Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu kadroya bakıp niye şunu oynatmadın demek kadar gereksiz eleştiri olamaz.sanki oynamayan çok bir fark yaratacakmış gibi. orta sahanın ortasında adam yok. bu şartlarda yapılacak fazla bir şey yok.önemli olan oyun taktiği, oyuncuların birbirine yakın durması ve çok mücadele etmesi.bunu da maçtan sonra konuşabiliriz.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sadi hoca yusuf yazıcıyla maç kazandı kardeşim.. musa antalyada stoper oynadı.. ben douglas oynamaz demiyorum.. douglas-yumlu tandemi olmaz diyorum.. ikisi farklı şey..

konyaspora karşı istersen üçlü defans oynat.. ama bu kadar ağı tandemle oynayamazsın!!

inşallah ben yanılırım..
      Defanstta alternatifimiz yok malesef bundan daha iyisi çıkmaz diye düşünüyorum
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Yumluyu sahada görmeye tahammül edemiyorum bir de kaptan

Yorum

• Konya tribünleri 2 takımı el ele tribünlere çağırdı. Sadece Konyasporlular iyidir şampiyonluk senesinde "En büyük Konya, şampiyon Trabzon" pankartını hatırlıyorum. Maç içinde Trabzon kümeye tezahüratları duyarsanız bilin ki istanbul yalamalarıdır.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kendine güven önemli nasıl önemli tutunamayan burak yılmaz geldi kral olarak gitti üstüne bişey koymadan yıllarca onun ekmeğini yedi

vokan şen ptt de oynayamazdı yasin öztekin ptt de oynayamazdı bunlar aklıma gelen basit örnekler takım içindeki hava önemli bunlar öncelikle insan ve göz önünde olan insanlar yeri geldiğinde binlerce kişi tarafından ıslıklanan yuhalanan insan o yüzden profosyonel futbolcu bilmem ne kadar para kazanıyor demekle olmuyor psikoloji önemli yaşadıkları ortam önemli
            onemli degil demedim ama bu sene yasananlar yuzunden seneye sorun yasamazlar. bu sene olanlar bu sene kalir yazin 0 dan baslar herkes bu sene zaten olan oldu artik daha takima hocaya yuklenmenin alemi yok

Yorum

• Evde ilaç kalmamış yahu
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Bosinwa daha önce Mustafa'nın kaptanlık sorunu çıkardığını bildiği için kendisi vermiştir...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• usaklar ozelden link atabılecek varmı ???
                  Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                  Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                  NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bosinwa daha önce Mustafa'nın kaptanlık sorunu çıkardığını bildiği için kendisi vermiştir...
                    Arsinspor'da oynayacak adam bide kaptanlık tribinde yahu ne günlere düştün Trabzonspor...
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Edit
                      En son Uluhan tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 23:33.
                      Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        konya sahasında oynadığı 17 maçta sadece 1 malubiyet almış oda 4-1 lik skorla cincona karşı kendi saha larında iyi istatislik
                        taraftar farki bizim de taraftarimiz stadi doldursa yenilince takima kufretmese biz de boyle istatistikler yapabiliriz

Yorum

• Konya taraftarından örnek alsın trabzondaki kitle önemli pozisyonlarda ıslık sistemini oturtmuşlar çok düdük çalınır konya lehine.
                          Esteban ne itici bir adam

Yorum

• Ramazan sorumluluk alıyor toptan kaçmıyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu ramazan iyi çocuk

Yorum

• konyanın 61 nosu en büyük hayalim Trabzona gol atmak diyen eleman degil mi? aykut sırf o demeci için onu ilk 11 oynatmıyosa ben de birşey bilmiyorum.
                                There is no spoon...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X