Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zemin güzel olsaydı demir o topa gelişine vururdu.ve biz burda başka şeyler konuşuyor olurduk.bu zeminde her sonuç süpriz olmazdı
    TEKKEBALL

Yorum

• Maçı izlemedim sonuç öyle yada böyle mağlubiyet olacaktı zaten ama duydumki Fatih Atik denen malı Hami hoca 11 de sahaya sürmüş ve 90 dk oyunda kalmış. Fatih' i 11 de oynatan hoca mal değildir, mal oğlu maldır net... Yazıklar olsun size kümeye gidiyoruz kümeye Allah belanızı versin hepinizin...

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• sefa salih fatih yerlerine gencler bu saat den sonra oynasin bunlardan kötü oynamaz Hami 1 saniye beklemeden 66 nr la yollanmali yorumculuk yapsin orada bol bol masal anlatir. hami hem bizi hem 1461 zarar verdi akapo düsünülmuyorsa neden geldi bize.
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Oyuncular sadece yeteneklerini değil psikolojilerini de resmen kaybetmişler, kafa olarak da rahat değiller, sahada oynadıkları futbol kendi becerilerin çok dışında olmaya devam ediyor her geçen maç. Bunu başkan da ifade etmeye çalışmıştı.
          Bugün sahada saydırdığımız adamların yerine erkan ya da Aytaç olsa durum yine değişmezdi. Onlar varkende farklı oynamıyorduk, sonuç taktikte teknikte değil bence,kafada artık
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• takım küme düşmez bence de,
            ama keşke küme düşme potasında kilerle heyecanlı bir yarışa girsek lige renk gelir...

Yorum

• Sevgili usta bu takımın tamamının berbat ,felaket ,iğrenç,KARAKTERSİZ oyunculardan kurulu olduğunu ve tamamının değişmesi gerektiğini bir tarafımızı yırtarak söyledik.İlk yapacağını şey takıma bir hoca ismi üstünde hocalık vasıflarını taşıyan bir hocaaaaaaa getirmekti o bir rapor verecek ve transferler o şekilde yapılacaktı.Önce Sadi denen BUNAK ve sonrasında hocalıkla ömür boyu başarı sağlayamayacağı aşikar olannnnnnnn., hamiyle devam ediyorsun.NİYE hiçbir zaman gelmeyecek bir romen çingenesinin kaprisleri uğruna.Takım kötü yolda dua et sivas böyle kötü gitsin ve küme barajı 34 te kalsın yoksa senin finansını düzeltecek diye uğraştığın Trabzonspor da kalmayacak ortada...
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• BOSİWGA
                her yazılana eyvallah
                hami iyi hoca değil ikikere iki dört
                salih
                musa
                dauglas
                fatih
                sefa
                adam değil
                topçuda değiller
                okay formsuz kelimesi az gelir
                bu adam aylardır formsuzzzzzz
                hami hoca gör artıkkkkk
                benim canım çok yanıyor
                çok ağır olacak ama
                yusuf futbol sahtekarı olmuş.
                rezil oluyor rezil
                takım pas yapamıyor
                bütün ortalar kaleciye
                taç atışını rakibe
                paslar rakibe
                bitmişiz arkadaşlar bitmişizzzz
                bosiwganın yaptığı hata kabul edilemez.
                bulan adiler orda skor 1-1 iken
                o riskli hareket yapılırmı.
                bak kaptırdın ve gol yedik
                yazıklar olsun.

Yorum

• maça şöyle bir göz attım. ortasaha hücuma çıkarken yok. defanstan topu alan ileriye şişiriyo kazare birinin önüne düşerse cılız bir atak oluyor. muhammet demir boyu kısa o yüzden çok fazla top indiremiyor. hami ise kenardan ben nasıl izliyorsam öyle izliyor. orta saha defans yaparken yine sahada yok. adamlar 2 duvar pası ile kolaylıkla 18e kadar iniyor. bu takım her maçı beraberliğe çıkmalı ki yenilgi sayımız azalsın. aksi takdirde küme yolları çok uzak değil. yusufa ise gerçekten uyuz olmaya başladım. her pozisyonda kendini yere atması yüzünden hem itici oluyoruz hem hakemlerde inanmıyor artık(zaten gerçekte olsa vermiyorlar orası ayrı mesele). hami ye ulaşabilen varsa söylesin bu kadro seçimiyle devam edecekse takımı küme düşüren efsane olarak tarihe geçecek.
                  HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Sadi tekelioğlu sessiz sedasız gelip takımı çalıştırmalı.hamide kalsın yanında beraber götürsünler derhal gelmezse hami maç felan kazanamaz. Her zaman gelen gideni aratır..

Yorum

• Hami takımı 4. veya 5. bıraktı, şimdi kaçıncı olarak aldı.
                      Sanki Hami den önce takım muhteşemdi.
                      Adalet yerini bulmadan Trabzonspor diye bir takım ol(a)mayacak. İstediğiniz teknşk direktörü getirin, istediğiniz futbolcuyu alın fark etmez.

Bize ve bu şehre hepsi layık. Biz bunu istiyoruz.
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Yerli seviciler neredesiniz? [emoji2]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bundan sonra hocayı değiştirmez yönetim mümkün değil. bu iş çocuk oyuncağı mı hami gitsin sadi gelsin. yönetim yanlışını çeksin.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• seneye avrupa da yok ohh gel keyfim gel

Yorum

• sefa yilmaz neden trabzonspora alindigini kendiside bilmiyordur neden oynatildigini kendiside bilmiyordur neden bu Kadar para verildigini kendiside bilmiyordur

sefa aksama playstationunu alir saray gibi evinde cayini icerek oyununu oynar ..yarin da bankaya gider parasina bakar oh be der ...ruhsuzlar ya
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hami getireceğinize Tekke daha iyiydi , Ada'm zeki kurnaz hamiye ver topu vursun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X