Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayır uzun dönem çalışacak hoca gelmeyecekse sadi devam etsin araya başka hoca sokmaya gerek yok dedim. ama sadi hoca da çok genç oyuncu oynatmıyordu ligde. defansif oynatıyor diye gelen eleştirilere de katılmıyordum pek. ama erkan'ı oynatmasına, seçtiği bazı oyunculara kızıyordum bazen. hiçbir hücum planı yapmıyordu.hami de defans planı yapmıyor. hami'nin ki çok daha kötü.
    Aynı şekilde düşünüyorum. Sadi sezon sonuna kadar devam etmeli idi, Sadiyi gönderip Hamiyi getirmek Attan inip eşşeğe binmekten başka birşey değildi
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Değil maçın kendisini özetini dahi izlemeye katlanamayacak haldeyim....

Şu ligden Uefa muefa filan değil tek beklentim var bir an önce bitse de kurtulsak.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu maçta çok farklı şeyler vardı.bu kadar rezillik ve çorba bir takım görmedim. topu attılar ekici'ye ne yaparsan yap der gibi.o da dönüp durdu etrafında.en azından erkan ve marin'i oynatma hoca dedik. okay, erkan, marin, ekici, özer hatta muhammet bunların hepsi 10 numara mevkisinde oynamış oyuncular.yani topu kendileri kullanmak istiyorlar. öyle yıldız zannediyorlar kendilerini.böyle kadro kurmak, çorba yapmak intihardı zaten.

Yorum

• Hami bu külübe bir daha hoca veya başka bir şekilde asla ve asla sokulmamalı..Ulan İbrahim üzülmez'den utan..daha 40'ına yeni basacak bi adam seni dün madara etti.Sen futbola başladığında deli ibo paçalı donla geziyordu neredeyse.Dün maçı izlerken sipikerin şu sözü her şeyi özetledi , "Gençlerbirliği'nde topu alan her oyuncu hızla hücüum bölgesine topu gönderiyor" bu İ.Üzülmez'in mantalitesini özetleyen cümledir.peki Hami efendi senin mantaliten ne?Ulan geldiğinden beri ne verdin bu takıma?Bu arada Landell denen madrabazın annesi ve tüm kabilesine sevgilerimle (!)

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami bu külübe bir daha hoca veya başka bir şekilde asla ve asla sokulmamalı..Ulan İbrahim üzülmez'den utan..daha 40'ına yeni basacak bi adam seni dün madara etti.Sen futbola başladığında deli ibo paçalı donla geziyordu neredeyse.Dün maçı izlerken sipikerin şu sözü her şeyi özetledi , "Gençlerbirliği'nde topu alan her oyuncu hızla hücüum bölgesine topu gönderiyor" bu İ.Üzülmez'in mantalitesini özetleyen cümledir.peki Hami efendi senin mantaliten ne?Ulan geldiğinden beri ne verdin bu takıma?Bu arada Landell denen madrabazın annesi ve tüm kabilesine sevgilerimle (!)
            hem kendi takımını hemde bizi iyi tanıyor, deli ibo ,hami artist ancak bu hafta saha kenarında ne giysem derdinde ,bide buna 100 bin lira veriyorlarmış,yuh ulan yuhh
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• bu kadrodan

3-4 topçu seneye kalması lazım,

m.demir,g.varol,iyi olursa ekici,akıllı olursa Onur,
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• Hey gidi yiğit Anadolu çocuğu, özde Trabzonspor'lu İskender GÜNEN

Zamanında seni izlemenin keyfi o kadar lezzetli ve heyecanlıydı ki, seni dün akşam Ankara'da ağlatan zavallılar bunu bilemezler.

Senin gibi, Ünal gibi, Tolunay gibi daha birçok Trabzon'lu olmayıp da TS'li olmanın, o kutsal formayı terletmenin hevesini ve kudretini içine sindirmiş olanlar lazım Trabzonspor denen takıma

Değil Fatih Atikler, Musa Nizam'lar, ya da torpilli futbol katilleri Yumlu'lar, Zeki'ler, Özer'ler asla değil.

O ruh geri gelecek.
                Sabredeceğiz.
                Çünkü TS bir efsanedir ve efsaneler
                ASLA ÖLMEZ.

Acayip öfkeliyim dünkü futbolu görünce
                Şeytan diyor bas tesisleri, kızılcık sopasıyla giriş oyuncuların alayına
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu kadrodan

3-4 topçu seneye kalması lazım,

m.demir,g.varol,iyi olursa ekici,akıllı olursa Onur,
                  Onur
                  Muhammet DEMİR

gerisini şutlasınlar
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu maçta çok farklı şeyler vardı.bu kadar rezillik ve çorba bir takım görmedim. topu attılar ekici'ye ne yaparsan yap der gibi.o da dönüp durdu etrafında.en azından erkan ve marin'i oynatma hoca dedik. okay, erkan, marin, ekici, özer hatta muhammet bunların hepsi 10 numara mevkisinde oynamış oyuncular.yani topu kendileri kullanmak istiyorlar. öyle yıldız zannediyorlar kendilerini.böyle kadro kurmak, çorba yapmak intihardı zaten.
                    yumlu nasildi sen onu anlat.
                    birinci ve ikinci golde ne kadar klas bir stoper oldugunu gosterdi degilmi
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yumlu nasildi sen onu anlat.
                      birinci ve ikinci golde ne kadar klas bir stoper oldugunu gosterdi degilmi
                      abi niye böyle yapıyorsun onu anlamıyorum, sinirini benden almaya çalışıyorsun. yumlu rezaletti ama o gollerdeki hatalardan dolayı değil, mücadeleyi bırakmasından motivasyonunu düşürmesinden dolayı. ayrıca ikinci golde cavanda kontrol ediyor stancu'yu. sen de çok övdüğün müthiş stoper, takımın en iyi stoperi dediğin aykut'un oyununu açıkla o zaman.

Yorum

• Erman toroğlu hakkında başkan konuşmalı. eğer böyle bir şey varsa utancımdan ne yaparım bilmiyorum. ben sikebahceliler gibi yuzsız olamam
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• İşin en kötü yanı da Trabzonspor'un bu futbolcu kırıntılarına borcu var !!

Ben bunların çoğunu rencide ederek gönderirim takımdan.Gazetelere ilan veririm "zararına satılık topçu" diye. Sahibinden'e,gittigidiyor'a falan atarım.
                          Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• bu nedir kardeşim nasıl iştir...
                            Takımın yürümeye mecaili yok...

rezil 3 lig takımından bile daha kötü haldeyiz..
                            Ayakta duramayan ama alacakları için kulübe ihtar çektiren sopalık hergeleler...ve tabiiki de buna bir de filozof HAMİ yi eklerseniz sonuç kaçınılmaz olur...
                            Bir takım nasıl bu kadar düşüş içerisinde olur anlaşılmaz.....
                            Yazıklar olsun be

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 4-5 yediğimiz rezil maçlar dahil, rezilin de ötesi, gördüğüm en berbat ve utanç verici Trabzonspor.

Hayatımda bu takımın bu kadar berbat duruma düştüğünü görmedim. Sahada futbol adına hiçbir şey yoktu. Tam anlamıyla utanç verici.
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Takımız hazırlıklarını iyi çalıştıklarını söylüyor hami korkagi acaba geldiğinden beri hami ne çalıştırıyor bu çalışma nasıl böyle rezalet oynuyor. Hami Özer e erkan Marine oynattigi sürece yenilmeye mahkumdur
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X