Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami direkt yenilgi yenilgi buyuyen zafer vardir deseydi keske
    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• şunu net söylüyorum bir maçlık değil eğer tusuf hala bu takımdaysa ben yokum şımarık kompleksli neymiş hastaymış iki çif lafımda h. özkahyaya çarşamba günü görüşürüz Yalovada anlayana
      Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• Birazdan Muharrem Usta, yine ağlayacaktır,
        50. Yıl muhabbetini yapacaktır,
        Sabır dıyecektir,

Açık konuşayım,
        Hami tercihini yapan bir kişiden hiçbir şey olmaz,

Vizyonmuş,
        Vizyon sahada olur,
        Trabzonspor kümeye diye bağırırken birileri, sen fiyakalı kelimelerle, anca bizi kandırırsın

Yorum

• bu takım delil deşik oldu, yıprandı, dikiş tutmuyor, çöpe atmak lazım.

kupa maçında ilerde cardozo var, top şişirip baskı yapmayı düşünmüyorlar. pasla çıkamamalarına rağmen ısrarla pas yapmaya çalışıyorlar.bu maçta da 1.70'lik adama top şişirip durdular.tamam saha kötüydü ama marin ve muhammet'tin olduğu merkeze top şişirsen ne olacak? bu kadar akıl tutulması fazla.atik hamlesi de inanılmazdı gerçekten. ekranda gördüğüm her an hayat enerjim düştü.

Yorum

• acilen bizi şoktan çıkaracak bir hoca lazım.. bu isim kesinlikle yılmaz vuraldır..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 80. dakikaya kadar 1-1 giden, 80. dakikada mağlup duruma düşen Trabzonspor'un 2'si zorunlu (Musa, Okay) olmak üzere oyuncu değişiklikleri.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi yazdıklarıma kızın siz ğer biz yusftan,doaglastan,sefadan,f.atikten musada bişey bekliyorsak sadece hayal kurmuş oluruz yusufa hala topçu diyenler var çıldırmamak elde değil u kadar bencil şımarık kalas ağır konuşmak onu kale almaktır yazık çok yazık tek yapılacak şey 16-20 yaş arası topçıları oynatma çok sevdiğim hami hoca oynatmadıklarına gözdağı veya ceza vermedin bize verdin bu takımda ilk 11 oynayacak iki kişi var muhammet demir ve okay
                aynen katılıyorum söylediklrine. yusuf eğer futbolcu ise ben c.ronaldoyum.
                özer de eğer futbolcu ise ben messiyim.

Yorum

• Aklınız varsa Twitterdan Muharrem Ustaya Ersun Yanal baskısı yapalım yoksa kümeye gideceğiz. Allah belasını versin böyle futbolcularında hocanında.
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• aynı oyunla maçı alabilirdik, kaybettik diye Hami'ye yüklenenleri skor taraftarı olarak görüyorum.... bugünkü mücadele gelecek adına beni umutlandırdı ....

Yorum

• bir hafta önce 1461'e postalamaya çalıştığın adamı bir hafta sonra kurtarıcı olarak sahaya sürersen olacağı budur..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Hami 3 maçta 3 mağlubiyet. Kahrolsun özevlatçılık.

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şunu net söylüyorum bir maçlık değil eğer tusuf hala bu takımdaysa ben yokum şımarık kompleksli neymiş hastaymış iki çif lafımda h. özkahyaya çarşamba günü görüşürüz Yalovada anlayana
                          abi başını belaya koyacak hiçbir şey yapma lütfen değmez bu ruhsuzlara. bu maçta birinci sorunumuz hakem değildi.

Yorum

• Hami niye getirildi diyenler.kim gelmeliydi.avrupadan men ve transfer yasağı riski olduğu durumda

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ahhhh arveladz ah gelmeyeydin bu takıma ne vardı

Yorum

• onur, aykut, cavanda, aytaç, okay,muhammed demir.

bu altı adamın dışında kim oynarsa oynasın fark etmiyor bu takıma oyuna geleceğe hiç bir katkısı yok geri kalanların

bu adamlar da tartışılır tabi ama o kadar olacak bunların yanına ne kadar genç adam var oynatıp bu seneyi bitirelim bari
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X