Alayı bize karşı ah gs ah fB yle biz çekişirken fbye çok rahat veriyorsun bjk ile yarışıyor fB kıçını yırtıyorsun hepiniz aynısız iğrenç yaratıklar...Seneyede bütün hevesim kalmadı bu sene karga seneye şikebahçe şampiyon olur içimizdeki mallarda şenolun şampiyonluğuyla mutlu olur.
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ankara deplasmani genelde bizim icin ugurlu geliyor ve bu macta bunun degismeyecegini düsünüyorum. Kötü futbolla 3 puan aliriz gibi duruyor.
FrancescoTotti
Yorum
-
galatasaraydan başka avrupa kupalarında cezası olan takım varmıTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.Yorum
-
Test
Sent from my iPhone using TapatalkTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Arkadaş pmler tapatalk [emoji35]
Sent from my iPhone using TapatalkTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Haftaya şikecilerin başlığı bende kaybetme ihtimalimiz yok
2 maç: 1 G 1 B 0 M
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
STSL 29. Hafta | Gençlerbirliği - Trabzonspor | 20.00 | 18.04.2016
Hami sempatik ola bilir. Ama iş sempatik görünümle olmuyor. Teknik bilgi, taktik ve oyun şablonuda gerek. Hami bu konularda maalesef sınıfta kaldı.
İbrahim Üzülmez Hamiye teknik direktörlük dersi verecek.
Bak Hami teknik direktörlük böyle yapılır diye.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son BlackPanther tarafından düzenlendi; 14.04.2016, 13:12.Yorum
-
Sent from my iPhone using TapatalkYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum