Güle oynaya kazaniriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ankarada [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] önderliğinde organizasyon var diyorlar....Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu başlıkları Ertan abi açsa olmuyor mu?And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Hami ile çıktığımız 12 maçtan sadece Kayseri'ye 2 gol atmışız. Diğer maçlarda ya 1 ya 0 gol. İçerde dışarda bütün takımlar, düşme hattı dahil bizden iyi oynayıp daha iyi mücadele edip daha çok pozisyona girdiler. Beşiktaş maçının ilk yarısı biraz futbola benzer bir şey oynadık. Diğer maçlar tam rezillik. Bu maçta da aynı rezillik devam eder. Bir farkla yeniliriz. Şanşa bir gol atabilirsek beraberlik olabilir
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımıza Gençlerbirliği maçında başarılar diliyorum.
Umarım 3 puanı elde ederiz.tıkla yarışalım :D kaleye şut çekme
Yorum
-
her şeyimiz tamam,
hami hoca,ekiciye şut çekme teknikleri öğretiyor....
ankara da en son galibiyetimiz yanılmıyorsam 2012 senesinde gençler karşısındaki 4-0 lık skordu.
çok zor belkide ama inşallah pazartesi akşamı güzel bir oyunla galibiyet alırız.
marinin vurdum duymaz davranışlarından dolayı,inşallah ankara kadrosunda olmaz.
fransa düşünülerek onurun direk oynaması gerekiyor,
bosiwga takıma katkı veremediğini başakşehir maçında daha net gördüm.
onur
cavanda-akokko-mustafa-güray
okay-özer-ekici-erkan-yusuf
demir de olur cardozo da farketmez.
Yorum
-
İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher şeyimiz tamam,
hami hoca,ekiciye şut çekme teknikleri öğretiyor....
ankara da en son galibiyetimiz yanılmıyorsam 2012 senesinde gençler karşısındaki 4-0 lık skordu.
çok zor belkide ama inşallah pazartesi akşamı güzel bir oyunla galibiyet alırız.
marinin vurdum duymaz davranışlarından dolayı,inşallah ankara kadrosunda olmaz.
fransa düşünülerek onurun direk oynaması gerekiyor,
bosiwga takıma katkı veremediğini başakşehir maçında daha net gördüm.
onur
cavanda-akokko-mustafa-güray
okay-özer-ekici-erkan-yusuf
demir de olur cardozo da farketmez.
belirtiginiz gibi marini bende olsam kadroya almazdim genclere sans verirdim böylece 11 kisi oluruz sahada ,marin kafa olarak trabzonsporu bitirmis umursamaz tavri var elleri cebinde geziniyor bana ne der gibi nasil olsa gidecegim tavrinda Kücük cocuk küsmüs gibi ..kosuyor marin gibi tecrübeli bir oyuncu vurdum duymaz oynayarak hem takimimizi 10 kisi birakiyor Hemde olur olmaz positionda topu kaybediyor ..(sahsi düsüncem begenen cok taraftarimiz var ama ben okayida oynatmazdim ) Güray konusuna katiliyorum bosingwa cok iyi niyetli mücadele ediyor fakat artik yeterli degil rakiplerimiz de bunun farkinda ve bosingwanin bölgesinden cok atak yiyoruz Güray artik oynamali gelecek sezon oynayabilirmi görelim yoksa bosuna Güraydan umutlanmayalimBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum