Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskişehir'in yenmesi iyi olmadı, puan olarak kümede kalmayı garanti altına alamadık daha...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Son 10 maçta 3 tane gol atmışız.. Bırak kazanmayı falan gol atarsak galip sayalım kendimizi bence..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gol atmamız imkansız, dolayısıyla 3 puan da hayal ama iyi bir mücadele ile 0-0'a bağlayabiliriz maçı. Volkan Şen dışında Fenerbahçe'de kıpırdayan adam yok. Onu kitleyebildik mi, sıkı bir savunma ile puan bizde.
        ¡¡vamos atletico!!

Yorum

• Bol bol şut çekmemiz lazım. Pas yapamıyoruz. Cardozo oynasın , orta kafa gol oynarız.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• -----------.Onur Kivrak---------
            Cavanda-Aykut-Akakpo-Güray
            ---Bosingwa-Okay-Aytac-------
            --------------.Ekici--------------
            ------Cardozo----Yusuf E.------

Ben Sahsen bu 11' i tercih ederdim... Defansif oynayip ilerde pres uygulatirdim... Kontra, bol Sut ve Cardozo' ya yüksek Top denerdim... Yusuf sifirdan Cardozo' ya bol top cikarmali tabi... Düsünce bu ama yapacak Oyuncu yok orasi ayri... Ikinci yari Ramazan ve Muhammet girebilir mesela...
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Dostlar benim birşey dikkatimi çekti sikebahcenin bizden sonraki kalan maçları hep şike yaptığı takımlarla yeni bir şike vakası daha yasarmiyiz aklımda deli sorular

O ruh geri gelecek
              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• yenilebiliriz. sikecilere yenilmemiz süpriz olmaz. adamlar zaten bizden 2 gömlek üstün takım. ama en azından ilk mactaki sadi bey in ezikliğini göstermeyelim. yahu adam bildigin ilk macta 1-0 fb lehine skoru korumak için değişiklik yaptı. orda öldüm ben. slimfit vitor mac 1-0 ken forveti ikiledi. bizimki hucum oyuncusu çıkardı. onu bile beceremedi
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dostlar benim birşey dikkatimi çekti sikebahcenin bizden sonraki kalan maçları hep şike yaptığı takımlarla yeni bir şike vakası daha yasarmiyiz aklımda deli sorular

O ruh geri gelecek
                  Sikeciler bgn Maci alirsa, ki ne yazik ki durum onu gösteriyor (umarim yanilirim), Bjk den daha sansli konuma gelirler Sampiyonluk adina... Bjk nin kalan Fikstürü epey zorlayacak gibi (Osmanli, Konya, Gs)
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sikeciler bgn Maci alirsa, ki ne yazik ki durum onu gösteriyor (umarim yanilirim), Bjk den daha sansli konuma gelirler Sampiyonluk adina... Bjk nin kalan Fikstürü epey zorlayacak gibi (Osmanli, Konya, Gs)
                    Hesaba katılmayan Kayseri 6 maçtır ligde yenilmiyor.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Kalede Esteban
                      Defans: Bosingwa, Aykut, Akakpo, Güray
                      Defansın önünde Okay ve oyun kurucu Ekici
                      Sol önde Yusuf Erdoğan, forvet arkası Marin, sağ açık Muhammet Demir, forvete de Cardozo şeklinde bir kadro bekliyorum. İnşallah yıllar sonra kazanan biz oluruz.

Yorum

• Bilet de çok satılmış inşallah olay çıkmaz 3-4 maç saha kapama al seneye de sarksın yine aynı senaryoları görmek istemiyorum. Zaten bu yıl bitmiş bari yenileceksiniz kazasız belasız yenilelim.

Yorum

• Satılmışşehir dakka 90 da gol atıp galip geldi isyanlardayım,
                          bari biz bi sürpriz yapsak ta günü kurtarsam
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Uzun zamandır şehirde ilk defa bu kadar Bordo Mavi var.
                            Heyecan da var sayılır. Bu takıma rağmen.

Yorum

• şehirde hiç maç havası felan yok çok kolay bir galibiyet alır şikeciler kimse bişey beklemesin
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                              X