Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pazar günü Manisa'da Trabzonspor forması giyecek oyuncu grubunda azıcık gurur varsa bu maçı alırlar.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Akhisar bizi yener

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akhisar bizi yener

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Yenilirsek şuna emin olun
        Ciddi ciddi kümede kalmaya oynarız
        Bereket alttakiler sürekli kazanamıyor
        Hey gidi efsanem, ne hallere düşürdüler seni
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Başımızda Hami varsa galibiyet çok zor
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• onur - cavanda - aykut - akpapo - salih - bosingwa - aytac - Özer - erkan - marin - muhammet demir ............veya özeri cikar cift forvet muhammet beisr ve demir birlikte ..

ben hoca olaydim okayi hic bir Zaman ön Libero oynatmazdim oranin adami degil kesinlikle degil rakip takim icin asist yapiyor cogu maclarda..

okayi ben stoperde denerdim orda rakibe asist yapmaz umarim lakin pazar günü deneme maci degil cok önem tasiyan bir mac ..bosingwa kesinlikle aytacla birlikte ön liber oynamali veya tek basina ??

Mustafa ,Mehmet sakat oldugu icin ilk onbire koymadim yusufda olmayacak gribal enfektion ....onur cavanda akpapo aykut musa bosingwa Özer erkan marin muhammet demir fatih atik
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Cavanda bu maçta cezalı kadroları yazarken çıkaralım onu kadrolardan

Yorum

• Hami Mandıralı, pazar günü deplasmanda oynanacak olan Akhisar Belediyespor mücadelesi için kadro kurmakta zorlanıyor. Cardozo, Mehmet Ekici'nin uzun sürecek sakatlıklarının yanısıra Güray, Yusuf, Özer, Mustafa ve Aykut'un devam eden sorunları, Cavanda'nın da cezası nedeniyle sıkıntılı olan Mandıralı forvette yeni transfer Muhammet Demir'e görev verecek. Ayrıca sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Bosingwa'nın genel durumundan memnun olan Mandıralı'nın bu ismi de savunma bloğunda tercih etmesi bekleniyor. Sağlık ekibinden son sakat ve hasta raporunu aldıktan sonra maç kadrosunu belirleyecek olan Mandıralı'nın nasıl bir 11'le takımını sahaya çıkartacağı merakla bekleniyor.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hami Mandıralı, pazar günü deplasmanda oynanacak olan Akhisar Belediyespor mücadelesi için kadro kurmakta zorlanıyor. Cardozo, Mehmet Ekici'nin uzun sürecek sakatlıklarının yanısıra Güray, Yusuf, Özer, Mustafa ve Aykut'un devam eden sorunları, Cavanda'nın da cezası nedeniyle sıkıntılı olan Mandıralı forvette yeni transfer Muhammet Demir'e görev verecek. Ayrıca sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Bosingwa'nın genel durumundan memnun olan Mandıralı'nın bu ismi de savunma bloğunda tercih etmesi bekleniyor. Sağlık ekibinden son sakat ve hasta raporunu aldıktan sonra maç kadrosunu belirleyecek olan Mandıralı'nın nasıl bir 11'le takımını sahaya çıkartacağı merakla bekleniyor.
                  bırak yedekleri kadro kuramayacaz nerde ise
                  ben bosigwanında oynayacağını tahmin etmiyorum

aykut oynar herhalde

...................onur.......................
                  salih.....akkopo....aykut....musa
                  .......aytaç....okay..................
                  sefa.................................erkan
                  .................marin.....................

...............muhammet...............

bundan başka oyuncu yok heral
                  mecburan böyle çıkacaz

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hami Mandıralı, pazar günü deplasmanda oynanacak olan Akhisar Belediyespor mücadelesi için kadro kurmakta zorlanıyor. Cardozo, Mehmet Ekici'nin uzun sürecek sakatlıklarının yanısıra Güray, Yusuf, Özer, Mustafa ve Aykut'un devam eden sorunları, Cavanda'nın da cezası nedeniyle sıkıntılı olan Mandıralı forvette yeni transfer Muhammet Demir'e görev verecek. Ayrıca sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Bosingwa'nın genel durumundan memnun olan Mandıralı'nın bu ismi de savunma bloğunda tercih etmesi bekleniyor. Sağlık ekibinden son sakat ve hasta raporunu aldıktan sonra maç kadrosunu belirleyecek olan Mandıralı'nın nasıl bir 11'le takımını sahaya çıkartacağı merakla bekleniyor.

Mehmet gecen sezonun son maclarindada yoktu veya bu sezonun ilk maclarinda ??suan hatirlamiyorum

almanyada da böyle hastaligi varidi iki veya üc mac oynar dört bes mac oynamaz ..ayni hastaligini aliskanligini simdik trabzondada yapiyor kendisine yazik ediyor avrupada sampionasi olacak milli takimlarinin böyle bir mac oynarim üc mac yatarim yaparsa milli takimi unutsun trabzonsporuda unutsun ..Mehmet kafa olarak bremeni bitirdigi anda sakatim demisti ve oynamamisti umarim bizede aynisini yapmiyordur ..Mehmet iyi oyuncu lakin oynamayacaksan bu yasinda ben ne edeyim futbol böyle oynayan seviliyor oynamayan sevilmiyor ..

hami hocanin yeni kuracagi onbir eger akhisari yenerse böyle devam etmeli ne cardozo neden Mehmet onbire girmemeli sezon sonunda satilmali trabzonspor kimsenin oyuncagi olamaz
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sistem sistem sistem (YOK).. sürekli hoca değiştirmek çare değil sürekli oyuncu almakta çare değil. teknik direktörün bi sistemi olur onu takıma monte eder. bizim oyuncular hepsi yerinde oynamalı fantaziden kaçınılmalı..

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyuncular kupadaki hezimetten sonra kendilerini affettirmek için oynar diyeceğim ama bizde o karaktere sahip çok fazla oyuncu yok maalesef. En fazla berabere kalırız diye düşünüyorum.
                        beraberligede razıyız şu durumda ama cezalı ve sakatlıklarda oynayacak futbolcuda kalmadı
                        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• bu sefer kazanırız yani biraz gurur yaparlarsa. yani varsa.. özelliklede yusuf.
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Cavanda
                            Yusuf
                            Aykut
                            Mustafa
                            Mehmet
                            Özer
                            Cardozo

Oynayamayacak.

İstemeye istemeye ;

Onur
                            Bosingwa Douglas Akakpo Musa
                            Aytac Okay
                            Sefa Marin Erkan
                            Muhammet
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Valla kazanmamız mucize olur..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başımızda Hami varsa galibiyet çok zor
                                Ya renkdas o kadar sakat var takımda Hami ne alaka o kadar sakatla kazanmak kolaymı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X