Hami ilk döneminde de iyi değildi. Ligler sonlandıktan sonra hedefsiz kalan takımlara karşı alınan 3 4 galibiyet ve üzerine şehir efsanesi olan Juventus maçındaki iyi oyun (?) neticesinde anlamsız bir parlatmaya maruz kaldı. Hami de bunun üzerine geldi bizi parlattı tabi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeteneksiz futbolcular + takım içi gruplaşmalar + gideceğini bilen futbolcular + sezon sonu geliyor aman sakatlanmayayım diyen futbolcular + hedefsiz kalan futbolcular + param garanti diyen futbolcular + kötü teknik direktör...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamin sakalindan sizene kardesim bitmediniz gittiniz
Orası medrese ya da İlahiyat fakültesi mi?
İyi o zaman biz de işe o tür bir sakalla gidelim de kapının önüne koysunlar
Bu arada ben de beş vakit namaz kılıyorum, sakala karşı değilim, orası bir kulüp ve sakalın da bir limiti olmalı
Herkes kafasına göre takılsın o halde, örneğin Hayko Cepkin gibi bir saçla çıksın bazı oyuncular2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammete yazık, çocuk kimbilir ne istekle ne heyecanla gelmişti takıma. .
Bu takımda seneye kalacaklar arasında olmalı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bu hengameden ancak taraftarının gücüyle çıkabilir. Kulübün sahibi taraftardır. Taraftar olmadan her şey boş.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Hiç canınızı sıkmayın,bu sene böyle gidecek artık,
satılmışşehiri yenelim yeter,
tabi bir de başkanımız bizi hayal kırıklığına uğratmasın,
hoca işini şimdiye kadar bitirmiş olsun, gelecek sezona umutlu girelim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bu gözler bu sitede mustafa yumlunun futbolcu yerine kondugunu gördü.
Evet Mustafa yumlu severler bugun bu yeteneksiz,laubali,futbol fakirini övmek icin argumanınız nedir?
En azından ile baslayan cumleye koyacak herhangi bir kelime kaldımı?
Mustafa Yumlu Bank Asyada forma bulması tamamen torpile baglı olan bir adamdır.
Mesleği kısmına futbolcu yazılması ise futbola ihanettir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman toroglunun dediklerini duydunuzmu tvden siz hala maglubiyeti konusuyosunuz şakamısınzALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam haklıymış. ersun hoca da bu takımı şampiyon yapar edalarıyla geldi. hami de dışarıdan takım dik oynamalı falan diyordu. öyle dışarıdan konuşmayla olmuyor işte. doğru tespit yapılmak zorunda. yönetime yüklenmeliydi o dönemde herkes. ama yusuf'a sövmek daha tatlı geliyor.
Müthiş oyunular muthis.İnsallah seneye elimizde tutabiliriz.Zira bu iki oyuncuyu isteyen klupler simdiden kapıya dizildiler.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim, kulüpte bir ciddiyet ve disiplin olur.
Orası medrese ya da İlahiyat fakültesi mi?
İyi o zaman biz de işe o tür bir sakalla gidelim de kapının önüne koysunlar
Bu arada ben de beş vakit namaz kılıyorum, sakala karşı değilim, orası bir kulüp ve sakalın da bir limiti olmalı
Herkes kafasına göre takılsın o halde, örneğin Hayko Cepkin gibi bir saçla çıksın bazı oyuncular
Değerli abim,bunlar ufak işler.
Saç,sakal vesaire.
Sahada adam gibi oynasın,gerisi tıraş.
Aynı muhamele ,aksi yönde Jaja'ya yapıldı,sonuç ortada.
Disiplin meselesi saç sakalla alakalı değil.
Adam gibi oynasın,işini iyi yapsın,sakalından gözünü görmeyelim adamın o da olur.
Hoş, şu anda işini iyi yapan da yok ya...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Yok canım vahidin aklı takımda degildi,mbia sozlesmesinde yazan parayı istedigi icin serefsizin tekiydi,constant,medjani zaten takımın kamburuydu.
Bak simdi bu oyuncular gitti Trabzon cocugu özer,yumlu,yusuf takımı nasıl saha kaldırdı.
Bu icine ettigimin yerel kafası gitmeden bu takım duzluge cıkmaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gözler bu sitede mustafa yumlunun futbolcu yerine kondugunu gördü.
Evet Mustafa yumlu severler bugun bu yeteneksiz,laubali,futbol fakirini övmek icin argumanınız nedir?
En azından ile baslayan cumleye koyacak herhangi bir kelime kaldımı?
Mustafa Yumlu Bank Asyada forma bulması tamamen torpile baglı olan bir adamdır.
Mesleği kısmına futbolcu yazılması ise futbola ihanettir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli abim,bunlar ufak işler.
Saç,sakal vesaire.
Sahada adam gibi oynasın,gerisi tıraş.
Aynı muhamele ,aksi yönde Jaja'ya yapıldı,sonuç ortada.
Disiplin meselesi saç sakalla alakalı değil.
Adam gibi oynasın,işini iyi yapsın,sakalından gözünü görmeyelim adamın o da olur.
Hoş, şu anda işini iyi yapan da yok ya...
Senin de haklılık payın var kardeşim, teşekkür ederim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum