maçın iyisi var mı tartışılır ama maçın en kötüsü açık ara okay yokuşlu idi.. bir insan bu kadar mı formsuz olur.. hiç mi sorumluluk almaz.. topu kaptığımız anlarda özellikle dikkat ettim rakibin yanında eli belinde geziniyor.. insan boşa kaçar bi zahmet...
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
allah aşkına .. biri bana 1-0 önde olduğumuz ve ileri uç elemanlarımızın döküldüğü ve son anlarda tamamen zaman geçirmeye oynadığımız bir maçta uzatma anlarında 3. oyuncu değişikliğini neden yapmadığımız anlatsın!!
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
maçın iyisi var mı tartışılır ama maçın en kötüsü açık ara okay yokuşlu idi.. bir insan bu kadar mı formsuz olur.. hiç mi sorumluluk almaz.. topu kaptığımız anlarda özellikle dikkat ettim rakibin yanında eli belinde geziniyor.. insan boşa kaçar bi zahmet...
Maçın en kötüsü kesinlikle aytaç tı. Okay o kadar da kötü değildi kesinlikle. Sakatlıktan çıkmış normal. Aytaç ise neredeyse tüm pas ve şut tercihlerini yanlış yaptı.
Yorum