Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'u 14. sıraya getiren herkesi Allah bildiği gibi yapsın. Milyonlarca taraftarın ahı sizi bulacak.

Yorum

• Cardozo ve Aytaç bu maça yetişirse belki puanla dönebiliriz.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam sence kim gelsin
        Bilmiyorum yabancı hoca sevdasindan vazgeçer mi Usta. Mecburen Ersun Yanal. Takımı tanıyan bilen en hazır halde o var. Hami nin bizi tutacağını bilsem Yerli çeteyi tasfiye eder yabancı bir profesyonel getiririm. Usta da bunu düşündü ama tutmadı. Yılmaz Vural çok çok büyük kumar.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Konyaspor un berbat zevksiz bir futbolu var. Aslına bakılırsa Trabzonspor un da oyle. Pek bir fark yok futbol olarak ama adamlar sağlam savunma yapıyor ve başarılı da oluyor. Savunmayı sağlam tutmadığı zamanda cok gol yiyorlar

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami Mandıralı rica ediyorum
            Teknik Ekibinle oturun Konyaspor'u analiz edin
            Güçlü ve zayıf yönlerini bulun ve ona göre bir taktik hazırlayın
            Dik oynama saçmalığını bu maçta sürdürmeyin
            hah buldun tam analiz edecek adamı
            13 Vitor Hugo

Yorum

• İbrahim üzülmez e helal olsun. Hami biraz ders alsın ondan takım nasıl toparlanır nasıl motive edilir şaha kaldırılır öğrensin biraz. Biz hamiden sonra resmen dip yaptık sadi hoca ile devam edecektik hami çok çok kötü bir seçimdi

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• fatih celik renktasim

farkindamisiniz tekrar yaziyorum ???

muharrem Usta daha bir kac gün evel Mustafa Denizli bosta olsaydi bizimle olurdu diye demec vermedimi ??

bügün Mustafa Denizli istifa etmis ??

Mustafa Denizli bize gelirse hic sasirmayin diyorum faydali olurmu kesinlikle hayir diyorum lakin hami hocayi cok seviyorum ama hami hocadan fazla katkisi olur bu kesin ..

yarindan sonra veya yarin aksama Dogru bu yazdigim medyalarda olur Denizli trabzonspora diye haberler gelmeye baslar
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• iyi yandan bakarsak konya nın 3 gun önce bjk ile kupa macı var. ve adamlar ilk macı kazandı.
                  hay Allah ım ne gunlere kaldık. Konya nın yapacağı hesabı biz yapıyoruz.

neyse konya yorgun olacak. ama konya pek yorularak oynayan bir takım degil.
                  Hami den zaten dahiyane bir kadro felan beklemiyorum da belki oyuncular gaza gelir diye umuyorum. Yalnız en azından Aytaç şart.
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Yediğimiz gollerin çoğu hatalı defans yerleşmesinden. Akçay geldiği zaman o leş kadroyu iyi defans yaptırarak Avrupada çıkardı ligdede belli biryerlerde tuttu. fenerbahçe bile o kadar iyi kadro kurdu hocaları defans yaptırarak takımı kendine getirdi. Eğer adam gibi takım savunması yapacaksak ben bundan gocunmam ki zaten başkada şansımız kalmadı. Hami Hocanın atak futbolu maalsef elimizdeki her maç değişen 11 için uygun değil. Gerçekçi olsun. Profesyonel olsun. Amatör ruh bizi kümeye götürür.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak umitkaragoz1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konyaspor un berbat zevksiz bir futbolu var. Aslına bakılırsa Trabzonspor un da oyle. Pek bir fark yok futbol olarak ama adamlar sağlam savunma yapıyor ve başarılı da oluyor. Savunmayı sağlam tutmadığı zamanda cok gol yiyorlar

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      ..savunmayi Saglam tutmadiklari Zaman cok goller yiyorlarda bizim ruhsuzlar bos kaleye atamazlar buda bir baska sorunumuz
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İbrahim üzülmez e helal olsun. Hami biraz ders alsın ondan takım nasıl toparlanır nasıl motive edilir şaha kaldırılır öğrensin biraz. Biz hamiden sonra resmen dip yaptık sadi hoca ile devam edecektik hami çok çok kötü bir seçimdi

Hocam
                        iddasız bir takımın basında 15 macın 6 sında iyi oynattı diye millet efsane yaptı. Ustada bir bakın gorun dedi fırsat bu fırsat. En dogru secim erken Ersun Yanal dı. Olmadı sadi ile devam edebilirdik.
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yediğimiz gollerin çoğu hatalı defans yerleşmesinden. Akçay geldiği zaman o leş kadroyu iyi defans yaptırarak Avrupada çıkardı ligdede belli biryerlerde tuttu. fenerbahçe bile o kadar iyi kadro kurdu hocaları defans yaptırarak takımı kendine getirdi. Eğer adam gibi takım savunması yapacaksak ben bundan gocunmam ki zaten başkada şansımız kalmadı. Hami Hocanın atak futbolu maalsef elimizdeki her maç değişen 11 için uygun değil. Gerçekçi olsun. Profesyonel olsun. Amatör ruh bizi kümeye götürür.
                          yapma kardeşim hangi atak futbol. Hami nin oyunu hic bir şey futbolu.Atak dedigin adam 10 dk bari cift forvet oynar
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• antalya hami hocayi gönderdiginde cok elestiri almisti ..

söylede bir düsünelim hami hocaninda elinde oyuncu kalmadi ??

erkan oynamayacak diye biliyorum hücüma nasil cikacagiz simdik erkan iyi kötü yinede topu aliyor calim atabiliyordu simdik oda yok ...konyaspora karsi eksik kadromuz nasil olur sizce ?

Mehmet Ekici belki oynar cardozo oynar kesin ..özerde var aytacda oynar ..

ayrica yazmadan edemiyecegim son macimizda akkakpo yu cok begendim gercekten maca tekrar bakin akakpo olmasaydi cok gol yerdik iyi bir stoper
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam
                              iddasız bir takımın basında 15 macın 6 sında iyi oynattı diye millet efsane yaptı. Ustada bir bakın gorun dedi fırsat bu fırsat. En dogru secim erken Ersun Yanal dı. Olmadı sadi ile devam edebilirdik.
                              Ersun yanal bize gelmeye yanaşmadı büyük bir ihtimal enkazın altında kalmak istemedi açıkcası. Bu durumda da sadi ile devam edilmeliydi. Sadi zamanında az çok direnç gösteriyordu takım hami nin ne oynattığı belli değil. Fatih atik gibi futbola tepki olarak doğmuş birinden medet umuyor daha ötesi yok!

Neyse bu sene kahır senesi böyle devam edecek en ufak bir düzelme beklemiyorum takımdan. Küme düşme korkusunu hissedebiliriz ciddi ciddi bu seneyi kazasız belasız atlatırsak usta ya güveniyorum iyi bir takım kurcaktır.

Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fatih celik renktasim

farkindamisiniz tekrar yaziyorum ???

muharrem Usta daha bir kac gün evel Mustafa Denizli bosta olsaydi bizimle olurdu diye demec vermedimi ??

bügün Mustafa Denizli istifa etmis ??

Mustafa Denizli bize gelirse hic sasirmayin diyorum faydali olurmu kesinlikle hayir diyorum lakin hami hocayi cok seviyorum ama hami hocadan fazla katkisi olur bu kesin ..

yarindan sonra veya yarin aksama Dogru bu yazdigim medyalarda olur Denizli trabzonspora diye haberler gelmeye baslar
                                Denizli bu saatten sonra olmaz. Haber yapılması doğaldır ancak bu kötü tecrübelerden sonra bizim gibi dibe vurmuş bir takımı alıp kariyerini daha da lekelemez. Denizli için teknik direktörlük işi bitmiştir artık.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X