STSL 28.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Medipol Başakşehir l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
kazanırız dıye dusunuyorum .Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..Yorum
-
Trabzonspor tarihinin belkide en kötü futbolunu bu sezon oynamamiza karşın Başakşehir'i Yener isek ilk 4 ' e bile oynarız. Kötü futbola rağmen son 4 maçta 3 galibiyet çıkarınca böyle oldu. Garip ve ilginç doğrusuNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Yorum
-
Denk geldim , Avni Aker'de 6-1 biten sivas maçının özetini izliyordum. Bir kere- iki-üç-dört. Sar başa tekrar izle doyamıyorsun. O ruh , o futbol . Şimdi deseler ki aynı futbolu oynayacaksın ama şampiyon olamayacaksın. Vallaha gözümü kırpmadan izlerim , her saniyenin yaşattığı heyecanın,coşkunun, statdan çıkınca eve gidene kadarki o sohbetin kıymetini bilirdim. Dönelim gerçeklere ; 1-0 olsun bizim olsun futbola, 1-0 olmazsa da 1 puan iyidir mantığına, en azından hezimete uğramadıklara... Dün gibi hatırlıyorum ya lise zamanım yol tarafı kale arkasında M orta sıra . 3 senem geçti o tribünde . Sınavmış dersmiş umrumda değildi. Trigonometri,logaritma ezberlemem gerekirken tek nefeste fikstürü, puan durumunu , sakat - cezalıları sayıyordum. Özledim, hem de anlatılmayacak kadar çok. . Umarım Başakşehir'e karşı 1-0 kazanabiliriz
Yorum
-
Basaksehiri yenersek Ankara deplasman sayılmaz inşallah uefa ya kalacağız
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZON SPORYorum
-
Kağıt üzerinde İBB'nin maçı her türlü kazanması gerek!
Fakat futbolun adaleti yok derler...
Ve biz bu maçta 1-0 olsun bizim olsun diyoruz.
İBB'nin kaybedeceği toplar ile hızlı bir şekilde kontra vurabilirsek küçük de olsa şansımız olur.
Hadi hayırlısı diyelim...Yorum
-
-
Denk geldim , Avni Aker'de 6-1 biten sivas maçının özetini izliyordum. Bir kere- iki-üç-dört. Sar başa tekrar izle doyamıyorsun. O ruh , o futbol . Şimdi deseler ki aynı futbolu oynayacaksın ama şampiyon olamayacaksın. Vallaha gözümü kırpmadan izlerim , her saniyenin yaşattığı heyecanın,coşkunun, statdan çıkınca eve gidene kadarki o sohbetin kıymetini bilirdim. Dönelim gerçeklere ; 1-0 olsun bizim olsun futbola, 1-0 olmazsa da 1 puan iyidir mantığına, en azından hezimete uğramadıklara... Dün gibi hatırlıyorum ya lise zamanım yol tarafı kale arkasında M orta sıra . 3 senem geçti o tribünde . Sınavmış dersmiş umrumda değildi. Trigonometri,logaritma ezberlemem gerekirken tek nefeste fikstürü, puan durumunu , sakat - cezalıları sayıyordum. Özledim, hem de anlatılmayacak kadar çok. . Umarım Başakşehir'e karşı 1-0 kazanabiliriz
en güzelii bence 2009 da her maç 1654165151 gol kaçırdığımız sezondu.şimdi çeyrek pozisyonumuz olmadan maçı bitiriyoruzYorum
-
ibb çok hızlı çıkan bir takım.. bu takıma karşı kadayıf gibi bir orta saha çıkarma yanılgısına düşmez umarım hami.. aytaç-okay ikilisi oynamazsa maça ortak olma ihtimalimiz var.. aksi taktirde kazanmamız mucize olur..Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!Yorum
-
-------------------------Onur-----------------------
Cavanda----Mustafa------------Akakpo----Güray
----------------Okay----------Aytaç---------------
Marin-----------------Mehmet---------------Yusuf
-----------------------Cardozo---------------------#11Yattara | 97 TellioğluYorum
-
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.Yorum
-
Kağıt üzerinde Başakşehir nasıl daha ağır basıyor ?Kağıt üzerinde İBB'nin maçı her türlü kazanması gerek!
Fakat futbolun adaleti yok derler...
Ve biz bu maçta 1-0 olsun bizim olsun diyoruz.
İBB'nin kaybedeceği toplar ile hızlı bir şekilde kontra vurabilirsek küçük de olsa şansımız olur.
Hadi hayırlısı diyelim...
İlk 11'deki bütün oyunculara 1'e 1 karşılaştırma yapsak birkaç istisna hariç bizim oyuncularımız daha ağır basar.
Zaten kadro değerimiz onlardan en aşşağı 2-3 kat daha fazladır.
Takım formsuz, top oynamıyor tamam ama Başakşehir'i Trabzon da favori görmene cidden hiç anlam veremedim.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum