son 15 yılın en kötü takımı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hala aynı terane Tolunay kayseridede ne yapıyor küme düşüyor.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük hata bence Tolunayı göndermekti..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
haminin gelmesi çok iyi oldu millet görsün böyle acemilere güvenilmeyeceğini
asıl sorun hami başarılı olsa sezon sonu ne yapılacağıydı
hami sağolsun beni mahcup etmedi daha şimdiden
arkadaşlar küme düşmeyiz zaten hedef yok o yüzden rahat olun
muhammet son yılların en iyi transferi bu arada maşallahadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
3 tane akhisar maçından çıkarılacak ders:
hocası kötü olan iyi takım başarılı olamaz, hocası iyi olan kötü takımın başarılı olma ihtimali vardır.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Gençlerle çıkmak lazım. Bu adamlar olmadı, olmayacak. Kaç senedir kaç hocayla hepsi denendi. Sefa solda oynadı olmadı, sağda oynadı olmadı, forvet oynadı olmadı. Aynısı Yusuf için de geçerli, Erkan için de. Yusuf Yazıcı 19 yaşında. Çok genç sayılmaz. Çıksın oynasın. Öyle de yeniliyoruz böyle de.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Büyük Başkan Iho Nun hareketler i bunlar , oyuncuların şeyimde değil , Kayseri maçına U 21 ile çıksak daha iyiİlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefa yilmaz neden trabzonspora alindigini kendiside bilmiyordur neden oynatildigini kendiside bilmiyordur neden bu Kadar para verildigini kendiside bilmiyordur
sefa aksama playstationunu alir saray gibi evinde cayini icerek oyununu oynar ..yarin da bankaya gider parasina bakar oh be der ...ruhsuzlar ya
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
bu takıma acil teknik bilgisi yüksek bir antrenör, iyi bir kondisyoner ve iyi bir fizyoterapist gelmeli takım 2. yarı dökülüyor ve gençleri oynatmalıyız zaten puan alacağımız yok en azından şu malları izlemeyelim artık.
rakip 2-1 önde 3. forvetini oyuna sokuyor sen de gidip hücum oyuncusu çıkartıp forvet alıyorsun galibiyet istemiyorsun galiba hami efendi çıkarsan ya aşkın fatihiYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Maçı izlemedim biliyordum böyle olacağını bu takım futbolcular bitik durumda haftaya evimizde oynayacağımız maçta kesinlikle protesto edilmelidirler..
Bordo mavi renkler
Ağır geldi sizlere
Çıkarın formayı
s.. gidin başka şehirlere
Bu ruhsuzlar, yetenek fukaraları ancak böyle yola gelir.. Futbolcular geçicidir aslolan Trabzonspor'dur..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum