Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sosyal medyada cezanın az olduğuna isyan ediyor malum kitle bir bakıyorum hepsi şikebahçeli.şaka gibi resmen insanda az utanma olur birçok maçta şike yaptınız teşvik verdiniz ,polis arabalarını devirip sahadaki görevlilere tekme yumruk giriştiniz ceza aldınız da mı konuşmaya cesaret buluyorsunuz? Oluşturulan algıya aldanıp bize az ceza verildiğini düşünmeyin, bu cezayı çok fazla buluyorum 4 maç ve verilen para cezası çok fazla
    hiç sorma tff hakem dövmeyi serbest bıraktı tarzında yorum yapıyorlar

aynı tff şikeyi serbest bırakmadı mı beyinsiz kuşlar
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Tff yine zengin ettik.. muhtemelen bizim sayemizde tff borçlarının faizini kapattı.. Eminim bu Demiröreni ıho gibi bitirmiştir tff yine.. haram zıkkım olsun onlara
      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiç sorma tff hakem dövmeyi serbest bıraktı tarzında yorum yapıyorlar

aynı tff şikeyi serbest bırakmadı mı beyinsiz kuşlar
        Şu cezanın lobi yapılarak bu kadar alındığına inanan var mı?bence tff planlı bir şekilde bu cezayı verdi. zor günlerimizde para cezasını fazla verdi ki uefaya karşı zor duruma düşelim ve cezayı kamuoyunun beklediğinden az verdi Trabzonsporu bir kez affettik algısını çok güzel oluşturdu.yeni sezon akyazıda da olsa hakemin ilk hatasında sahaya atlayanlar olacak Trabzonda olaylar olacaktır ve bu sefer tff bizim bir yılımızı yakacak ağır cezaları rahatlıkla verebilecektir.bakıyorum da bizim taraftar da sanki tff lobimiz sayesinde bize kıyak geçmiş gibi davranıyor.bu tff tüm Trabzonlular birleşse vermek istediği cezayı verirdi bu kadar net

Yorum

• Trabzonspor'un lobisi olsaydı 2010-2011 kupası müzemizde olurdu. Güldürmeyin adamı. Biz bizeyken tamam da başka yerde söyleyip rezil olmayın.

SM-G930F cihazımdan gönderildi

Yorum

• Cezaya itiraz edip indirim talep etmeliyiz ayrıca para cezası çok fazla sikebahcenin 28 bin TL ceza odemisti hadi iki katı olsun cezanın bir sıfırı bence fazla

O ruh geri gelecek
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu cezanın lobi yapılarak bu kadar alındığına inanan var mı?bence tff planlı bir şekilde bu cezayı verdi. zor günlerimizde para cezasını fazla verdi ki uefaya karşı zor duruma düşelim ve cezayı kamuoyunun beklediğinden az verdi Trabzonsporu bir kez affettik algısını çok güzel oluşturdu.yeni sezon akyazıda da olsa hakemin ilk hatasında sahaya atlayanlar olacak Trabzonda olaylar olacaktır ve bu sefer tff bizim bir yılımızı yakacak ağır cezaları rahatlıkla verebilecektir.bakıyorum da bizim taraftar da sanki tff lobimiz sayesinde bize kıyak geçmiş gibi davranıyor.bu tff tüm Trabzonlular birleşse vermek istediği cezayı verirdi bu kadar net
              Para cezasi yerine 2 mac daha saha kapatma verse daha fazla zararimiz olurdu.
              Akyazi stadina sponsor bulamazdik.

Yorum

• Akyazı zaten yetişmeyecek gibi duruyor ilk maçlara.. 2 maç cezayı Avni Aker'de oynarız büyük ihtimal..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olay o değil.

Sivasspor maçını hatırlayalım o maçta salağın biri rakip takım oyuncusuna saldırmıştı ve beş maç ceza almıştık. Bu maçta ise daha da ileri gidilerek hakeme saldırı oldu, haliyle daha büyük bir ceza bekleniyordu. Ben 6-7 maç ceza bekliyordum, az vermişler.
                  iyi de köprünün altından çok sular aktı ondan sonra.. o maç milat olsun dediler ve 5 maç gibi o zamana kadar ki en ağır cezayı verdiler.. o cezaya kıyasla kadıköydeki olaylara en az 15 maç ceza verilmesi lazımdı.. daha sonra bursasporun cezası mesela tahkim tarafından onanmasına rağmen affedildi.. bjk olimpiyat stadındaki rezalet için 5 maç ceza aldı..

yani çıtayı aslında tff düşürdü.. bana göre bu maçın hakkı 6-7 maç cezadır.. ama yine bana göre kadıköyde stadı yakmanın cezası da en az 10 maçtır.. para cezalarına girmiyorum bile..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• kimse bir kulübe kim olduğu belli olmayan birisi sahaya atladı diye ceza veremez.

hani kişiler yüzünden kurumlara ceza verilmezdi?

derhal bu saçma cezaya itiraz edilmeli
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      iho tff 2 adam soktuk diye baya seviniyordu daha ezilmiyecek diye adamlar bize geldi ekstra cezalar veriyorlar. Trabzonspor o tv de demec veren gencle dayisindan bu parayi kurusuna kadar almali parasi yokmus mokmus anlamam ödiyemezse hapisde yatsin yapanin yanina kar olmasin yada tg grupundan bu para alinsin belescilerde vardir para
                      ihonun soktuğu adamlar ihoya 9 ay 10 gün ceza verdiler
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Özellikle para cezasını kasıtlı ve çok yüksek, tahkim kurulunda bu para cezasının düşürüleceğini sanıyorum, yine 4 maç saha kapatma cezasının da bir ihtimal 3 maç olarak tescil edileceğini düşünüyorum.TFF bizi özellikle para cezası ile ekonomik olarak güçsüz düşürme çabası içerisinde sanırım sezon boyunca toplamda tüm kulüpler içerisinde en yüksek para cezasını Trabzonspor aldı.Verilen 4 maç seyircisiz oynama cezasından dolayı 4 hafta ceza veremeyeceğinden bu haftaların cezasınıda peşin kesmişler.

Yorum

• 4 maç diye millet uyuyor 1 milyon TL para cezası var nerdeyse.. Ayrıca yanlış anlamadıysam o maçtakilerin pasoligleri seyirci ilk maçta geçerli olmayacak bloke olmuş olacak.. fener maçı stad doluydu resmen maça gelen kaç bin kişiyse siz gidin başkası gelsin diyorsun kim dolduracak bu stadı ? O yüzden seyircili ilk maçtada az seyirci olur tahminimce
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Karar oy birliği ile değil oy çokluğu ile alınmış, karşı oy verenler ve gerekçelerini merak etmiyor değilim acaba az ceza verildi diye karşı oy veren varmı ?.

Yorum

• Seyircili bir mac 1 milyon TL yapar zaten. Yani 6 veya 7 mac ceza alsaydi, 2-3 milyon TL daha kaybedecektik
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• TFF bildiğin eyyamcılık yapmış. Şark kurnazlığı da denebilir.

Hani açık konuşmak gerekirse beklenenden daha az ceza aldık. Taraftarın sadece sahaya girmesi bile 5 maç ceza aldırıyordu. Şimdi ise sahaya girmesini geçtim tekme tokat dövülen bir hakem var. Para cezası çok fazla diyenler için de yukarıda cevabı verilmiş.

Sanırım bundan sonra ne zaman "hakkımız yenildi" desek karşımıza çıkacak olan şey verilen bu eyyamcı ceza olacaktır. Kulübe bir nevi "artık fazla konuşmayın ve falza uzatmayın.." denmiştir. Keşke kulüp çıkıp "hakkımızı yediniz ve bu eyyamcı ceza ile bizi susturamazsınız..." tarzı bir açıklama yapsa!
                                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 03.05.2016, 23:01.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Yükleniyor...
                                X