Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben eleştiririm.
    Tabi yumlu kadroda yok ya eleştirirsin Yumlu ve artvints nin dillere destan aşkı ahahaha

Yorum

• Kına yakarsın hamdi eger düşersek.Bu kot kafalı yiyiycilerden mutlaka kurtulmalıyız.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah diyelim.

Ama bjk maçı son maçı olacak bence .
        Kazanalım da ne olursa olsun hami kot kafalısı sene sonu gidecek zaten hami gidecek diye kaybetmemeliyiz puan şart harbinden durum gitgide 2002 'ye benziyor Acilen sakatlarında dönmesi lazım şu mehmedinde kulağı çekilsin. ..
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yenilirsek Hami bu sefer kimi suçlayacak?

Yorum

• -----------esteban------------

semih------douglas----akakpo-----bosi

---------yusuf----------abdülkadir------

sefa-----------marin----------------yusuf

--------------muhammet-------------------

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskıya dayanamaz mı?
              Ordaki diğer gençlerin hepsinden daha tecrübeli bu çocuk. Ramazan dayanacak da o dayanmayacak.
              Haber komik. Hami bunu demişse o daha komik.
              Haminin ne kadar korkak bir hoca olduğunu bildiğimden bence gayet inandırıcı Hoca değil de zaten lafın gelişi.
              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yenilirsek Hami bu sefer kimi suçlayacak?
                Konya taraftarını suçlayabilir.Niye tribünleri doldurup baskı oluşturdular diye.Bahane çok

Yorum

• Bu Hami'ye Usta maçtan sonra ve önce konuşacaklarını kağıda yazsın daha iyi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bu atmosferde ilk golü yersek kazanma ihtimalimiz yok gibi duruyor. Gerçi Bursa maçı örneği de var 2-0 öndeyken bile kazandık diyemiyoruz...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bence Hami kenarda hocalık yapacağına sahaya çıksa bize daha çok puan kazandırırdı şu haliyle bile.

Yorum

• Bursa maçı gibi başlarız ama bu sefer yeneriz

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu atmosferde ilk golü yersek kazanma ihtimalimiz yok gibi duruyor. Gerçi Bursa maçı örneği de var 2-0 öndeyken bile kazandık diyemiyoruz...
                          konya takımı bursanın kurduğu baskıyı kurabilecek bir takım değil.. öne geçersek kazanırız.. duran top falan mutlaka ilk golü atan taraf olmalıyız bence..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• malesef bu macı kaybedecegiz.Onemli olan yonetimin ondan sonraki sureci yonetebilmesi.

Besiktac macını da kaybedersek durum cok kotu bir yere dogru gider.

Sivas ve mersin macındaki kayıplar işin şakasının kalmadıgını gosterir.

Hafta ici tecrubeli bir isimle hemen sozlesme imzalanmalı.

Hic vakit kaybetmeden.

Yorum

• Mesele doğru sistemle doğru oyuncularla sahaya çıkmak ama kadro neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Hami nin bu kadar kötü yöneteceğini düşünmemiştim, Antalya dan neden kovulduğu belli oldu maalesef.

Sefa sol açık başlasın iyice simetri hastalığına yakalanalım, son 4 yılda o kadar çok joker, yama topçu çıkarıp sahaya sürdük ki bende simetri hastalığı oldu. Dayanamıyorum artık mevkisi dışında değerlendirilen oyunculara. İlk 45 dk Sefa yı sol açık izleriz, yapar valla yine yapar. Hatta Yusuf sağ açık başlar. Kolları bağlanmış ruh hastası gibi kafamızda huniyle maçlara çıkıyoruz ona yanıyorum.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunlar topcu arkadasim 10 yasinda cocuk degiller. psikolojileri falan bozulmaz merak etmeyin. takim kimyasi zaten yok sene sonu yeniden yapilanmayla duzelticekler.
                                yeni stad geliyor sponsorluklar geliyor yeni yonetim geldi muhammede milyon eurolar veren yonetim her turlu yapilanmaya gider

olduk bittik muhabbeti baymaya basladi artik 2 mac ust uste kazanalim bu sefer sampiyonluk hesaplarina basliyoruz 2 mac kaybediyoruz kume dustuk takim bitti hoca gitsin yonetim gitsin

bi sakin olun da rahat rahat izleyin su maclari
                                kendine güven önemli nasıl önemli tutunamayan burak yılmaz geldi kral olarak gitti üstüne bişey koymadan yıllarca onun ekmeğini yedi

vokan şen ptt de oynayamazdı yasin öztekin ptt de oynayamazdı bunlar aklıma gelen basit örnekler takım içindeki hava önemli bunlar öncelikle insan ve göz önünde olan insanlar yeri geldiğinde binlerce kişi tarafından ıslıklanan yuhalanan insan o yüzden profosyonel futbolcu bilmem ne kadar para kazanıyor demekle olmuyor psikoloji önemli yaşadıkları ortam önemli
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X