İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
maçı izlemedim. izleyecek bişi yok. sanki trabzon bi anda açılacak da iyi oynayıp kazanmaya başlayacak. olacak iş değil. fazla söze gerek yok. konya çok formda 3. sıraya yükseldi. hala bu sene için beklentileri olanları anlamıyoreum. bu kulübün 2 3 yıla ihtiyacı var hacı nın enkazının kalkması ve yapılanması için
Yorum
-
Neli olur. Urfalimi??İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu black panther TS li olamaz
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim üzülmez geldi, gençler uçtu
Hamzaoğlu geldi, bursa 180 derece düzeldi
Hami geldi dibi boyladık
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
dipte degilmiydik zaten?
Yorum
-
Ben sizin gerçekten Trabzonsporlu olduğunuzu düşünmüyorum . Ortalığı karıştırmaktan başka da bişey yapmıyosunuz . Geliyosunuz buraya kaybederken hobaa küme düşüyoruz gençler diyosunuz , bir galibiyetten sonra ortalıkta yoksunuz zaten . Sonra 2 hafta işler ters gidiyor , hemen gelip ortalığı karıştırıp çekip gidiyosunuz .İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildiGoooooooolllll
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Bunu daha önce de yaptınız , çok sinir bozucuydu , o zaman birkaç kişi tepki gösterdi ama anlaşılan hiçbir şey değişmemiş .
Biz de mutlu değiliz oynanan oyundan , hocadan , hiçbişeyden memnun değiliz ama Trabzonun adı yeter küme düşmemek için , daha fazla lafa gerek yok .
Yorum
-
Ya şaka mısınız ersun gelir mi zannediyorsunuz?İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen Ersun Yanal gelmeli. Hami de tekme tokat kovulmalı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kim Trabzonu düşüren hoca olarak tarihe geçmek ister.
Bu mesajımı unutmayın futbolcular o psikolojiye girmiş malesef düşecez en büyük nefretim Trabzon bu takım düserse Trabzona adımımı atmam bir daha oradaki taraftar her şeyin sorumlusu onlar adam olsaydı bu takımı hakemlerde doğrayamazdı
Yorum
-
barışı bülent yemişti ramazan'ı da fırat yedi. bu sene gözünü karartmışlar artık arkadaşlar. allah yardımcımız olsun zira bizi düşürmeye and içmiş allahsızlar. bu arada benim gözümde hami'nin maç boyunca görülen en büyük yanlışı özer'e sabretmesiydi.
muhammed'in indirdiği topa vuramadı sonrasında kazma sefa dağa dikti.
cardozo indirdi gene vuramadı. neye vuracaksın ? bunlardan kaç tane gelecek ki zaten sana maç içinde.
fırat ise net penaltıyı çalmadı. adam top diye yusuf'un baldırına vurdu attı. gözünün önünde bunu görmedi, ayak ucuna değen toptan korneri düzelttirdi. demek ki gözlerinde sorun yok. kalbi kirli.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
sezon sonuna kadar alacaklarını almadan bir yere gitmez,geçen yıl olduğu gibi, Trabzonspor sevdalısı ya.İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami de biraz adamlık varsa hemen maç sonu istifasını açıklar
Yorum
-
Dalga geçiyor bizimle. İleride tek bir oyuncunun olmasından şikayet ediyoruz. Adam Muhammet'i çıkarıp Cardozo'yu alıyor. Ne anladık bu işten ? İleride ha Muhammet tek kaldı ha Cardozo. Sonuçta yine etkisiz eleman. Bunu görmeyen adam bu takımın hocalığını yapmamalı. Adı ne olursa olsun.İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan vaktiyle Şota ile yan yana oynamamiş olsa anlayacam.
Ne zararını görmüş de çift forvet oynamamak için çırpınıyor.
Muhammet ve Cardozo beraber oynasa daha kötü ne olabilirdi.
Korkak herif- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum