Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lanet olsun yav
    Bu senede dibi gorduk. Seneye yuksek ihtimal kafaya oynayacaz, bi sonraki sene sampiyonluga..
    Lanet olasi sikebahceninde sampiyonluk acligi yine bize denk gelecek
    Yine onlarla cekisecegiz, yine sike yapacaklar, yine yeni ve yeniden..

Bir kezde olsa diger iki kizkardesle cekissek olacagiz sampiyon da, arkadas bu sikecilerle yarisinca olmuyor iste yillardir.

Dusunsenize,gecen yil olsaydi gelecek yil olacak olan iyi kadro ve oyun, ozaman gs ile yarisacaktik ve o takimi darmadagin ederdik.

yok arkadas yok.

Bu sikecilerle bizim kaderimiz bir yazilmis, biz mucadele edecegiz onlar şike yapacak.

Bazen bende hakikatten beddua aldigimiza inaniyorum. Yoksa tarih bukadar da tekerrurden ibaret degildir herhalde....
    TRABZONSPOR

Yorum

• Yanarim yanarim su ibrahim uzulmez yaptiklariyla hami,nin aldigi maas kadar para almiyordur ona yanarim
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okay'ın batuhan artaslandan artısı yok eksiği çok...

Sonuna kadar katılıyorum.

Yorum

• Bu takımda yıllık 1 milyon TL alacak futbolcu yok yönetimler har vurup harman savurdukları paralarla Trabzonspor u UEFA ile sorunlu takım haline getirdiler, eserleri ortada, ayrıca Başkana hatırlatmakta fayda var Muharrem Usta yıllık futbolcu alacaklarının 75-80 milyon TL ye çekilmesi başarı değil, israftır, Trabzonspor un parasını peşkeş çekmektir, bu futbolcuların yıllık hak ettiği para 20 milyon TL yi geçmez bilesin.

Yorum

• İkinci yarı izlemiyorum hami ve sayın başkan sizi seviyorum ama ikinizide protesto ediyorum hayatımda ilk defa bilerek maçın geri kalanını izlemeyecegim. Yenilmeninde bir adabı var

O ruh geri gelecek
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• avrupa nın en iyi topunu oynuyoruz bence mircea hami futbolun filozofudur. defans ta tiki tika nasıl yapılır resmen ögretmiş topçulara helal hami hoca

Yorum

• [MENTION=48162]BlackPanther[/MENTION] hocam çok ince görmüşsün güzel.. Salih olayı ve bu olay sadece isim değişikliği var ama olay birebir uyuyor..
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Zorla Sadi yi gönderip Hami yi isteyenlere gelsin bu izdiraplar, ama ne yazik ki bizde cekiyoruz
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• size yemin ediyorum hayatimda bukadar kötü igrenc futbol oynayan Takim görmedim . hicbir yerde . sikebahceye karsi u19 takimi oynasin .
                    en azindan savasiyorlar.

Yorum

• Hami takıma geldiğinden beri sadece 1 maçta 1'den fazla (bakın 1 diyorum bir=1) gol atmışız o da 2-1 biten kayseri maçı. Yani bu adamın teknik direktör olmadığını görmek için aptal olmak lazım bırakın kör olmayı. Kenarda suratını asıp maçlardan sonra oyuncuları suçlamak dışında bi halt ettiği de yok. Sadi hoca bile bu Hami denen zattan daha iyi bir teknik adamdır. Muharrem Ustayı her zaman destekledim ama bu Hami diretmesiyle yanlış yapıyor hele bu adam seneye de kalacaksa bu takımda başkana olan ümitlerim biter.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Sok Su besiri

Gesendet von meinem D6603 mit Tapatalk

Yorum

• Hami 80 de alirsa cardozo yu birseyler olur ..su an 2*0 gerideyiz ama hami'nin kafasinda su an skor kac kac bilemiyorum
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Muhammet demir bize iyi kakalandi
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Yorum

• Sorun Hami değil diyen arkadaşlar..Ligin dibindeki şu Gençlere ne top oynatıyor İbrahim Üzülmez..Ekici Marin Erkan Yusuf Muhammet Cardozo..Şu futbolcular şu anki bjk takımının için de olsun müthiş parlarlar..Ama antrenor ve takımda nasıl ruh gitmişse...Bu nasıl oyun arkadaş ya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X