İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık
Daraltma
X
-
Yöneticilerin yaptığı şike girişimi klüp karar defterinde yazmadığı için şikecilere ceza vermeyen federasyon bizim klüp karar defterlerini incelemeden nasıl bu cezayı veriyor? Baksınlar klüp karar defterinde bir taraftarın sahaya atlayıp hakemi döveceği yazıyor mu? Ona göre ceza verseydiler.....En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 04.05.2016, 14:34.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat albayrak inda trabzonspor adina lobi yaptigi soyleniyor.
Bu cezada etkisi vardir.
Muharrem ustayu tekrar tebrik etmek gerekiyor.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Yönetim bu 950 bin lirayı özel güvenlik ve passolig sahibi Aktif banktan tahsil etsin,sorumluluk tamamen onların.
Birisi passoligin zaafını gözlerden kaçırmaya çalışıyor ama bu işin üstünü kapatmamalı yönetim.Adam kartsız stadıma girecek,olay çıkaracak,4 maç saham kapanacak,her türlü bilet ve diğer gelirlerimden olacağım,üstüne bir de 950 bin TL TFF^ye haraç vereceğim.
Yönetim bu işi halletmeli,o zararı tazmin etmeliler.Her türlü haklıyız.Ne passo sistemi ne de özel güvenlik firması işini yapmamıştır.- Memento mori
Yorum
-
hadi şimdi forma alalım
1 milyon cezayı ödeyelim
jan ve tayfası meydanda yağlı yesin
stada istediği gibi girsin stadta istediğini yapsın
eeee ne de olsa onlar trübünde
bizim ne hakkımız var senede en fazla iki maç için stadtayız dimi
bizim hiç bir hakkımız yok biz dışarıdayız nede olsaBMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıldır yedikleri puanlar vicdanlarını sızlatmış olmalı ki 4 maç seyircisiz verdiler.
Oysa 2007'de bitimine 22 sn. kalan Sivas maçından sonra Mecnun'un alicengiz oyunlarıyla 5 maç vermişlerdi.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi başlarlar yırttık da az yedik de falan filana.
Maksimum ceza buydu. Çok bile çıktı.
Bjk maçına 4 maç verilmişti unutanlar açsın baksın sahaya.
fenere 6mac.
4 maç iyiymiş. İyi tabi. Kabullenmiş topluluğa ne ceza versen az. İyi para cezası kesmisler. Tapuyu istemedikleri kaldı.
Haram olsun.
normali bu tabi ki ama hep üstüne basa basa söylediğim bize adil olmadıklarından çok ceza bekliyordum ben,hayırlısı bakalım,inşallah bir daha yaşanmaz,yalnız bu tff çetesi ve onu yönlendirenler bırak yumruklanmayı bizden uzak,bize bulaşmayacak şekilde geberseler sevineceğim,Allah belalarını versin hepsinin de.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Trabzonspor düşmanı TFF bu ağır cezalarla Trabzon ve Trabzonspor düşmanı olduklarını bir kez daha kanıtlamışlardır. göz boyamak için güya saha kapatmayı 5 göstermezken diğer yandan 1 TRİLYON para cezası kesmişler. yazık ki ne yazık. futbolda lobimiz olması için var gücümüzle mücadele etmeliyiz lamı cimi yok!
Yorum
Yorum