Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hami hocanın ne suçu var? Eleştirilecek son adam. Gerçekten ne suçu var ? İki hafta önce de sadiye sövmediniz mi? Ne değişti şimdi?

Bu futbolcular ne olursa olsun hocaların bedel ödediğini gördüler. O yüzden umurlarında olmaz bu saatten sonra. Hami gider Hamza gelir. Paralar takır takır geçer hesaplara . Gerçi en son ne zaman maç kazandılar belli değil. Parayı da zor alırlar bu kafayla.
    valla pes diyorum artık.. bir hafta önce 1461'e postalamaya çalıştığın atiki 90 dakka neden oynatıyorsun? bu salih ve douglasta bizim göremeyip de haminin gördüğü ne var? bir hafta öncesine kadar takımın değişmezi olan özer, erkan, aytaç neden kanarda oturur 90 dakika? rakip hoca 60. dakika oyuna müdahale ederken neden izlersin kenardan?

yusuftan roben, sefadan riberi yaratmaya çalışmanın gereği ne? neden bu adamları kendi yarinde oynatmazsın?
    En son memozcan tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:16.
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Oynamıyoruz oynadığımız futbol değil bu iş para meselesi de değil alın işte Leicester City Premier Lig de ne durumda. Bu yapıyla değil 50. yılda 150. yılda bile şampiyon olamayız. Çok mu zor ya kadroya göre oynatmak takımı bu kadar mı zor bu yapıyı kurmak. Bugün Muhammet sağ açığa doğru bir depar attı topu yakaladı geç kaldı ama o topu Cardozo mümkün değil yakalayamazdı. Yapılacak çok fazla şey yok ciddi ciddi küme de kalmak için defansif orta saha ve kontraatak oynamak zorundayız. Elimiz de ne Bir Orhan Çıkrıkçı var ne bir Yattara ne Abdullah. Üzgünüm ama net bir şekilde küme düşme adayıyız. Bu kadar kalitesiz bir kadroyu Trabzonspor da 2.kez izliyorum.
      En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:18.

Yorum

• zor günler bizi bekler

Yorum

• haminin hamiliğini yapanlar mandıralının peynirini mi satacak

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Küme düşebiliriz diye korkuyorsun, ama küme düşüyor, niye arkasında durayım diyorsun. Bunu nasıl açıklamalı? Benim lafım sana kişisel olarak değildi, genel olarak takım küme düşer diye yazanlaraydı. Çoğunuzun bir yandan Trabzon küme düşer denilince ağrına gidiyor, diğer yandan kendiniz de küme düşer diyorsunuz. Kendinizde inanç, güven yok ki, dalga geçene kızacak bir durumunuz olsun. Benim anlayamadığım bu. Onuru olan, kendini büyük kulüp olarak gören, kendinden şüphe duymaz, korkuya düşmez, paniklemez. Zorlandım bunu açıklamakta ama anlayan anlamıştır umarım.
            Neyin felsefesini yapıyorsun leş bir takım var KARAKTERSİZ bir takım var utanmaz bir takım var neyini destekleyeceksin bunların bu heriflerden tek beklentimiz bu sene küme düşmemek ve sene sonunda hepsinin cehennemin dibine en derine gitmeleri.BELA OKUMAK GÜNAH BEN BU GÜNAHI GÖZE alıyorum. FUTBOLCU KERE ALLAH TOPUNUZUN EKSİKSİZ TOPUNUZUN HAK ETTİĞİ CEZAYI VERSİN.DOĞUDA asker polis 3 kuruş maaş için ölürken bir polisin bir askerin100 katı parayı alıyorsunuz ya bir senede bağırtarak çıksın her bir kuruş.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Atik gibi bir futbol fukarasını oynatmasaydı haminin bende kredisi olurdu fakat gözümde tamamen bitmiştir. Kimsenin göremediğini hami mi gördü de ilk 11 de oynatıyor bu adamı?!? Yazıktır şu kadar tafatara.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Maçın en iyi oynayan 3 adamından biri Douglas'tı.Tek hatası penaltı pozisyonu ayrınca o golü yarısınıda yediren Bosingwadır.Yarın Douglas kadro dışı kalırsa hiç şaşırman çünkü Hami gibilerinin derdi yabancı oyuncu düşmanlığı tüm yabancıları kadro dışı bırakır sorun çözülür nasıl olsa öz evlatlarımız var bizim onlar süperler harikalar mükemmeller canlarım benim.

Yorum

• ne olacak bu işlerin sonu

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Douğlao çok pozisyon kesti.
                    Adam müthiş diyorum bende

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Douglas,Salih ve Musa bu takımda oynayacak oyuncular değil ama mecburen oynattı hoca ayrıca Erkan ve Özer bal yapmayan arı gibi çok egolu oyuncular hep pohpohlanmak istiyorlar onları oynatmamasını haklı buldum onlar oynadı da ne oldu gene yenildik Akhisar'a zaten Erkan hiç transfer olmamış bir yapıda sorun hoca sorunu değil bunu anlamıyorsunuz hala istikrar şart mesela Marin dikkatle izledim adamın attığı her pas pozisyon sahadaki tüm oyunculardan farklı düşünüyor onun hep oynaması lazım mesela Aytaç ve Okay çok defansif kaçıyor ondan oynatmadı bence Aytaç'ı Okayın yanına Fatih atik kazması değilde Özer veya Mehmet Ekici olmalı açıkcası hocayı eleştirmek için bikaç maç daha beklemek gerek hemen asmak yersiz bu kadro darmadağın kim gelirse gelsin elinde sihirli değnek yoksa bikaç maçta iyi oyun beklemesin kadro yakalamak ve istikrar şart bide çok eksik oyuncumuz var o nedenle 3-5 kazma 11 de olunca böyle oluyor hocaya yüklenmek komik bence
                      abi bosuna su adamı savunma.Aytac sahada ayakta kalan ender oyunculardan ama oynamıyor.

kesilecek biri varsa aytac degil okay olmalı.

Atik ne verdi simdiye kadar da simdiden sonra katkı saglasın?

akakpo madem oynamayacak ne demeye aldın 1461 den

salihten ne bekliyorsun?Bosi yi koy gercek yerine ve stopere douglas,akakpo ile cık.

Yusuf hic yoktan sol bekte idare ediyordu.Ne işi var musanın takımda?

daha saymamı istermisin?
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neyin felsefesini yapıyorsun leş bir takım var KARAKTERSİZ bir takım var utanmaz bir takım var neyini destekleyeceksin bunların bu heriflerden tek beklentimiz bu sene küme düşmemek ve sene sonunda hepsinin cehennemin dibine en derine gitmeleri.BELA OKUMAK GÜNAH BEN BU GÜNAHI GÖZE alıyorum. FUTBOLCU KERE ALLAH TOPUNUZUN EKSİKSİZ TOPUNUZUN HAK ETTİĞİ CEZAYI VERSİN.DOĞUDA asker polis 3 kuruş maaş için ölürken bir polisin bir askerin100 katı parayı alıyorsunuz ya bir senede bağırtarak çıksın her bir kuruş.
                        Hocam bundan sonra senin yazdıkarının altına tereddütsüz okumadan imzamı atarım. Senelerdir ne desiysen çıktı. Biz bir umutla takım ha düzeldi ha düzelecek diye beklerken daha da beter oldu ve sen hep bu günlere geleceğimizden bahsettin. Bu forumun efsanesi sensin. Ego şişirmek için söylemiyorum bunları cidden durum böyle.

Ben de artık tamamen umudu kestim. Küme falan düşmeyiz o kadar da değil diyenlere de valla bu konuda da bu takım bize bir süpriz yapabilir diyorum. İnşallah bu sene kümede kalırız

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçın en iyi oynayan 3 adamından biri Douglas'tı.Tek hatası penaltı pozisyonu ayrınca o golü yarısınıda yediren Bosingwadır.Yarın Douglas kadro dışı kalırsa hiç şaşırman çünkü Hami gibilerinin derdi yabancı oyuncu düşmanlığı tüm yabancıları kadro dışı bırakır sorun çözülür nasıl olsa öz evlatlarımız var bizim onlar süperler harikalar mükemmeller canlarım benim.
                          o pozisyon penaltı degil.O kadar mudahele ile duser mi o adam?

boss yine sag tarafa gecmeli.Stoper douglas,akakpo oynamalı.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geçen maçta daglıs niye oynamadı dediler.bu hafta ise daglıs biye sahada kovun diyorlar.çoh enteresan
                            Penaltı pozisyonuna kadar Douglas en iyi oynayan oyuncumuzdu.penaltı pozisyonu sağolsun Bosingwanın eseri.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Douglas tan önce Bosingwa nın yaptigi hatayı konuşalım.Macın 60.dakikasından sonra özer,Aytaç,Erkan oyuna dahil olsa bu macı rahat alırdik.Ama adam dünkü bebeleri kurtarıcı diye oyuna sokttu.
                              iho istifa.

Yorum

• haftaya douglas yok

-------------onur-----------

boss-----aykut-----akakpo-----yusuf

cavanda-----aytac-------okay-----marin

----------cardozo-------muhammet--------

korkunun ecele faydası yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X