yok. Aytac denen arkadas ısabetlı pas atmayı ne zaman ogrenecek. Douglas desen yuzyılın kazıgı- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaparızda bu yalaka halk ile olmaz.
bu halk zamanında tepkisini verseydi şu anda seri şampiyonluklar almış olacaktık.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum