İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu takıma tarihin en iyi kadrosu diyen vardı ya ve bunu inanarak söylüyorlardı. Orta açmayı bilmeyen bir sol açık,sağ açık yok merkez orta saha yok sığır sürüsü bir defans golcün bostonlu cardozo tarihin en iyi kadrosu ha sizin futbol bilginize olmamış limon sıkayım emi.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
bir maç özer-erkan hiç oynamaz diğer maç ilk 11 oynarlar.. allahım sen bizi nasıl hocalarla sınıyorsun.. yav maç kocayınca 60-70lerde alsana bu oyuncuları oyuna..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Yeni yönetim ekonomik açıda cidden olağan üstü şeylere imza atıyor ama sportif anlamda maalesef sudan çıkmış balık gibiler. Hoca mevzusu onlara şaka gibi geliyor herhalde, halbuki başkanım hoca profili konusunda söyledikleri çok doğru olmasına rağmen icraat konusunda felaket. Marka değeri yaratmaya gayret gösterdiğin takımı hami gibi 6. sınıf bir adama nasıl emanet edersin ? Korkarım sezon sonunda hacının yaptığı gibi onun verdiği listeye göre transferde yaparlar. Hami'nin verdiği müthiş transfer listesinde ki oyuncular şuan hangi kulüplerdeler acaba ? Yönetim acilen ekonomik hamlelerin yanında sportif ciddi hamleler yapmalı. Aksi taktirde yeni stada götürebileceği bir marka değeri kalmayacak ortada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Nerede o günler?İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami istifami etmis böyle duyumlar aliyorum dogrumuBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
****İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacilen bizi şoktan çıkaracak bir hoca lazım.. bu isim kesinlikle yılmaz vuraldır..
bu açıklamanıza çoğu taraftarımız güle bilir
ama ben gülmüyorum.
yerinde bir hamle olur diye düşünüyorum.
**hami mandıralı eli cebinde maç izliyor
**yılmaz vural sesi kısılana kadar oyuncusuna bağırarak oynatırdı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum