İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sibel başkanın da babandan farklı olduğunu düşünmüyorum .Farkında olsa en azında kendi sahamızda maç alıp şu halde olmazdık.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Acilen Hami gönderilmeli. Lig tablosundan ve fikstürden hiç haberi yokmuş davranıyor. Yönetimin varsa bir B planı hemen devreye sokulmalı, olmadı Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar tekrar devam edilmeli. Hami ile işleri iyice zora sokuyoruz. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Neyseki bu 4 maçın 3'ü içerde. Tersi olsaydı halimiz daha vahimdi. İçerde en azından Mersin ve Sivas'ı yenme potansiyelimiz var...İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki 4 maç berbat.
İkisi kümedeki Sivas Mersin. Arada bjk var. Haftaya zaten Konya bizi ezer.
Batıyoruz.karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
hocamızın en büyük handikapı tecrübesinin olmamasından daha ziyade buraları hiç oynamamış olmasıdır.. rakip hocalar kurt.. bir şekilde bu girdaptan sıyrılabilirler ama haminin hala puan tablosunu okumayı becerebildiğini sanmıyorum..
ben dahil çok kişi kasımpaşa maçından sonra sadi hocaya çok kızdı ama adam önemli bir rakipten deplasmanda bir puan almış oldu sonuçta.. şu anda sadi hoca başımızda olsaydı en az 35 puanımız vardı ve biz kümede kalmayı garantilemiş şekilde önümüzdeki senenin planlarını yapıyorduk..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Babam onu kabullenemediği için dedi. Keşke onun gibi olsalarİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSibel başkanın da babandan farklı olduğunu düşünmüyorum .Farkında olsa en azında kendi sahamızda maç alıp şu halde olmazdık.
Yorum
-
"En azından" diyebileceğim hiçbir şey kalmadı maalesef.İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyseki bu 4 maçın 3'ü içerde. Tersi olsaydı halimiz daha vahimdi. İçerde en azından Mersin ve Sivas'ı yenme potansiyelimiz var...
Sizin adınıza sevindim. Bu futbolculardan hiçbir şey beklemiyorum ne içerde ne dışarda.
Yorum
-
son 12 maçta 13 puan alabilir miyiz?
az önce baktım, 2 puanlı sistem sonrasında en düşük puanımız 2001-2002 sezonu olan 40 puan ve en düşük sıralamamız aynı sezon 14. sıra imiş.
yeni bir rekora imza atar mıyız acaba..
fikstüre baktım 12 puan alırız ama gerisi sıkıntı görünüyor.(3'er puan mersin, sivas, eskişehir, rize)(bunlarla kendi sahamızda oynadığımızdan avantajlı görüyorum yoksa onlarda sıkıntılı)YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Önümüzdeki 4 maça kaç puan yazıyorsunuz arkadaşlar?
Ligin başında ilk 4 hafta topladığımız 10 puanın küme düşme hattından bizi uzak tutacağı kimin aklına gelirdi?
Sırasıyla
Konya
Mersin
BJK
Sivas
Sonra Antep deplasman var oraya hiç girmiyorum...
Şu dönemeçten 2 galibiyet çıkarsakta rahatlasak... Ne hesaplar yapmaya başladık yahu."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum