İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi arayıp bulamadım ama Sadi Hoca'nın illa gideceğim de gideceğim diye tutturduğunda şu minvalde bir mesaj atmıştım. Sadi hoca göz önünde olmayacağı bir görevde bulunmak istiyor çünkü ne kadar göz önünde kalırsa yetersiz olduğu o kadar belli olacak. Böyle bir durumda altyapı veya gençlik koordinatörlüğü, adı her neyse, o görevine dönme imkanı da bulamayacaktı. Kendisi fıstık gibi kapı bulmuş bırakır mı hiç? Adam ben kendimi bildim bileli orada daha adam akıllı bir genç çıkmamış piyasaya. Sorsan görevini iyi yapıyor ama.
Bu takıma alt yapıya da önem verecek ordaki madeni değerlendirecek teknik ekip lazım, bakın hoca yeterli değil ekip lazımNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Geldiğinde yaklaşık 15 maç avrupa hedefi ve kupa vardı. Bu adam sezon sonuna kadar kalsa ne kalmasa ne. Avrupa kupası hedefimizi hami bitirdi.
Trabzonspor gibi bir kulüpte 4 maç üst üste yenilirsen (bkz. Sota) zorla da olsa gidersin, 10 maçta 1-2 galibiyet alırsan gidersin ama yuzsuzsen kalırsın (bkz. Hami)Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiğinde yaklaşık 15 maç avrupa hedefi ve kupa vardı. Bu adam sezon sonuna kadar kalsa ne kalmasa ne. Avrupa kupası hedefimizi hami bitirdi.
Trabzonspor gibi bir kulüpte 4 maç üst üste yenilirsen (bkz. Sota) zorla da olsa gidersin, 10 maçta 1-2 galibiyet alırsan gidersin ama yuzsuzsen kalırsın (bkz. Hami)NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğri oturup doğru konuşmak lazım o koltukta Trabzonda sadi hocadan daha nitelikli oturacak biri yok, kazanmadığı kupa kalmadı, kaldı ki A takım başına gelir gelmez bir sürü genci piyasaya sürdü demek ki sorun biraz da A takım hocalarında. Onlar günü kurtarmak adına hiç bir vakit genç topçu oynatmıyor. Buna bazılarının yere göğe sığdıramadığı muhterem (!) Şenol Güneş de dahil.
Bu takıma alt yapıya da önem verecek ordaki madeni değerlendirecek teknik ekip lazım, bakın hoca yeterli değil ekip lazım
Yahu arkadaş sen profesyonelsin. 18'lik çocuğu eğer messi-ronaldo değilse niye sahaya sürüyorsun. Görüyoruz sahaya çıkan bebelerin rezilliğini, kaybettirdikleri maçları. Profesyonel oyuncunu oynat, maç kazan kasana para koy.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Hami hami hami diye kafamızı şişiren futbol bilgisi fukaraları nerdesiniz, hadi şimdi savunun hamiyi kötü zamanda yanında yoksunuzNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bırakacaktı yönetim sezon sonuna kadardurmasını istiyor
Hoca değiştirmek ayıp değil. Bakın Gençlerbirliği 6 hoca değiştirdi, kadro değişmedi. Son gelen İbo o beceriksiz, küme düşecek çocukları aldı kendi çapında zirve yaptırdı.
Hami hiç mi utanmıyorsun? Gençlerbirliği'nden hangi oyuncu bizim takımda oynayabilir? Hiç biri.
Tekrar Hami'ye bakıyorsun, adamın yüzünden düşen bin parça. Yahu sana nimet o kulübede oturmak neden elinden geleni yapmıyorsun diyeceğim ama sanırım elinden gelen bir şey yok çünkü hocalık vasıfları henüz oluşmamış.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğri oturup doğru konuşmak lazım o koltukta Trabzonda sadi hocadan daha nitelikli oturacak biri yok, kazanmadığı kupa kalmadı, kaldı ki A takım başına gelir gelmez bir sürü genci piyasaya sürdü demek ki sorun biraz da A takım hocalarında. Onlar günü kurtarmak adına hiç bir vakit genç topçu oynatmıyor. Buna bazılarının yere göğe sığdıramadığı muhterem (!) Şenol Güneş de dahil.
Bu takıma alt yapıya da önem verecek ordaki madeni değerlendirecek teknik ekip lazım, bakın hoca yeterli değil ekip lazım
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormalde cevap vermem ama Şenol Güneş'in her gelişinde parlattığı futbolcuları yazsak yine de bu adama öfke kusacaksınız. Ne altyapıymış be arkadaş. Profesyonel kulübün derdine bak.
Yahu arkadaş sen profesyonelsin. 18'lik çocuğu eğer messi-ronaldo değilse niye sahaya sürüyorsun. Görüyoruz sahaya çıkan bebelerin rezilliğini, kaybettirdikleri maçları. Profesyonel oyuncunu oynat, maç kazan kasana para koy.
Her gelişinde partlattığı oyuncular var burak, olcan vs ama parlatamadığı da sürüyle oyuncu var. Misal ts'de volkan şen
alt yapıdan bir kişi çıkarıp piyasaya sürmedi süremez öylesi bir hoca değil, beşiktaşta sürebildi mi?
Şu şenol güneş sevdasından vazgeçelim lütfen,iyi hoca evet belli bir standardı var ancak daha kaç kez bu takımın başına gelecek ve sonrasında gidecek, adamın kariyerine yazık değil mi? Bize vereceğini verdi daha ne verecek, ben de bunu anlamıyorum.
Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek aptalların işidir biraz farklı şeyler denememiz lazım. Şenol hoca boşta olsa hemen onu getirecekler onu gelecek sezon için, yeter daNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimi piyasaya sürmüş? lig maçlarında hiçbirini oynatmadı. kasmpaşa maçına forvetsiz çıktı yine beşir'i oynatmadı.kupa maçlarında ve ligde son dakikalarda oynattığı gençler var. biraz beşir öne çıktı o kadar. hami de ramazan'ı çıkardı ona bakarsan.çok farklı değil genç oyuncular bakımından.sadi üç önlibero oynatıyor diye korkak deniyordu. araya hami'nin girmesine gerek yoktu ama bursa maçında aynı bu şekilde infial oluştu, hocaya denmeyen kalmadı. olanlar çabuk unutuluyor. sanki o eleştirileri yapan bu taraftar değilmiş gibi işin içinden çıkıyorlar.
O üçlü önlibero sisteminde inanki şuanki durumumuzdan iyi olmazdık. Sanırım siz de Hamicilerden diniz Sadi hoca varken.
Benim eski yazıları açıp bakın ne demişim sadi hoca hakkında. Ama genel kanım şudur ki Ts taraftarı futbolu bilmiyor yoksa Sadi gitsin Hami gelsin diye tutturmazdı.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gelişinde partlattığı oyuncular var burak, olcan vs ama parlatamadığı da sürüyle oyuncu var. Misal ts'de volkan şen
alt yapıdan bir kişi çıkarıp piyasaya sürmedi süremez öylesi bir hoca değil, beşiktaşta sürebildi mi?
Şu şenol güneş sevdasından vazgeçelim lütfen,iyi hoca evet belli bir standardı var ancak daha kaç kez bu takımın başına gelecek ve sonrasında gidecek, adamın kariyerine yazık değil mi? Bize vereceğini verdi daha ne verecek, ben de bunu anlamıyorum.
Aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar beklemek aptalların işidir biraz farklı şeyler denememiz lazım. Şenol hoca boşta olsa hemen onu getirecekler onu gelecek sezon için, yeter daTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami hami hami diye kafamızı şişiren futbol bilgisi fukaraları nerdesiniz, hadi şimdi savunun hamiyi kötü zamanda yanında yoksunuz@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İnşaAllah dönmez,
Kadroların hiçbirini Şenol Güneş kurmadı şuan beşiktaşta kurmadığı gibi
Döneminde iyi oynadığımızda hem fikiriz ama demirel gibi 3 kez glip 4 kez gitti
Farklı bir şey denemeliyiz, şenol hocayı tükettik yeni bir heycan getiremiyecektir.
Bi de bu sene başında Ts ye yenildi diye ağzı durmadı onu unutamıyorum, Sanki hakem hatası ile yenilmiş gibi durmadan gereksiz antipatik açıklamalar yaptı. Ekmek yediğin yeri bu kadar gömmemelisin
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca'nın dönüşü başka olur. Bu arada sadece son gelişinden yazmışsın. O adam 3 kere geldi, üçünde de şampiyonluğa oynadık 2. olduk ve efsane kadrolar kuruldu. O kadroları bir araştırmanı istiyorum kardeşim.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo ramazanı trabzon bünyesine katan da oydu kayseriden. Sadi hoca ilk gelişinde de gençleri oynattı. Şimdi o tartışmaya girmeye gerek yok. Gençleri bi maçta 90 dakka oyuna süremezsin kaldırmıyor vücütları kondüsyonları.
O üçlü önlibero sisteminde inanki şuanki durumumuzdan iyi olmazdık. Sanırım siz de Hamicilerden diniz Sadi hoca varken.
Benim eski yazıları açıp bakın ne demişim sadi hoca hakkında. Ama genel kanım şudur ki Ts taraftarı futbolu bilmiyor yoksa Sadi gitsin Hami gelsin diye tutturmazdı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum