İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ben çok iyi bir takımımız var, oyuncularımız çok karakterli mi diyorum? Küme düşmemek ve sonunda bu oyuncuların elden çıkmasını istiyorsak tek çaremiz desteklemek. Fırtınaya kapılmış bir gemide fırtınanın üstüne bir de panik çıkarıp uyana buyana koşuşmanın, kaptana, mürettabata falan saldırmanın alemi yok.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyin felsefesini yapıyorsun leş bir takım var KARAKTERSİZ bir takım var utanmaz bir takım var neyini destekleyeceksin bunların bu heriflerden tek beklentimiz bu sene küme düşmemek ve sene sonunda hepsinin cehennemin dibine en derine gitmeleri.BELA OKUMAK GÜNAH BEN BU GÜNAHI GÖZE alıyorum. FUTBOLCU KERE ALLAH TOPUNUZUN EKSİKSİZ TOPUNUZUN HAK ETTİĞİ CEZAYI VERSİN.DOĞUDA asker polis 3 kuruş maaş için ölürken bir polisin bir askerin100 katı parayı alıyorsunuz ya bir senede bağırtarak çıksın her bir kuruş.
Yorum
-
Aytaç neden oynamadı sorusunun cevabı var mı? İlk maçına bugün çıkan adamı oynatmak nedir Allah aşkına Hami.
Sefayı kazandırmak istiyorsun Douglası kazanmak istiyorsun anlarım ama bu adamların hepsini bir maçta kazanamazsın. Senin form tutmuş 15-20 maç oynamış adamların var, bunları aynı haftada kenara oturtmak nedir.
Burası Acunun turnuvası değil ,karşında takım gibi takım oyunu oynayan akhisar var. Şu maçı allem edip kallem edip alacaksın.
Sahada neredeyse sezonun ilk yarısı hiç oynamamış 10 tane adam var.
Yani az buçuk hocalık yapmış birisi bu işlerin sadece hırsla azimle olmayacağını bilir. Sana mücadele edecek koşacak futbolcular lazım böyle haftalarda. Sen bu oyuncuların hepsinin yanında oturtuyorsun ve galibiyet mi bekledin bu maçta? Pes doğrusu.
Yorum
-
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Tam boy bir Gazete ilanı verelim. Klüpteki futbolcuların anlayacağı bir manifesto düzenleyelim."Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Hz. Mevlana
Yorum
-
Kötü takım yoktur kötü hoca vardır. Bakın leicester-ranieri. Çok mu iyi takım yok ama hocaları iyi. Leicesterin hangi oyuncusu city manu chalsea arsenalde oynar mahrez hariç . Hiçbiri . O yüzden topçulara suç bulmayın. Topçularıda adam edecek hocadır. Kovacak olan da hocadır. Hami değildir yani hocadir.
Yorum
-
Oyunculara deger katip satacagiz diye dibe vuracagiz ve klubede bekleyen genc arkadaslarimizi kaybedecegiz. Birakin artik sefadan musadan salihten douglastan medet umup basari beklemeyi olcaksa bugune kadar bu oyuncular basarili olurdu zaten 50 tane hoca gitti geldi. Yazik gunah genclere bundan daha kotusunu yapmazlar zaten.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ben maçı değişikliler olarak takip edebildim. İlk yarı 1-1 olunca 2. yarı diri oyuncularımızla bu maç rahat alırız. Aferin hocaya dedim içimden.İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas tan önce Bosingwa nın yaptigi hatayı konuşalım.Macın 60.dakikasından sonra özer,Aytaç,Erkan oyuna dahil olsa bu macı rahat alırdik.Ama adam dünkü bebeleri kurtarıcı diye oyuna sokttu.
Lakin böyle saçmalığı düşmanı yapmaz insanın. Halen Haminin kalmasından yanayım, çünkü istikrara inanıyorum. Ama Hami malesef uzun vadede hayal kırıklığı olur.
Yorum
-
Ben maçı değişikliler olarak takip edebildim. İlk yarı 1-1 olunca 2. yarı diri oyuncularımızla bu maç rahat alırız. Aferin hocaya dedim içimden.İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas tan önce Bosingwa nın yaptigi hatayı konuşalım.Macın 60.dakikasından sonra özer,Aytaç,Erkan oyuna dahil olsa bu macı rahat alırdik.Ama adam dünkü bebeleri kurtarıcı diye oyuna sokttu.
Lakin böyle saçmalığı düşmanı yapmaz insanın. Halen Haminin kalmasından yanayım, çünkü istikrara inanıyorum. Ama Hami malesef uzun vadede hayal kırıklığı olur.
Yorum
-
Öyle deme ama o adamlardan birisi gol atıp Hami Hocasına koşsa ve bazı mankafalılar da Hami'ye bak şapkadan tavşan çıkardı,büyük Hoca olur derlerse Hami için az mı prim olurdu?İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas tan önce Bosingwa nın yaptigi hatayı konuşalım.Macın 60.dakikasından sonra özer,Aytaç,Erkan oyuna dahil olsa bu macı rahat alırdik.Ama adam dünkü bebeleri kurtarıcı diye oyuna sokttu.
Gencecik çocukları bu maçta sahaya süren kafayla ne maç ne futbolcu kazanılır.En son sasone tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 18:45.- Memento mori
Yorum
-
48 yaşındaki genç! ama tecrübeli!! Hami'den ne bekliyordunuz ki?
İyi niyetinden şüphe etmediğim ama gerçekleri görmekten uzak taraftarlarımız var. Bu forumda Lucescu ve Ersun Yanal'ın olduğu ankette 50 'den fazla taraftarımız Hami'yi hoca yapalım diye oy verdi.
Hangi Hami geçen sene bulunduğu ligin en iyi kadrosuna sahip Antalyaspor'dan yarım devrede kovulan Hami.
Hangi Hami , Süperlig'de neredeyse her hafta bir hoca değişikliği olurken, Bakkal'ların, Vural'ların, Buruk'ların, Özdilek'lerin hoca olark sürekli teklif aldığı ligde bir tek takımdan bile teklif almamış Hami.
Biz ne çekiyorsak bu "özevlatçılık" sevdamızdan çekiyoruz.
Yönetimdeki arkadaşıma sitem dolu bir mesaj attmıştım Hami'nin teknik direktörlüğe getirildiğini duyunca.
Sezon sonuna kadar yerli, şehri&takımı bilen ve uygun maliyetli birini aradık. Oy çokluğu ile Hami'yi seçtik demişti.
Çok kızsam da bu yönetime olan inancım hala devam ediyor.
Bu nedenle sezon sonuna kadar ne maç seyrederim ne de Hami'yi eleştiririm artık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum