hakem sayesinde 6 puanımızı çalan gs eskişehirede yenilmiş. o 6 puanı bize eklersek bunca hakem engellemelerine rağmen 4. sırada olacaktık.diğer maçları saymıyorum bile. sadece gs yavşağından 6 puanı çıkıp bize ekleyn..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 27.Hafta l Gaziantepspor 0 - 1 TRABZONSPOR l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Kenan Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu dusmanlari nerde ?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nedir yani gol atınca kahramanmı oldu?Adam ortasahada adama basacagım diye surekli yerini kaybediyor.
Oyun kurmasına yada kuramamasına deginmiyorum bile.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Arkadaşlar yanılıyorsunuz, aslında Trabzonspor kötü oynamıyor!
Kötü oynamak için bile sahada bir şey yapmak lazım.
Bir şey yapmaya çalışırsınız fakat yetersiz olur, eksik olur. Bunu anlarım.
Fakat Trabzonspor hiç oynamıyor! Hiç bir şey yapmıyor.
Denemiyor, uğraşmıyor, çabalamıyor.
Kafası kesik horoz gibi sahada dolaşan bir takım var.
O nedenle Trabzonspor kötü oynuyor diyemeyiz.
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozonun tek hatasi actigi ortalara gidip kafa vuramiyor agir kaliyor.!
Yakalanan pozisyon/atılan gol oranına bakmak ne kadar gereksiz degilmi.
Boyle bos beles adamı eleştirmek cok daha kolay.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın özeti 96 lı melih ile 96 lı orkan arasındaki farktır. Al sana altyapı.
Sadi oradan gitmeli diye yırtınıyoruz ama anlayan yok. 1461 hali ortada. Başkan bana sorarsan bu işlerle uğraşması lazım daha fazla. Altyapı hala kötü.
Arkadaşım yapma gözünü seveyim.
Orkan ile Melih'i kıyaslayıp alt yapı kötü demek mantıklı bir iş mi?
Alt yapımız gayet iyi, şu dönemde güzel oyuncular yetişiyor.
Yeter ki, Gaziantep Orkan'a nasıl şans veriyorsa sen de gençlere şans ver.
Alt yapıdan gayet de sağlam oyuncular geliyor.
Yorum
-
İki yıldır hakemler 15-20 puanımızı yemelerine rağmen yine de bir şeyler yapabiliyoruz. Neden bir türlü tam anlamıyla şu takımın arkasında duramıyoruz arkadaşlar? Biz birlik olmazsak, biz sahip çıkmazsak, gelen geçen harcar TS'yi. Bunu unutmayalım. Çakallara yem etmeyelim şu kulübü artık ayağa kalkalım.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Evet bu sene en az 18 puan hakemler tarafından gitti. Hocasız sistemsiz bile olsak takımın adı yetiyor. 4.sıradaydık veya 3 hakem hataları bukadr aleyhimize olmasa. İnşallah yeni sezonda sistemi olan bir hoca ve 6 kadr yeni ve başarıya aç isimle daha başarılı oluruz.
Yorum
-
cok kotu top oynuyoruz orası kesın
2 pası bır arada yapamıyoruz
hala anlamıyorum ekıcı* cardozo arasında problem ne
cıplak gozle resmen goruluyor
adamlar bırbırıne pas atmıyor
takım bıtmıs
oyun yok
duzen yok
tek ıyı sey alınan 3 puan
gerısı yalan
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
cok kotu top oynuyoruz orası kesın
2 pası bır arada yapamıyoruz
hala anlamıyorum ekıcı* cardozo arasında problem ne
cıplak gozle resmen goruluyor
adamlar bırbırıne pas atmıyor
takım bıtmıs
oyun yok
duzen yok
tek ıyı sey alınan 3 puan
gerısı yalan
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk yarıyı izledim. Ve açık yüreklilikle söylüyorum bu ligde bizden daha kötü takım yok. Bir takım 2 pas üst üste yapamaz mı? Yok yapamıyor. Galip geldiğimiz için hemen puan durumuna bakmalar ve kaybedilen puanlara yanmalar filan başladı herkeste. Esteban her maç 3-4 gol (şut değil resmen gol çıkartıyor adam) çıkartırsa anca galip geliyoruz.
Bu oyunculara bir hafta boyunca izin verseydin, maçtan 3-4 saat önce çağırıp maça çıkartsaydın yine bu kadar oynarlardı.
Teknik, taktik, kondisyon, pas... berbat oğlu berbat. Yazık günah bu kadar emek, para, sevgi...FxY
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum