BU takimin Uefa ya katilmasi zaten futbola ihanet olur. Basaramazdalar zaten
STSL 28.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Medipol Başakşehir l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Olan ilerde garibim Muhammed e oluyor. Tek basina debelenip duruyor. Hami zaten isin kolayina kacip topu futbolculara atiyor. Senin oraya oturman yanlisdi bu kere. Sen TRT ne dön ve yorum yap.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888Yorum
-
Yorum
-
Sevgili hami tamam futbolcular leş bunu bizde biliyoruz da, hiçbir şey yapmayacaktıysan niye geldin? Senin gelmendeki amaç nedir .Ne yaptın geldinde .Neyi değiştirdin ,neyi başardın? Böyle ahmak iş görülmüş değildir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Eksikler cezalarla diyerek bir yere kadar kredi tanıdık ama anlaşılan değişen hiçbir şey yok...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Bekledigim açıklama gelmiş eski futbolcumuz hamiden '' herşeyi soyluyorsunuz anlatiyorsunuz ama sahada oyuncu oynamayinca benim yapacak bir şeyim yok 3 puan alsak olaya farklı olurdu '' ya şöyle felsefik cümlelere ayar oluyorum evet farklı olurdu 3 puan almış olurduk ama şimdi almadik yenmiş olurduk yenmiş olunca hami teknik direktör demeye dilim varmıyor yenmiş olunca 3 puan veriyorlar . evet kazanmak güzel olurdu kazanmış olurduk taraftar sevindirdi daha başka turetemedim arkadaşlar gerisini siz turetin . ALLAH im ne olur bize düzgün bir hoca düzgün karakterli topçular iyi bir profesyonel yönetim iyi bir sağlık ekibi iyi bir kulüp yapılanması ver . AMİN
O ruh geri gelecekbu sene SAMPİYONUZ.Yorum
-
futbolcular tek tek çok kaliteli.takımın başında şenol güneş olasaydı bu kadroyu uçururdu.
hamide hekimoğlunun adamı olabilir.Yorum
-
Öglen leicester-sunderland macini izledim adamlar düsme hattinda ama adamlar oynuyor top bi o kalede bi bu kaledeydi heyecanli cok zevkli macti maci izledimde zevk aldim ama bizim mac basladi biz zaten pozisyon bulamiyoruz ama ligin 4. Olan takimi desen anca duran top veya uzaktan sutlarla gol ariyor macta 2 takimda bir tane kontratak bir organize atak yoktu heyecansiz bir macti bu mactan sonra anladimki ingiltere ligi bizim ligten 40 degil 4000 kat daha iyi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Hayatımda ilk defa bu kadar yanılıyorum. Okay in çok iyi bir futbolcu olacağını düşünmüştüm. Ama bırakın futbolcuyu top toplayıcı bile olamaz. Bir insanın yaptığı tüm hareketler, verdiği tüm paslar olumsuz olur mu. Sahada ölü gibi dolaşmasindan hiç bahsetmiyorum bile.
Marin de suan okay in kanat versiyonu gibi, topu alınca ne yapacağını şaşırıyor. Sonradan girdiği maçta bile kondisyon olarak rakiplerinin gerisinde kalıyor.
Son olarak taraftarın psikolojisinden bahsedeceğim biraz. Arkadaşlar biz alışmışiz evimizde ki maçlarda oyunu rakibin sahasına yıkmaya, sağlı sollu saldırmaya, futbolculardan 1 2 güzel hareket görmeye. Bu oynanan futbol eziyet gibi geliyor. Taraftar bişeler olsun da gaza geliyim, bir tane yıldız futbolcu bişeler yapsın da gaza geleyim diye bekliyor ama takımda en ufak ışık yok. Önceden bilet alırken Yattara nin kanadından olsun derdik ama şimdi taraftarı atesleyecek bir tane topcu yok. Ve bu sadece bu seneye özel bir durum değil son 2 3 senedir böyle. Eğer önümüzdeki sene de bir enerji yakalayamazsak taraftar tamamen futbola küser.
bence hala yanılıyorsun okay süper bir futbolcu.amaişte hocasızlık bu takımdakiherkesi yoketti cardozo usfa kupası almış yıllarca ispanyada oynamışş mbia daha niceleri.
bu takımda tek tek futbolcu olarak bakarsak aslında çok kaliteli futbolcular ama işte hocasızlık hepsini yok etti.
ne taktik ne hedef ne plan ne oyun kurgusu ne yardımlşaşma ne takımolma ne paslaşma ne birbütün olma vb...... yok yok işte bu takım takım değil hedefide yok hocasıda yok.
erkan cardozo mbiacavanda ekici muhammet vbb..tek tek bak aslında hepsi çok yetenelki futbolcular.
ama işte hoca olmayınca başı kesilmiş tavuk gibi sahada ne yaptığını bilmez şekilde oynuyorlar.Yorum
-
okayi ben haftalar evel yazmistim bana cok kizanlar olmustu ve futboldan anlamadigimi yazanlar olmustu yazdiklarim tek tek cikiyor okay büyük takimda is yapamaz kücük takim kahramanidirhayatımda ilk defa bu kadar yanılıyorum. Okay in çok iyi bir futbolcu olacağını düşünmüştüm. Ama bırakın futbolcuyu top toplayıcı bile olamaz. Bir insanın yaptığı tüm hareketler, verdiği tüm paslar olumsuz olur mu. Sahada ölü gibi dolaşmasindan hiç bahsetmiyorum bile.
Marin de suan okay in kanat versiyonu gibi, topu alınca ne yapacağını şaşırıyor. Sonradan girdiği maçta bile kondisyon olarak rakiplerinin gerisinde kalıyor.
Son olarak taraftarın psikolojisinden bahsedeceğim biraz. Arkadaşlar biz alışmışiz evimizde ki maçlarda oyunu rakibin sahasına yıkmaya, sağlı sollu saldırmaya, futbolculardan 1 2 güzel hareket görmeye. Bu oynanan futbol eziyet gibi geliyor. Taraftar bişeler olsun da gaza geliyim, bir tane yıldız futbolcu bişeler yapsın da gaza geleyim diye bekliyor ama takımda en ufak ışık yok. önceden bilet alırken yattara nin kanadından olsun derdik ama şimdi taraftarı atesleyecek bir tane topcu yok. Ve bu sadece bu seneye özel bir durum değil son 2 3 senedir böyle. Eğer önümüzdeki sene de bir enerji yakalayamazsak taraftar tamamen futbola küser.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"Yorum
-
Yorum
-
bu takımdan ekici ve onur satılmalıdır.
onur=diz artık gitti onun çapraz bağlar gitti.öncedende yazmıştım yine sakatlanır yine tekrarlar diye ve gene sakat ona güvenerek şampiyonluğa oynayamayız.bir daha sakatlanırsa ki sakatlanıcak en az 1yıl diyorum .onuru çok seviyorum ama trabzonsporu daha çok seviyorum onurla olmaz acı ama gerçek bu.
ekici=egoist sadece kendine oynayan bir futbolcu.ve takıntılı cardozoyu bitiren adam benim gözümde .illa kendisi serbest vuruşştan gol atıcak .satılmalı mutlaka satılmalı.yapsısında bencillik ve egoistlik kibir var.Yorum
-
Maç 1-1, son dakikalar, hakem Trabzonsporlu futbolcuyu çabuk oyna diye uyarıyor, üstelik Avni Aker de. rakip te istanbulspor.
Ondan sonra da taraftar beklersiniz stada.
Hami yine dik oynadı, helall.Yorum
-
yusufu bjk şikebahçe gs ye gittiinde iyi izle sonra arkasından çok ağlıyacaksınız belkide lazio ya gider.bu takım berbat bir takım .sıkıntı takım olamamakta hocası olmayan birtakım bu.
yusufta şampiyonluğa oynayacak bir kadroda olması gereken birfutbolcu.
yusuf değil messide rezil olurdu bu takımda.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
?
Yorum