şunu net söylüyorum bir maçlık değil eğer tusuf hala bu takımdaysa ben yokum şımarık kompleksli neymiş hastaymış iki çif lafımda h. özkahyaya çarşamba günü görüşürüz Yalovada anlayana
bu takım delil deşik oldu, yıprandı, dikiş tutmuyor, çöpe atmak lazım.
kupa maçında ilerde cardozo var, top şişirip baskı yapmayı düşünmüyorlar. pasla çıkamamalarına rağmen ısrarla pas yapmaya çalışıyorlar.bu maçta da 1.70'lik adama top şişirip durdular.tamam saha kötüydü ama marin ve muhammet'tin olduğu merkeze top şişirsen ne olacak? bu kadar akıl tutulması fazla.atik hamlesi de inanılmazdı gerçekten. ekranda gördüğüm her an hayat enerjim düştü.
şimdi yazdıklarıma kızın siz ğer biz yusftan,doaglastan,sefadan,f.atikten musada bişey bekliyorsak sadece hayal kurmuş oluruz yusufa hala topçu diyenler var çıldırmamak elde değil u kadar bencil şımarık kalas ağır konuşmak onu kale almaktır yazık çok yazık tek yapılacak şey 16-20 yaş arası topçıları oynatma çok sevdiğim hami hoca oynatmadıklarına gözdağı veya ceza vermedin bize verdin bu takımda ilk 11 oynayacak iki kişi var muhammet demir ve okay
aynen katılıyorum söylediklrine. yusuf eğer futbolcu ise ben c.ronaldoyum.
özer de eğer futbolcu ise ben messiyim.
aynı oyunla maçı alabilirdik, kaybettik diye Hami'ye yüklenenleri skor taraftarı olarak görüyorum.... bugünkü mücadele gelecek adına beni umutlandırdı ....
şunu net söylüyorum bir maçlık değil eğer tusuf hala bu takımdaysa ben yokum şımarık kompleksli neymiş hastaymış iki çif lafımda h. özkahyaya çarşamba günü görüşürüz Yalovada anlayana
abi başını belaya koyacak hiçbir şey yapma lütfen değmez bu ruhsuzlara. bu maçta birinci sorunumuz hakem değildi.
Yorum