Ayrıca anlamadığım bir şey daha var bir takım düşünün ve o takıma her maç kötü oynayacaksınız diye direktif verilse sizce nasıl oynar? Evet doğru ancak şuanki futbol kadar kötü oynar! Bunu nasıl beceriyorlar anlayamıyorum. En ufak bir direnç nasıl gösteremez bu takım? Ahhh çoban iho ahhh dibe vurdurdun dibee
Hami Mandıralı rica ediyorum
Teknik Ekibinle oturun Konyaspor'u analiz edin
Güçlü ve zayıf yönlerini bulun ve ona göre bir taktik hazırlayın
Dik oynama saçmalığını bu maçta sürdürmeyin
Eygidi 2010,akşam 7deki maça saat 5 te girmek,pazar günü heyecandan sabah 7de kalkıp karşıyakadan stada kadar yürümek,yavuz selimde akşama kadar maç izlemek,köfte ekmek yemek,heyecanlanmak.Allah bunları bize çok gören kim varsa hepsinin belasını versin.Yanlış anlaşılma olmasın ben bazıları gibi sadece şike diye söyleyerek olayın içinden sıyrılmayacağım.Takımı batıran herkesin parmağı var taraftarın takımdan soğumasında.2010dan sonra kombine almadım Akyazıdan alacağım inşallah ama yine heyecan yok orası ayrı.
çok sakat var. fener'i şampiyonluktan edecek kıvama gelmemiz lazım son haftalara doğru.moral bozmak yok. her mevki için ideal bir yedek çıkarmalı bu takım. bu kadar da kötü olmamalı.
Geçen haftaki ve bu haftaki maçı alsaydık ve önceki maçlarımızdan hakem hatalarından kaybettiğimiz bir maçı galip tamamlasaydık şu an en azından avrupa kupalarına kalmak için mücadele ediyorduk.
Tamam takım kötü futbolcular ruhsuz ama geçen haftaki ve bu haftaki maçlarda eksiklerimiz olmasaydı 2 maçtanda galip gelebileceğimizi düşünüyorum,ki musa nizamın ceza sahasında düşürülmesi net penaltıydı
Hakemler bu sene çok fazla puanımızı aldı,çok fazla hakkımızı gasp ettiler ve önümüzdeki maçlarda da devam edecekler,
takım oyununda ptt 1.lig seviyesinde bile değiliz ve işin ilginci rakiplerimizide bizle oynadıkları zaman kendimize benzetiyoruz,osmanlı maçında daha 20. dakikada ortasahalarda adam yoktu iki takımdada
Takım olarak defans yapıp takım olarak hücumu düşünmeliyiz.Böyle bir defans böyle bir hücum anlayışı olmaz olursa halı sahada olur.
Hayırlısıyla bu maçı atlatıp devam etmemiz dileğiyle
Böyle oynamaya devam edersek 12 maçta maximum 12 puan alırız. Hami taktik geliştiremiyor ne yazık ki. Rakiplerimizdeki hocalar en azından teknik direktör vasfı taşıyor. Yoksa orta dereceli bir hoca ile ligin dibindeki 3 takımdan 9 puanı alırız.
Böyle oynamaya devam edersek 12 maçta maximum 12 puan alırız. Hami taktik geliştiremiyor ne yazık ki. Rakiplerimizdeki hocalar en azından teknik direktör vasfı taşıyor. Yoksa orta dereceli bir hoca ile ligin dibindeki 3 takımdan 9 puanı alırız.
hocam sence kim gelsin
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
arkadaşlar boku yedik şaka yapmıyorum...mağlup olacağımızdan kimsenin şüphesi yok zaten ben taraftarı düşünüyorum...çok zor olacak...bu arada hami felaket ötesi bir hoca...ne vizyon var ne tecrübe ne bilgi...tamamen fiyasko.....muharrem usta başkanım bakalım konya maçından sonra nasıl bir hamle yapacaksın...hami teknik yardımcı bile olmasın bu takıma
KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum