Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Güle oynaya kazaniriz
    61

Yorum

Ankarada [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] önderliğinde organizasyon var diyorlar....
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu başlıkları Ertan abi açsa olmuyor mu?
        3 farklı skor garantili galibiyet vaad ediyorum. Daha n'olsun ?
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Akhisar bizden 3 puan önde, Cihat Arslan Avrupa hayaline nokta koyduk, diyor.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

Hami ile çıktığımız 12 maçtan sadece Kayseri'ye 2 gol atmışız. Diğer maçlarda ya 1 ya 0 gol. İçerde dışarda bütün takımlar, düşme hattı dahil bizden iyi oynayıp daha iyi mücadele edip daha çok pozisyona girdiler. Beşiktaş maçının ilk yarısı biraz futbola benzer bir şey oynadık. Diğer maçlar tam rezillik. Bu maçta da aynı rezillik devam eder. Bir farkla yeniliriz. Şanşa bir gol atabilirsek beraberlik olabilir

Yorum

başakşehir maçıyla avrupaya havlu attık bence, bir açıdan iyi olacak önümüzdeki sezon tamamiyle lige odaklanabileceğiz toparlanma dönemi gibi olacak.

Yorum

gençlrbirliği şu an ligin en formda en iyi oynayan takımlarından biri, bizim kalibremiz ancak ligin 15. sırasının altındakileri yenmeye yeter o nedenle mağlubiyet

Yorum

Gurbetçilerin desteğiyle kazanırız.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takımımıza Gençlerbirliği maçında başarılar diliyorum.

Umarım 3 puanı elde ederiz.
                      bol şans... umuyoruz kazanacağız..
                      tıkla yarışalım :D kaleye şut çekme

Yorum

her şeyimiz tamam,
                        hami hoca,ekiciye şut çekme teknikleri öğretiyor....
                        ankara da en son galibiyetimiz yanılmıyorsam 2012 senesinde gençler karşısındaki 4-0 lık skordu.
                        çok zor belkide ama inşallah pazartesi akşamı güzel bir oyunla galibiyet alırız.
                        marinin vurdum duymaz davranışlarından dolayı,inşallah ankara kadrosunda olmaz.
                        fransa düşünülerek onurun direk oynaması gerekiyor,
                        bosiwga takıma katkı veremediğini başakşehir maçında daha net gördüm.
                        onur
                        cavanda-akokko-mustafa-güray
                        okay-özer-ekici-erkan-yusuf
                        demir de olur cardozo da farketmez.

Yorum

İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          her şeyimiz tamam,
                          hami hoca,ekiciye şut çekme teknikleri öğretiyor....
                          ankara da en son galibiyetimiz yanılmıyorsam 2012 senesinde gençler karşısındaki 4-0 lık skordu.
                          çok zor belkide ama inşallah pazartesi akşamı güzel bir oyunla galibiyet alırız.
                          marinin vurdum duymaz davranışlarından dolayı,inşallah ankara kadrosunda olmaz.
                          fransa düşünülerek onurun direk oynaması gerekiyor,
                          bosiwga takıma katkı veremediğini başakşehir maçında daha net gördüm.
                          onur
                          cavanda-akokko-mustafa-güray
                          okay-özer-ekici-erkan-yusuf
                          demir de olur cardozo da farketmez.
                          güzel bir ilk onbir yazdin hocam begendim ..benim tahminim kazanacagiz hic bu Kadar emin olmamistim..

belirtiginiz gibi marini bende olsam kadroya almazdim genclere sans verirdim böylece 11 kisi oluruz sahada ,marin kafa olarak trabzonsporu bitirmis umursamaz tavri var elleri cebinde geziniyor bana ne der gibi nasil olsa gidecegim tavrinda Kücük cocuk küsmüs gibi ..kosuyor marin gibi tecrübeli bir oyuncu vurdum duymaz oynayarak hem takimimizi 10 kisi birakiyor Hemde olur olmaz positionda topu kaybediyor ..(sahsi düsüncem begenen cok taraftarimiz var ama ben okayida oynatmazdim ) Güray konusuna katiliyorum bosingwa cok iyi niyetli mücadele ediyor fakat artik yeterli degil rakiplerimiz de bunun farkinda ve bosingwanin bölgesinden cok atak yiyoruz Güray artik oynamali gelecek sezon oynayabilirmi görelim yoksa bosuna Güraydan umutlanmayalim
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Gençlerbirliğinin ileri uç adamları beni biraz ürkütüyor..umarım kazanan biz oluruz..

Yorum

Yenileceğimizi düşünüyorum.

Yorum

yenerız ınsallah ama zor...mac biletlerinin fiyatları acıklandımı acaba ?
                                Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                                Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                                NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X