STSL 28.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Medipol Başakşehir l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
-
ZTK'da Gs Fb Konya ve Rize kaldı. Rizenin alamayacağı garanti , Gs cezalı ve Şb ile Konya zaten gidiyor Avrupaya. Bu durumda ligden ekstra bir takım Uefa Avrupa ligine gidecek. Şuan ki puan tablosunda 6.gidiyor. O hedef için Osmanlı,Kasımpaşa,Akhisar ve biz varız. Osmanlı Şb ile,Kasımpaşa Beşiktaş ile oynayacak.Osmanlı 39,Kasımpaşa 37 puanda. Kaybedeceklerini düşündüğümüzde sadece 1 maçlık puan farkı kalıyor 6.ile. Yani demem o ki Avrupaya gitmemiz mucize olmaz ancak maalesef elimizdeki futbolcuların ne bunu idrak edecek akılları, ne de bunun için mücadele edecek ruhları var
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61Yorum
-
1-0 olsun bizim olsun. Oldum olası sevmedim şu İBB'yi umarım yeneriz ve yolumuza bakarız."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
-
Ertan abi açsaydı bi ihtimal vardı yenmemize
Mehmet frikikten filan sallarsa belki birde en önemlisi açık alan vermemiz lazım kontra yememiz lazımYorum
-
onların taktiğini uygulamalıyız.. tüm takım topun gerisine geçmemiz lazım.. başakşehir diğer kompakt takımların aksine çok iyi duran top kullanıyor.. uzun topları m. batdala indiriyorlar o da yanındaki arkadaşlarına servis yapıyor.. bu maçta ramazan övüçü oynatmamız lazım ön liberoda.. dönen topları kesinlikle rakibe bırakmamalıyız..Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum