Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hami hocanın ne suçu var? Eleştirilecek son adam. Gerçekten ne suçu var ? İki hafta önce de sadiye sövmediniz mi? Ne değişti şimdi?

Bu futbolcular ne olursa olsun hocaların bedel ödediğini gördüler. O yüzden umurlarında olmaz bu saatten sonra. Hami gider Hamza gelir. Paralar takır takır geçer hesaplara . Gerçi en son ne zaman maç kazandılar belli değil. Parayı da zor alırlar bu kafayla.
    Sadi ile arasında fark yoksa hocayım diye gezmesin ortalıkta. Kadro seçimleri aptalca tek kelimeyle. Ayda 100 bin lira alıyor ama maç kazanamıyor. Rezil herif.
    8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      belki saçma bir mantık olabilir ama eğer cidden Lucescu ile anlaşıldı ise ki öyle görünüyor gitsinler Ersun Yanal ile görüşsünler bir şekilde ne yapıp edip sene sonuna kadar anlaşsınlar.
      bu futbolcu güruhuna bu akşam para cezası basmaları lazım.bunlara destek olmak falan da yaramaz.en azından ekonomik yararları olsun
      Neye göre lucrscuyla ankaşıldı.??????Yo öye bir sey...
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet Atik tercihi ile bizi çılgına cevirdi ama oyun olarak buz bugün kaybetmeyi haketmedik..

Muhammet girdiği 2 net pozisyonu atsa biz bugün galip gelecektik..

Evet iyi top falan oynamadık ama mevcut takim itibariyle kötü de oynamadik..

Hami yi elestirecegim nokta mac bize tamamen dönük iken yapnadigi Sefa Besir hamlesi olur..

Bu takim gelecek tüm hocalari yiyecekti bu Hami hoca olacak ..

Bu sene boyle gececek yapacak bir sey yok...

Ben kazanimlara bakiyorum Muhammet cok iyiydi...Besir ve Aytac ta da israr edilmeli..
        gecen haftalara nazaran daha "iyi" oynadik, hala daha yeterli olmasada
        mücadele kismindan kimse sikayet edemez, douglasin kirmizi kartindan sonraki dakikalar haric
        fakat hem kadro secimi, hemde yapilan/yapilmayan degisiklikler felaketti
        fatih atik secimi anlatilamaz mesela...artik is isten gecti...2mac fazla veya az kazanmak hic bir seyi degistirmeyecek...ne avrupa kupalarina gideriz nede küme düseriz....atik gibileri kadro disi birakip genc ve kazanabilecegimiz oyunculari (besir, yusuf, abdul., okay, aytac) veya sefa gibileri (piyasa yapmalari icin) oynatmamiz gerekiyor
        fatih atik secimi beni kendimden aldi...hic mir mantik bulamiyorum bu secimin arkasinda...performans dersen...bu adam yarim senedir mac oynamamis, yetenegi ve kalitesi zaten ortada, sezon sonu kontrati bitiyo....oyuncuyu pazarlama gibi bir durumda yok...
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• muharrem usta kararsızlıklar yaşayıp başımıza hamiyi musallat etti sadiyi gönderen adam hamiyi getrimez. sadi gitmeyecekti gidiyorsada sağlam bir hoca getirirsin. bulamıyorsan sadi kalır.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Utanıyorum!
            "Trabzon kümeye" tezahüratlarını duymaktan utanıyorum.
            onları söyleten futbol ve futbolcularımızdan da ..
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• yusufla tekrar sözleşme imzalanması gerkiyor. sabit ücret vermeyip oynadığın kadar alırsın her yaptığın asiste ve gole ayrıca bonus diyeceksin. bak bakalım nasıl oynuyor. sefa kimki 4 trilyon alacak yıllık???? ulan iho ettin takımın içine Allahından bul başka lafım yok sana.
              En son B61 tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 20:56.
              HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Borç batağında olduğumuzu unutuyor birçoğunuz.

Sefa'yı örnek alalım. 3,5 milyon euro bonservis vermişiz. Yılda 1 milyon euro civarı maaşı vardır herhalde bilmiyorum. Sözleşmesi 2018 yılına kadar. Bunu şimdi bir varlık olarak düşünebilirsiniz, bir bina, arsa, taşıt gibi. Bu Trabzonspor şirketinin bir değeri. Şimdi sizin bir aracınız, binanız olsa, çürümeye mi bırakırsınız? Çürümeye bıraktığınızda harcadığınız tüm paradan olmaz mısınız? Ve çürümükte olan bir yere yılda bir milyon euro verme mecburiyetinde olduğunuzu düşünün. Onu bir şekilde işletmelisiniz ki değeri ayakta kalsın. Başka çaresi yok şu an Trabzonspor'un. Bu çaresizliği anlayamıyorsunuz. Bana da kalsa Douglas'ı, Erkan'ı, Özer'i, Sefa'yı, Yusuf'u falan oynatmayalım. Oynatmayınca ama milyonları hurdalığa bırakmış oluyorsun. Bu durumdan çıkmak için önümüzdeki sezon transferleri hangi parayla yapacağız, para nereden gelecek? Bu oyuncuları satacağız ki başka oyuncular alacak kaynağımız olsun.

Yorum

• barış memişin geleceğini görüyorum onda. tek farkı barış memiş kadar sabredemedi daha erken ben oldumcu oldu.
                  HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Douglas,Salih ve Musa bu takımda oynayacak oyuncular değil ama mecburen oynattı hoca ayrıca Erkan ve Özer bal yapmayan arı gibi çok egolu oyuncular hep pohpohlanmak istiyorlar onları oynatmamasını haklı buldum onlar oynadı da ne oldu gene yenildik Akhisar'a zaten Erkan hiç transfer olmamış bir yapıda sorun hoca sorunu değil bunu anlamıyorsunuz hala istikrar şart mesela Marin dikkatle izledim adamın attığı her pas pozisyon sahadaki tüm oyunculardan farklı düşünüyor onun hep oynaması lazım mesela Aytaç ve Okay çok defansif kaçıyor ondan oynatmadı bence Aytaç'ı Okayın yanına Fatih atik kazması değilde Özer veya Mehmet Ekici olmalı açıkcası hocayı eleştirmek için bikaç maç daha beklemek gerek hemen asmak yersiz bu kadro darmadağın kim gelirse gelsin elinde sihirli değnek yoksa bikaç maçta iyi oyun beklemesin kadro yakalamak ve istikrar şart bide çok eksik oyuncumuz var o nedenle 3-5 kazma 11 de olunca böyle oluyor hocaya yüklenmek komik bence
                    En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:09.
                    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hadi diyelim ki alıyorsun 80. dakikada niye yapıyorsun bu işi? beşir zaten 19 yaşında tecrübesiz bir çocuk. son 10 dakika bu kadar stresli bir maçta ne verim bekliyorsun. yada 90. dakika da akokpoyu alma amacın nedir? oyuncu sana 3 dakika da ne verecek? benim için iyi hoca oyunu okur ve en geç 60. dakikada oyuncu değiştirir ve verim alır. oyuncu oynar oynamaz orası ayrı konu. önemli olan birşey düşünebilmek ve hamle yapabilmektir. ama hami hiç oyun görüşü olmadığını resmen ortaya koydu. zaten tv8 deki salon turnuvasında nasıl takım yönettiğini görmüştük aynen devam ediyor.
                      konuyu çok güzel özetlemişsin.. bir takımda hocanın olup olmadığı bence 60. dakikada anlaşılır.. bu maçta özer, erkan, aytaç neden oyuna alınmaz.??
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        lcay çakırı çok severim ve değer de veririm ama asla yusuf ve yumlu hakkındaki görüşlerine katılmıyorum iyi niyetliler hiç şüphe yok ama asla Trabzonsporda OYNAYAMAZLAR
                        Olcay çakır futboldan zerre anlamıyor en baştan beri yaptığı hiçbir doğru yorum yok.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• geçen maçta daglıs niye oynamadı dediler.bu hafta ise daglıs biye sahada kovun diyorlar.çoh enteresan
                          TEKKEBALL

Yorum

• Hami mandıralı ben bu takımın efsanesiyim diyorsa önce o koltuğu hak edecek kendini geliştirecek tepeden inme hazırcılık yapıpta en iyi kadro bu diye saçmalamayacak.. Tolunay osman özköylü benim gözümde daha büyük efsanesininelerdir adamlar emek veriyolar hami gibi beleşçi değiller
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yusuf'un sorunu kendini Neymar zannetmesi..
                              Bence Yusuf'un sorunu kendini futbolcu zannetmesi.

Sahada yaptığı tek bir olumlu hareket yok. Çalım atmak yok, orta yapmak yok. Yokoğlu yok. Bunca beceriksizliğin yanı sıra olur olmadık pozisyonlarda kendini yerlere atması cabası. Adam kendisini yeterli görmese okey masalarında rakiplerle dalga geçerek vakit öldürmez zaten. Altyapıdan Yusuf gibileri çıkmaya devam edecekse kilidi vursunlar onca masrafa da gerek kalmaz.
                              En son Oruç tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:13.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hami mandıralı ben bu takımın efsanesiyim diyorsa önce o koltuğu hak edecek kendini geliştirecek tepeden inme hazırcılık yapıpta en iyi kadro bu diye saçmalamayacak.. Tolunay osman özköylü benim gözümde daha büyük efsanesininelerdir adamlar emek veriyolar hami gibi beleşçi değiller

Haminin efsaneliğini kimseyle kıyaslamaya gerek yok. Hami Trabzonspor için sayılı adamlardan birisidir... Ancak hoca olmadığı gerçektir.

Ancak mevzu hoca moca değil , şu takımın başına kim gelirse gelsin 4 5 haftada gider. Yapılması gereken bu futbol yoksunlarına nerede olduklarını

göstermek. Ah Trabzonda olcam ki bascam o antreman sahasını...
                                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X