Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son 15 yılın en kötü takımı.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Önceki maçlar için ne söylediysek bunun için de eçerli.
      Artı olarak Marin ve Muhammed Demir iyi anlaşacağa benziyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bosingwa nin yaptigi lauballik 1 puana mal oldu.
        iho istifa.

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En büyük hata bence Tolunayı göndermekti..
          Hala aynı terane Tolunay kayseridede ne yapıyor küme düşüyor.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• haminin gelmesi çok iyi oldu millet görsün böyle acemilere güvenilmeyeceğini
            asıl sorun hami başarılı olsa sezon sonu ne yapılacağıydı
            hami sağolsun beni mahcup etmedi daha şimdiden
            arkadaşlar küme düşmeyiz zaten hedef yok o yüzden rahat olun
            muhammet son yılların en iyi transferi bu arada maşallah
            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Sivas, mersin ve eskisehirin ve genclerin ustunde 14.Bitirir ligi bu takim. Otesini hayal etneyin
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• 3 tane akhisar maçından çıkarılacak ders:

hocası kötü olan iyi takım başarılı olamaz, hocası iyi olan kötü takımın başarılı olma ihtimali vardır.
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Yorumları gördükten sonra ustanın finansal sorunlardan daha büyük sorunlarının olduğunu gördüm.
                  Adam geleli iki ay olmuş.kulübün avrupadan men riski var.kim gelcek ti.luceskumu ersunmu.anketlerde hami cikmiyormuydu .

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Gençlerle çıkmak lazım. Bu adamlar olmadı, olmayacak. Kaç senedir kaç hocayla hepsi denendi. Sefa solda oynadı olmadı, sağda oynadı olmadı, forvet oynadı olmadı. Aynısı Yusuf için de geçerli, Erkan için de. Yusuf Yazıcı 19 yaşında. Çok genç sayılmaz. Çıksın oynasın. Öyle de yeniliyoruz böyle de.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• onur ve mehmet ekici etrafında bir takım şekillenmeli diyeceğim bir gülme tutuyor şekli şemali hüsnü cemali mi kaldı takımın da kulübünde

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sefa yilmaz neden trabzonspora alindigini kendiside bilmiyordur neden oynatildigini kendiside bilmiyordur neden bu Kadar para verildigini kendiside bilmiyordur

sefa aksama playstationunu alir saray gibi evinde cayini icerek oyununu oynar ..yarin da bankaya gider parasina bakar oh be der ...ruhsuzlar ya
                        Büyük Başkan Iho Nun hareketler i bunlar , oyuncuların şeyimde değil , Kayseri maçına U 21 ile çıksak daha iyi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• bu takıma acil teknik bilgisi yüksek bir antrenör, iyi bir kondisyoner ve iyi bir fizyoterapist gelmeli takım 2. yarı dökülüyor ve gençleri oynatmalıyız zaten puan alacağımız yok en azından şu malları izlemeyelim artık.

rakip 2-1 önde 3. forvetini oyuna sokuyor sen de gidip hücum oyuncusu çıkartıp forvet alıyorsun galibiyet istemiyorsun galiba hami efendi çıkarsan ya aşkın fatihi
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Maçı izlemedim biliyordum böyle olacağını bu takım futbolcular bitik durumda haftaya evimizde oynayacağımız maçta kesinlikle protesto edilmelidirler..

Bordo mavi renkler
                            Ağır geldi sizlere
                            Çıkarın formayı
                            s.. gidin başka şehirlere

Bu ruhsuzlar, yetenek fukaraları ancak böyle yola gelir.. Futbolcular geçicidir aslolan Trabzonspor'dur..
                            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Hami ile istikrar 3 maç,3 mağlubiyet.Durmak yok yola devam.
                              iho istifa.

Yorum

• Dua edelimde Uefa men cezası vermesin.. Avrupa hakkı alamayacağımız kesin ceza yersek bi dahaki seneye sarkıcak ceza..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X