onur resmen birakti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs birinci sıra milletvekili fb uyesi daha ne olsun.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ustanında çok çok çok büyük hataları var takımın bu hale gelmesini seyretti resmen böyle bir başkanlık yok.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAha işte dediğim 1 saat olmadan gerçekleşti. O penaltıyı üç hakem net şekilde görüp de vermezse, biri atlar sahaya kendi adaletini sağlamaya çalışır...Kimse taraftara kızmasın, yıllardır bizans takımlarıyla yaptığımız maçlarda alenen kesiliyoruz, biçiliyoruz, aleni penaltılarımız verilmiyor, şike ile kupamız çalındı kimsenin umurunda değil, kimsenin de kılını kıpırdattığı yok, bu olacaklar belliydi. Yıllardır hakkımızı yiyen siyasiler, federasyon, medya kına yaksın bir tarafına.....Şike seviciler çıkıp bize fair-playden bahseder bize. Şerefsizler ordusu, köpekler, pisliğinizde boğulun......ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
malum taraftar topluluğu mu girdi sahaya? hani TS nin kupasını gasp eden malum kişiyi omuzlarda taşıyan topluluk?
bu kafayla bu şehirden bir şey olmaz. yıllarca istanbulda kaldım keşke şu lanet şehre dönmeseydim. bu kadar cahil ve salak bir topluluk olamaz. yarın fb üyesi olan Trabzon mv gelir alır gazımızıDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
Onur da gitsin takımı da kapatsınlar o dertten de kurtulalım. zaten bu b*ktan düzende oynasan ne takip etsen ne. bu ükede futbol demek sadece birilerinin cebini doldurmaktan öte bişey değil. zaten ilk fırsatta bu ülkeyi de terketmeyi düşünüyorum. 40 dere paklamaz hem ülkeyi hem Trabzon u...from BOGAZIÇI
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstanında çok çok çok büyük hataları var takımın bu hale gelmesini seyretti resmen böyle bir başkanlık yok.
Yorum
Yorum