STSL 28.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Medipol Başakşehir l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Misafir

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi
    Yöneticilere teesüflerimi sunuyorum,uzun zamandır bir trölü niye bu kadar idare ediyosunuz anlamıyorum hadi uzaklaştırmadınız Flood yapmadına niye izin veriyorsunuz?

kurtulmak lazım
    ben trol değilim.ben gerçek bir trabzonsporluyum.aklıma gelen şeyleri yazıyorum.mesajları bir bütün göndermeyi bilmiyorum 5 kişiye birden onların mesajları toplayarak cevap vermeyide bilmiyorumn.

bu forumdan atılırsam çokmu seviniceksin renkdaşım.kendi yandaşın tarfatarını gemiden atmak çokmu hoşuna gidicek.

burda olma sebebim trabzonspor sevgim.

bmn türkiyedeki en büyük trabzonspor taraftar topluluğudur.burda olmak ayrıcalıktır.

hiçbir yerde ne hesabım var ne başka birsitede yazıyorum .tek sadece burdayım burayı renkdaşlarımı seviyorum.

burda hesabı olupta başka sitede yazanlar var aslında ben onlara tesüf ediyorum .gerçek trabzonsporlunun tek adresi bmn dir.

Yorum

• asilhamsi
      • 17.06.2007
      • 17088
      • muhendis
      • Düzce

hami madem begenmiyorsun kadroyu maca genclerle cık.Kim engelliyor seni?Sanki herhangi bir iddian kaldı.

ramazan----abdulkadir----ekici-----yusuf

---------mami--------cardozo------------

dene soyle bir kurguyu.Ne kaybedersin be adam?
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• selcuk
        • 29.05.2004
        • 27757
        • Amasya

ramazanin futboldan fazla takima kattigi coskuydu
        ramazan cikinca takimin bütün coskusu sifirlandi

takima heycan, istah, cosku katacak oyuncular lazim
        ramazan 4 hafta yokmus
        kötü oldu
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Erkan A.
          • 22.09.2015
          • 4773
          • Almanya

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
          ramazanin futboldan fazla takima kattigi coskuydu
          ramazan cikinca takimin bütün coskusu sifirlandi

takima heycan, istah, cosku katacak oyuncular lazim
          ramazan 4 hafta yokmus
          kötü oldu
          ramazan futboldan fazla takima kattigi cosku ??? bunu cok güzel yazdin hocam kesinlikle katiliyorum sana
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• zivaa
            • 10.05.2010
            • 131
            • öğretmen
            • Giresun

Hami çok çalışıyor. Bakın her hafta değişik kıyafetler değişik kombinler deniyor. Bir hafta top sakallı, bir hafta kirli sakallı başka bir hafta normal tıraşlı. Adam sanki Trabzonspor'da teknik direktör olarak değil de Trabzon'un ekranlardaki mankeni olarak görev yapıyor.

Yorum

• memozcan
              • 19.10.2009
              • 14159
              • İstanbul

İlk olarak zivaa tarafından gönderildi
              Hami çok çalışıyor. Bakın her hafta değişik kıyafetler değişik kombinler deniyor. Bir hafta top sakallı, bir hafta kirli sakallı başka bir hafta normal tıraşlı. Adam sanki Trabzonspor'da teknik direktör olarak değil de Trabzon'un ekranlardaki mankeni olarak görev yapıyor.
              öyle deme antrenmanlarda sürekli şut çalışıyor.. gazetecilerle bol bol çift kale maç yapıyor.. başkanla penaltı çekişiyor.. takım için oldukça fazla şey yapıyor yani!!!
              Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!

Yorum

• selcuk
                • 29.05.2004
                • 27757
                • Amasya

İlk olarak zivaa tarafından gönderildi
                terimin Türk futboluna etkisi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• memozcan
                  • 19.10.2009
                  • 14159
                  • İstanbul

maçın kırılma anı özerin 7 metrelik kale yerine topu dışarıya attığı pozisyondu..

bu arkadaş için 2 senedir yazıyorum.. eğer hami hocayı hasbelkader tanıyan biri varsa ulaştırırsa çok makbule geçer..

özer kesinlikle ilk 11 oyuncusu değildir.. ama çok iyi bir yedektir.. kendisini ilk 11 oynatarak en fazla kendisine zarar veriyorlar.. çünkü bu arkadaşın beyninde az miktarda oksijen var.. oyunda kaldığı sürece sürekli öteye beriye boş boş koşarak o az miktardaki oksijeni hemen tüketiyor.. sonra da böyle boş kaleye golü atamıyor..

oysa bu arkadaşı 60. dakikada oyuna alsalar beynindeki oksijen kalan 30 dakika için yetecektir..
                  Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!

Yorum

• memozcan
                    • 19.10.2009
                    • 14159
                    • İstanbul

maçın en büyük kırılma anı özerin suratının dağıldığı pozisyon sonrası oyuna devam etmesiydi.. o dakada maçı kaybettik zaten!!

Yorum

• Tahir61
                      • 11.09.2009
                      • 7632
                      • Antalya

spiker bir istatistikten bahsetti

on numara dedi bu sezon golü yok dedi bir asisti var dedi

bu maçla iki gol oldu,

şaka gibi on numara

sadece iki asistlik skor katkısı

özere sallamıyorum

şu rezillik içinde sivrilmeye çalışanlardan belki ama onda da bir şey yok
                      En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 11.04.2016, 00:38.
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Se7en
                        • 08.04.2016
                        • 7
                        • Muğla

Sene başından beri kötü bir sezon yaşadık. Başkan değişikliği, teknik direktör değişikleri, hakem hataları, Futbolcuların paralarının ödenmemesi vs. Önümüzde 6 hafta kaldı. Biraz daha sabır göstermeliyiz. Çoğu gitti azı kaldı. Bu senenin başında doğru işler yapılırsa Trabzonspor eski günlerine geri dönecektir.
                        Şampiyonluk önemli değil, senin bu adaletsiz ülkede vermiş olduğun mücadele yeter.

Yorum

• TolgaTopçu61
                          • 20.05.2007
                          • 8156
                          • Almanya

Birde bu kadar sakatlanan oyunculara karşı bir önlem alınmalı..
                          Güray ve Ramazan sakatlıkları benzer şekilde..
                          Futbolcularımız düşmeyi bilmiyor, bir judo hocası tutalım öğretsin eller nasıl vaziyette düşersin diye..

Yorum

• yüregimts
                            • 18.09.2011
                            • 1194
                            • Ankara

Bu takımdaki sakatlıklar adam gibi teknik ekibin olmaması, saçma sapan antremanlardan kaynaklanıyo.
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• sasort
                              • 19.08.2013
                              • 6078
                              • mühendis
                              • Sakarya

yanlışım varsa düzeltin beni

ersuna veda dediği sene
                              gönderilecekler ve kadro düşüncesi yansımıştı

EKİCİyi bile yedek olmalı demişti. Çok tepki almıştı.

ben ekiciden bahsetmiyecem. Ama şu takıma forvet olarak gelmek istemezdim.

Nedeni kendine oynayan topçu çok fazla ekici anca serbest vuruş olacak. Oda uzak olacak korner olacak ki pas versin

bu hali ile mükemmel başarısı var adamın ancak şu takımda o kadro disiplini oluşturamıyor hocalar. Tam hoca bir şeyleri oturtmaya başlıyor. Ömrü yetmiyor.

Örnek vereyim bu volkan şb olan o pasları neden bizde yapmadı. aynı ayalara sahip değilmiydi yetenek vs...

bence eldeki topçular kötü değil

BEN HOCAYA EN SON SUÇ BULAN BİRİYİM AMA

TAKIMDA Kİ SIKINTI İLK OLARAK BİR HOCA İLE DEVAMLI ÇALIŞMIYORUZ.

İKİ TAKIMIN BAŞINDA PLANLAMA AÇISINDA UZUN BİR ÇALIŞMA PROGRAMI OLAN HOCA YOK.

HAMİ ŞU AN YILDIZLARINI DEĞİŞTİRME PEŞİNDE SÜKSE YAPMA DERDİNDE GÜNÜ KURTARMA DURUMUNA DÜŞTÜ ŞU AN

Yorum

• Ibrahim Gaygusuz
                                • 26.01.2009
                                • 9503
                                • Sef
                                • İngiltere

Muhammet'e yazik edecekler. Hic bir zaman tek forvet oynayamaz bu adam. Bile bile taraftarin sabrini bu futbolcuya karsi niye zorluyorlar.

Juve gibi Liverpool gibi 4312 oynasin. En iyi kadro oyle cikiyor meydana. Illa kanat diye tutturdular cok ise yaradiya.

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...