STSL 28.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Medipol Başakşehir l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
hız hırs ve yetenek yusufta fazlasıyla var.ama bir hocası olmadı onu yönlendiren.
bak şenol güneş nasıl bursanın tüm futbolcularını kapış kapış sattırdı.hocan öğretmenin iyi değilse üniversite sınavını kazanamassın renkdaşım.Yorum
-
Öğretmenin iyi değilse bile çalışman lazım hırslı futbolcu nasıl bu kadar senedir kendini geliştirmez gelişmeye uğraşmaz ?Yorum
-
adminim 11 ramazanımız olsa rakip bizim sahamıza gelemez.Ramazan'ı müdahaleleri ayarsız olduğu ve pres altında verdiği yanlış kararlarından dolayı eleştiriyordum ama olumlu yönde takıma bir çok şey kattığı inkar edilemez. Sadece kanat kökenli olmasının getirdiği dez avantajları yaşıyor. Haricinde Okay'a göre kat kat faydalı.Yorum
-
Çoğu insanın en ağırına giden nokta. Bunu yapmamız için beraberliğin şampiyonluğu getirmesi lazım. Başka türlü kabul edilebilir değil. Yavaş oynadın da 1 puan aldın da ne oldu, ne oldu la? 5-6 tane yesek bu kadar zoruma gitmezdi.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!Yorum
-
halı saha maçı oynadınmı renkdaşım .takım kazma olursa paslaşma bir takım olmassa marin ne yapsın.hee halısaha maı demişytim sen istediğin kadar yeteneklisüper futbolcu ol seni anlamazlarsa pasta vermezlrse bir takım yoksa ortada öyle saf saf dolaşırsın oynama isteğin bile gider.
marini siirtköy hizmetlerinden almadık.ve cardozo dünyadaki en iyi on golcüden biri ve mbi süper birorta sahaydı....ama hepsi en kötü futbolcu oldu neden.çünkü hocasızlık ve takım olamamak.yoksa tek tek bak bu futbolculara iyi makine gibi,şleyen bir takımda hepsi süper fuıtbolcu.
sefa bile tek başına kayseriyi götürüyordu.bjk nin elinden kapmıştık....... ve daha niceleri.Yorum
-
ligi domine den bjk ye bakın .kaleciden defansa orta sahadan forvete bizle karşılaştırın asla bizden üstün bir kadroları yok.ama işte hoca faktörü.
nasılşenol hoca bursayı brsanın futbolcuları tavan yaptı bjk dede aynısı oldu.
hatta bizim kadro bjkden çok daha iyi bir kadroydu.herkes harcandı hocasızlıktan.Yorum
-
ben söyleyeyim bjk macında yenılse de bişey olmayacaktı sonucta rakip bjk bu sebepten cıft forvet oynadı...
anadolu takımlarından daha cok korkuyor cunku yenilirse anadolu takımların yenılmmıs olacak once yenılmemeye oynuyor... takıma el freni cekiyor..
beraberlıkle bıten her mac kazanabılırdık anlamındadır...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
ben sayın Usta yı anlamıyorum iyi güzel konuşuyor çok da güzel tweet atıyor diyorsun ki futbolcularımıza sahip çıkalım piyasa yapmaları için ısrar edelim oynatalım diyorsun. biz eleştiriyorduk bunları boşa oynatıyoruz diye hadi onu geçtim, takımın hocası futbolculara suç atıyor ona da demiyor musun hami kardeş futbolcuları kötüleme diye..
hami belki de kendi g.. kurtarmak için hemen suçu atıyor topçulara ya da usta boşa laf ediyor hangisi mantıklı..En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 23:17.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
-
ikiside değil idare edilen bitik bir sezon renkdaşım.ben sayın Usta yı anlamıyorum iyi güzel konuşuyor çok da güzel tweet atıyor diyorsun ki futbolcularımıza sahip çıkalım piyasa yapmaları için
ısrar edelim oynatalım diyorsun biz eleştiriyorduk bunları boşa oynatıyoruz diye hadi onu geçtim, takımın hocası futbolculara suç atıyor ona da demiyor musun hami kardeş futbolcuları kötüleme diye..
hami belki de kendi g.. kurtarmak için hemen suçu atıyor topçulara ya da usta boşa laf ediyor hangisi mantıklı..Yorum
-
Hami hocanın maç sonu röportajını izledim. daha öncekiler gibi kurduğu 3 cümleden biri "bizim işimiz çalışmak, daha çok çalışacağız." çalışmaktan kasıt nedir, ne yaptırıyor çok merak ediyorum. savunma desen yok rezalet, hücum desen yok skandal, kondüsyon desen yok, teknik taktik desen yok. ee napıyosunuz antremanlarda? ortada sıçan oynatıp , çift kale maç yaptırdıgı zaman çalıştırmış mı oluyor? zaten hücum neden yetersiz sorusuna verdiği cevap efsane, bu kadar sığ düşünen bir adamla hiçbir forvet iş yapamaz.There is no spoon...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum