Buna muhatap olduğum için kendime forumdan uzaklaşma uyguluyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 27.Hafta l Gaziantepspor 0 - 1 TRABZONSPOR l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
lig bitecek averaj hala eksi.. bu adamla hadi bu sezon tamamd,a seneye resmen biteriz...o cardozoyu çıkarıp oyuna aldığı arkadaş sayesinde az kalsın veriyorduk elimizdeki oyunu.. abicim her galibiyet 1.3 trilyon yani senin 13 aylık paran. dünya kadar borcumuz var.. bari daha fazla saçma sapan işler yapma...
mesela gürayı sağ açık, bosingwa yı sol bek oynatma..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz onur tam sagligina kavussa bile hami umarim esteban i kesmez yoksa hepten kaybederiz adami ciddi bir hata olur
Yorum
-
Arkadaşlar "sakal" konusuna dair mesajların tümünü silmek zorunda kaldık.
Birbirimizi manevi veya politik inançlarımız yüzünden üzmek istemediğimiz bir şey.
Yazısı ve yorumları içinde maça dair güzel tespitleri olan arkadaşlar da olabilir.
Peşinen özür diliyorum.
Bir daha bu tarz insanların kişisel tercihleri veya inançlarıyla ilgili eleştiri veya yorum yapılmamasını rica ediyorum.
Tüm Bordomavi.net ailesine saygılarımla.
iyi geceler."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Gol atınca kahraman olmayacagi konusunfa haklisin. Fakat en ufak bi hatana yerden yere vurulan adami olumlu hareketinde gundeme getirmek istedim
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyumlu dusmanı degilim ama en cok elestirenlerden biriyim.
Nedir yani gol atınca kahramanmı oldu?Adam ortasahada adama basacagım diye surekli yerini kaybediyor.
Oyun kurmasına yada kuramamasına deginmiyorum bile.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay yumlu'suz yusuf'suz tamamen katıldığım, sıradan olmayan, ayırt edici bir yorumun oldu. çok şaşırttın beni.vayyyy ne mutlu bana bu yoldan devam edeyim o zaman ben
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse bu gıdısle gs cıgı gececegız
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar bizden çaldıkları 6 puan sayesinde 3 puan önümüzdeler o gasp puanları olmasaydı şu an küme hattındaydılar
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkEn son kyodou tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 09:07.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene gs taraftarının bile onaylayacağı minimum 11, tartışmaya gayet açık toplam 18 puan hediye edildi gs ye. Şuan Gs 11 puanı olmasa 28 puanla 14. sıradaydı. 18 puanı olmasa 21 puanla averajla 16. sırada, bizim gibi hakkı yense matematiksel olarak düşmüştü neredeyse. O yüzden diyorum 50. yılda şampiyonluk başkanı değerlendirme kriteri olmamalı. Bu ligde güzel futbol oynayalım yeter. Şike yapmaktan sıkıldıklarında belki şampiyon oluruz.
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. Bu ligte ne yaprsan yap kurulu düzenin içerisindeki çarklar müsade ettiği sürece şampiyon olursun. O yüzden ilk amacımız iyi futbol oynamak ve bir ekol oluşturmak olmalı.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
O değil de verilmeyen penaltı ve ofsayt la kesilen atağımız yenilir yutulur cinsten değildi,
çizginin üstünde,pozisyona 2 metre mesafeden kapacak köpek gibi bi garip hareketlerle pozisyonu görüp te penaltıyı çalamayan yavşak gitsin bi kan testi yaptırsın kesin kanında bozukluk vardır onun.
Hadi ofsayt anlık bişi göremedi tamam diyelim ama penaltı öyle böyle penaltı değil.
Ülkenin tüm kurumlarında pislik cerahat paçadan akıyor,
düzelmesi de bana göre imkansız,hele hele bi 50 sene imkansız.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 10:04.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
kötü oynadık ama kazandık. Kadro iyidi dün. Sorun takımın hava yakalamamış olması. Şu kadro çoşku ortamını yakalayabilseydi sezon başından beri çok şey olabilirdi. Ama hakemler bu havayı yakalamamıza izin vermedi. Dün bile kale arkası hakemin gözü önünde net elle oynama oluyor yine verilmiyor enteresan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum