Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir tek o işe yarar. Direk gibi dursun belki carptirip atan olur.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tamam bende cardozonun ağır olduğunu, istediğimiz katkıyı veremediğini ve satılması gerektiğini düşünüyorum ama abarttınız.

Loading %61..

Yorum

• Cardozo bitik değil takım bitik.. Kimi koyarsan koy bitik görünür..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok.

Prodosür geregi Akakpo yok. Douglas oynayacaktir.
        Aykut ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aykut ?
          cezali.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Cardozo degil Gomez i koyun yine ayni olur.

Cogalamiyor takim...vb vb takimin kalitesi yeterli degil cok kisa bu.

Cardozo gibi golcu herzaman kadroda olmali. 1 numara lazim ve Cardozo-Muhammet müthis olur.

Muhammet geldi oda ayni sikintilari cekiyor yanliz kaliyor...Yumlu mactan sonra Cardozo cok yanliz kaldi dedi...Cok net.

Bu nedenden dolayi Cardozo-Muhammet beraber oynamali bjk maci haric.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• maçın iyisi var mı tartışılır ama maçın en kötüsü açık ara okay yokuşlu idi.. bir insan bu kadar mı formsuz olur.. hiç mi sorumluluk almaz.. topu kaptığımız anlarda özellikle dikkat ettim rakibin yanında eli belinde geziniyor.. insan boşa kaçar bi zahmet...
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 3 maç geçmedi mi Aykut niye cezalı hala?. Cavanda 2 maç almıştı bu maç oynadı.
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• allah aşkına .. biri bana 1-0 önde olduğumuz ve ileri uç elemanlarımızın döküldüğü ve son anlarda tamamen zaman geçirmeye oynadığımız bir maçta uzatma anlarında 3. oyuncu değişikliğini neden yapmadığımız anlatsın!!
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak samet yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok.

Prodosür geregi akakpo yok. Douglas oynayacaktir.
                    akakpo neden yok anlamadim

Yorum

• İlk olarak uğur ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 maç geçmedi mi aykut niye cezalı hala?. Cavanda 2 maç almıştı bu maç oynadı.
                      salih ve aykut dönüyor

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        akakpo neden yok anlamadim
                        mactan sonra transfer oldu
                        ayni jimnastikin stoperi gibi
                        asil tarihde lisansiz olanlar bu mactada oynayamaz
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sahada bir uğursuz olmayınca kötü de oynasak galip geldik.
                          Şükürler olsun.
                          İnsallah bir daha dönmez.
                          Sanırım özeri kastediyorsunuz ki çok doğru bir tespit.özeri inşallah artık hep tribünde görürüz

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maçın iyisi var mı tartışılır ama maçın en kötüsü açık ara okay yokuşlu idi.. bir insan bu kadar mı formsuz olur.. hiç mi sorumluluk almaz.. topu kaptığımız anlarda özellikle dikkat ettim rakibin yanında eli belinde geziniyor.. insan boşa kaçar bi zahmet...
                            Maçın en kötüsü kesinlikle aytaç tı. Okay o kadar da kötü değildi kesinlikle. Sakatlıktan çıkmış normal. Aytaç ise neredeyse tüm pas ve şut tercihlerini yanlış yaptı.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• taraftarın maç sonu takımı tribüne çağırmasındaki amaç neydi acaba merak ediyorum neyi kutladılar?

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                taraftarın maç sonu takımı tribüne çağırmasındaki amaç neydi acaba merak ediyorum neyi kutladılar?
                                Kutlamak değil yenildikten sonra da çağırıyorlardı. Bence doğru bir hareket.
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X