Acilen Yılmaz Vural.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mehmet Ekici antromanlara baslamadimi öyle haber okudum sanki cardozoda saglamlasmis
erkan oynamayacakmi biliyorum begenmiyorsunuz lakin erkani cok arayacagiz eger oynamayacaksaBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Taktiği veriyorum yazın... çift ön libero ne yaptıgı belli olmayan kanat oyuncuları tek basına 4 lü defansın ortasına bırakılmıs bir adet forvet...
hee işler ters mi gitti on liberolardan birini cıkarın bi kanat daha alın...
Gene mi olmadı tek forveti cıkarın baska bir tek forvet oyuna sokun...
İşte bu taktikle konya macı bizim rahat olunYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
11 maçta sence 4 maç alırmı bu takım ?İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadalar cok abartmamak gerek. Düsmeyecegimize göre, yukari da gitmeyecegimize göre, rahat rahat izleyin, tiyatro izler gibi
Baska care yok zaten. Insallah gelecek sezon daha basarili oluruz
Gerçi alttakiler korkunç derece kötü bu sayede kalırız.En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 28.02.2016, 20:36.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum