Arkadaş Konyanın hiçbir oyunucusunu bizim takıma koymazsın ama çatır çatır galibiyet alıyorlar. Bu iş takım işi. Hami hoca gol yememeyi öğretmeden gol atmayı öğretmeye çalıştı. Bukadar saçma salak bir takım görmedim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ya şaka mısınız ersun gelir mi zannediyorsunuz?İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen Ersun Yanal gelmeli. Hami de tekme tokat kovulmalı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kim Trabzonu düşüren hoca olarak tarihe geçmek ister.
Bu mesajımı unutmayın futbolcular o psikolojiye girmiş malesef düşecez en büyük nefretim Trabzon bu takım düserse Trabzona adımımı atmam bir daha oradaki taraftar her şeyin sorumlusu onlar adam olsaydı bu takımı hakemlerde doğrayamazdı
Yorum
-
Değildik. Hami 3 maç alsa bu duruma gelmezdik. Onu geçtim berabere bile kalamıyoruzİlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledipte degilmiydik zaten?
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Trabzonspor son 4 senedir tek santrafor oynuyor hala bunun trabzonspora uymadigini rakibi cesaretlendirdigini goremedi gelen giden hic bi hoca..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Hami mami isi degil. Birsuru futbolcumuz eksik. Samimiyetle soruyorum, ne bekliyordunuz? Konya bizden iyi daha hazir. Takim gibi oynuyor. Bir mac oynamamisiz adam gibi konyayi yenecegiz. Biraz realist olalim. Hakem makem isi degil bu mac. Ruhsuzlar toplulugu. Hedefi kalmamis insanlarin idareten oynadiklari mac. Bide sakatlar makatlar. Sezon basi olsa derdik bir iki mac gecsin bakalim. Simdi yakinimizdaki rakipleri yenelimde dusmeyelim diyelim. Baska yapacak birsey yok. Bu kadroda kalacak futbolcu yok sahada. Belki Marin."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Konya oynamadan 2 golle işi bitirdi..Yanlıtmadın bizi Hami denen hoca müsveddesi..Ulan Sefa'nın yerine aldığın adamdan memnun musun?Çıkarttın Sefa'yı çek sağa Muhammed'i o şekilde dene..Defol git diyecem de değişen ne olacak..O sene bu sene evet bu sene o sene..Düşeceğimiz sene bu sene..
Yorum
-
hami de gider şimdi sırada kim var osman öz. mü gelse acaba yoksa ogün mü yada tolunay
bu kafa ile çok daha maç kaybederiz deneme tahtası oldu koca TRABZONSPOR..
adam gibi hoca gelmeli takımın bu halinin sorumlusu iho ise ustada üstüne tuz biber ekti hoca konusu ile..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum