İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz bile gömdü. Şenol Hoca'yı bir böyle eleştirince tamam oldu. Ama kadroları o kurmadı, bahanesi ne zaman bitecek? Kardeşim kuran adam şampiyon yapsaydı o zaman. Çatır çatır oynattı takımı. Hangi hoca oturup kadro kuruyor artık. Şenol Hoca'nın çok net bir beyanı vardı o dönem. Trabzon için her şeyi yaparım elime verilen kadroyu değerlendireceğim demişti. Bunu da basiretsizlik olarak algıladınız. Son şampiyonlukta eğer kadroyu o kurmadıysa Ersun veya Hugo Boss niye şampiyon yapamadı da Şenol hoca aldı yaptı? Ondan önceki kadroyu kim kurdu? Bırakın bu bahaneleri yahu. Bu adamın nedir sizden çektiği. Size Hami müstehak.
O zaman Şenol güneş sporlu olduğunuz ortaya çıkıyor. İyi hocadır da allamei cihan diildir, kadro kurma alt yapıdan oyuncu çıkarma yetisi sıfırdır. Yönetime istediğini yaptırma gücünü ben trabzona görmedim. Trabzona yenildi diye aylarca afkurmustur sanki haksız bir galibiyet aldı diye. Ben bir daha TS nin başında görmek istemiyorum. Her gidisinde kadro sarma duman olmuştur. Uzun süreli hoca değildir yani. Size Şenol güneş le mutluluklar.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
hami MANDIRALI,
her hafta her hafta
utanılacak futboldan benzirdin bizleri,
bu takım koşmuyor,mücadele etmiyor,paslaşmıyor,yardımlaşmıyor,organize bir atak yok......
takım hafta içi sensiz antreman yapsa,sensiz sahaya çıksa bundan daha kötü oynayamaz,
sendede,futbolcular gibi kişilik sorunu var,
bu takıma nokta bir şey katmıyorsun,
seneye taş çatlasın,3-4 oyuncu hariç hiç birini görmek istemiyorum.
**
bu takımdan başta
mustafayı,
aykutu
özeri
erkanı,
sonra diğerlerini uzaklaştırmadığımız sürece
seneye bu rezil oyun devam eder.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz bile gömdü mu?
O zaman Şenol güneş sporlu olduğunuz ortaya çıkıyor. İyi hocadır da allamei cihan diildir, kadro kurma alt yapıdan oyuncu çıkarma yetisi sıfırdır. Yönetime istediğini yaptırma gücünü ben trabzona görmedim. Trabzona yenildi diye aylarca afkurmustur sanki haksız bir galibiyet aldı diye. Ben bir daha TS nin başında görmek istemiyorum. Her gidisinde kadro sarma duman olmuştur. Uzun süreli hoca değildir yani. Size Şenol güneş le mutluluklar.
Bu arada 60 yaşındaki adama gıyabında da olsa afkurmuş demen de yakışık almadı.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞurada yazdıklarının hiç biri şu ülkenin en iyi teknik adamını kötülemeye yetmiyor. Keza o gidince kadrolar dağılmadı. 2010-2011 kadrosunu Şenol Hoca mı dağıttı? Ayrıca Şenol Güneş sporlu falan da değilim ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vereceksin ya da şöyle diyeyim yiğidi öldür ama hakkını ver. Şenol Güneş, Trabzon'a her geldiğinde yönetime koşul sunmamıştır. Gelmiştir çünkü takıma bağlıdır. Oyuncu konusunda ısrarı olmuştur ama sen "O olmaz hocam yaaa" diyen bir yöneticiyle çalışıyorsan onun da karşılık olarak "O zaman kadro kurun oynatalım" demesi normaldir. Çünkü Trabzon'un ne maddi kaynaklarını zorlamak istemiştir ne de kulüp içi huzursuzluk çıkarmak. Bu sebeple gidişleri hep böyle olmuştur.
Bu arada 60 yaşındaki adama gıyabında da olsa afkurmuş demen de yakışık almadı.
Diğer meseleye gelirsek, iyi hocadır da bir kez de istediği topçuları aldırıp istediği takımı kursa ve gelene geçene 4-5 sallasa idik. kaybeden kim oldu Ts olmadı mı ne uğruna yönetime koşul sunmaması uğruna. Bunlar arkasından üretilen bahaneler, bizde yapamadığını şimdi küçük şikeceilerde yapıyor, demek ki neymiş isteğini yaptırabiliyor ama Trabzonda yaptırmak istemedi.
Ben gerginliğimi tekrar edeyim, elli kez aynı sütten içilmez, o süt ekşir lütfen Şenol hoca bir daha takımın başına gelmesin, yoksa gidecek ve bir daha ne zaman geleceğini konuşacağız. Kaldığı yerde başarılı olsun.En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 15:41.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Toroglu cok agir ithamlarda bulundu ama nedense üstü kapatildi...iste Trabzonspor´un geldigi hal!Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum