Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27.Hafta l Gaziantepspor 0 - 1 TRABZONSPOR l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gene hakem faciası vardı galip gelmemiz bu gerçeği değiştirmez net penaltı verilen ofsayt rezaletti
    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Kör topal ligi tamamlamak lazım. Öyle veya böyle erteleme maçını saymazsk ligde son 3 haftadır galip geliyoruz. İyi oyun beklemek bu saatten sonra çok zor. Kazanalım, hatta puan alalım yeter modundayım ben.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Sahaya futbol olarak bir şey yansıtmasak da kazanmak her zaman güzeldir.

Mehmet Ekici golün asistini yapsa da (sakatlıktan dönmesine bağlıyorum), kötüydü.

Güray'ın da varlığı ile yokluğu belli değil, önümüzdeki sezon için rotayon oyuncusu olarak kalabilir. Kupa maçlarında forma şansı verilir.

Büyük işi var yönetimin bu kadro ile bakalım neler yapacaklar.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bundan sonra iyi futbol beklemiyorum, yenelim veya puan alalım yeter. Kadroda çok büyük değişime ihtiyaç var gibi gözükse de seneye düzgün bir hoca ve düzgün bir sistemle şu an çöp gözüyle baktığımız adamlar bile iyi işler yapabilir.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• maçı izleyemedim kötü oynarak kazanmışız olsun bu sezon artık iyi futbol beklemek zaten hata olur.. ekici'nin dönmesi iyi oldu kötüde oynasa takımda bitirici pas verecek tek orta saha zaten asistide o yapmış. o değilde şu sezon bitse artık
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Şimdi kazandık diye mi başkan o çizgi de bekleyen ite ayar vermedi.Büyük yanlış.Hiçbir şey değişmez bu ülkede ne yarın ne de gelecek yüzyıl.
              Eğer geyse maçındaki o.ç.hakem müseveddesi ve benzerleri olmasa bu kadar berbat bir takım olmamıza rağmen ülkede futbol olmadığı için Avrupa hayal olmayacaktı.Şimdi nurtopu gibi Avrupa hayalimiz oldu.İnşallah gerçekleşir...
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar "sakal" konusuna dair mesajların tümünü silmek zorunda kaldık.
                Birbirimizi manevi veya politik inançlarımız yüzünden üzmek istemediğimiz bir şey.

Yazısı ve yorumları içinde maça dair güzel tespitleri olan arkadaşlar da olabilir.

Peşinen özür diliyorum.

Bir daha bu tarz insanların kişisel tercihleri veya inançlarıyla ilgili eleştiri veya yorum yapılmamasını rica ediyorum.

Tüm Bordomavi.net ailesine saygılarımla.

iyi geceler.
                Teşekkürler duyarlılığınız için. Olması gereken bncedr bu. Yanlış anlaşılmalar olduysa özür dilerim. İnançlar açısından hassasımdır.

Yorum

• Ortasahamiz birbirine yakin özellikte oyunculardan kurulu suan bir mbia miz yok mesela seneye buraya atamah gibi osmanlisspordaki lawal gibi mucadeleci topu one tasiyan bir oyuncuya ihticacimiz var...ekici sakatliktan yeni dondugu ici mac eksigi belli cardozo ile arasinda sikinti yok en iyi anastgi ikili bence...mustafa mi o benim icin degerlidir...trabzon nun cocugu takimi icin savasmasi yeter yetenegi olanlari gorduk para alamyinca kacmaya yer ariyoar tesekkurler mustafa
                  ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Muhammedin bizde ikinci yarı başından beri sadece 1 gölü var heralde... Dünde tansiyonu düşmüş oynamadı .Şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı.En baştan da söylediğim gibi fatih tekkenin sağından solundan geçemez. Büyük takım oyuncusu da değil seneye yine ve yeniden direk oynayacak forvet lazım gelecek hoca kimse Muhammedî 11 koymaz yedek olarak bekletir.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• GS mağlup oldu.
                      İBFK haftaya bize gelecek.
                      İlk 5 için umutlarım arttı.

Az önce Aspor'da sakallı bir yorumcu, penaltımızı vermeyen çizgi hakemine iyi giydirdi.
                      2 metreden nereye bakıyorsun öyle? Bu çizgi hakemliğini kaldırsınlar dedi.
                      Orta hakem bir karar vermeden inisiyatif almıyorlar dedi.
                      Bu sene hakemlerin en çok doğradığı takım TS oldu dedi.

Helal olsun dedim. Adam çok dobra

Dün akşam LİGTV Marin'in pozisyonunun 50 cm ile ofsayt olmadığını da gösterdi.

Dün penaltımızı vermeyen çizgi hakeminin Allah cezasını versin.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        GS mağlup oldu.
                        İBFK haftaya bize gelecek.
                        İlk 5 için umutlarım arttı.

Az önce Aspor'da sakallı bir yorumcu, penaltımızı vermeyen çizgi hakemine iyi giydirdi.
                        2 metreden nereye bakıyorsun öyle? Bu çizgi hakemliğini kaldırsınlar dedi.
                        Orta hakem bir karar vermeden inisiyatif almıyorlar dedi.
                        Bu sene hakemlerin en çok doğradığı takım TS oldu dedi.

Helal olsun dedim. Adam çok dobra

Dün akşam LİGTV Marin'in pozisyonunun 50 cm ile ofsayt olmadığını da gösterdi.

Dün penaltımızı vermeyen çizgi hakeminin Allah cezasını versin.
                        Bunun art niyetle felan alakası yok bu arkadaş hakemliği bilmiyor futbolu bilmiyor 7 yaşındaki çocuğun penaltı vereceği pozisyonu sen vermiyorsan hemen önündeyse bu adam hakem değil.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yendik belki ama ligin açık ara en berbat en kalitesiz futbolunu oynuyoruz. ESES - GS maçını seyrettim yani lig sonuncusunun. Galibiyet can havli falan filandan bahsetmiyorum. Oyun anlayışı var bir düzenleri var adamların. Bizde mum yak da ara oyun düzeni diye bir şeyi.
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Eskiden lig bitse de bu çileden kurtulsak derdik, şimdi önümüzdeki seneyi düşününce bunu da diyemiyoruz artık...
                            Bu teknik direktör işinde hem geç kaldık hem de yanlış isimlerin peşinden gidiyoruz, öte yandan td belli olmadığı için scout ekibi de kafası kesik tavuk misali ne aradığını bilmeden arayış içinde. Önümüzdeki yılın planlaması da yalan olmuş oluyor böylece.. Seneye bugünleri de ararız.. Yazık oldu, çok yazık.. Vizyon mizyon dedik Hami'nin peşine takıldık gidiyoruz... Çok geç kaldık çook..
                            İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Öyle yada böyle galip geliyoruz...

4 maçta 3 galibiyet aldık.....

Küme hattının 14 puan üzerine çıktık.....

Kafa olarakta rahatladık diye düşünüyorum.....

umuyorum....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• antep maçını ne yönetim,ne teknik heyet,ne futbolcular,ne bizler,nede forma yendi(ben bu beyaz formaya forma demiyorum.)
                                Gaziantepsporu tişort üzerindedi amblemimiz yendi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X