Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu orta sahayla ve bu korkak , sadece rakibini seyreden takimda hicbir forvet is yapamaz.sorunun cardozoda oldugunu sananlar varmis .

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yillarca hoca degistik, baskan degistik... Demekki sorun taraftarda... Iddia ediyorum, hatta israrciyim... Barcelonayla bugün taraftarlari degiselim konular söyle siralanmaya baslar,

"Bu hafta 800 pas yapan takim 700 yapti hoca! Sen Uyu saha kenarinda"
      "Messi Allahini seversen bir kafa topuna cik"
      "Pique cok agir, büyük takima yakismiyor"
      "Bu Iniesta ne yapar?"

Derken, takim mac kaybeder, liderlik gider, hoca gider, baskan gider, veee sil bastan...

Bu aradada Trabzonspor yeni taraftariyla sampiyon olur...
      Taraftar en az suçlu olandır. Emin olun akhisar maçunda da o stadın dolması bile mucizeydi. Ama doldu.80 dk. İyi destek de verdi. Başka traftar olsa kesinlikle ypmaz bunu. Trabzonspor traftarını lüçümsemeyin bu kadr. Yazının sonunda da traftar sebebiyle başarısısız demişsiniz. Biz barca gibi oynayan takım olsak maç biletleri 1 hafta öncrden biter ve o stat 50.00p bile olsa full dolar. Az bir umuda karşı bile stadı dolduruyor bu traftar. Yapmayın traftarı kküçük be zararlı göstermeyin. Amacınız ne.tamam bnm de eleştirdipim yerler var. Örneğin burak yılmaza yapılanlar. Keşke her oyuncumuz burak yılmax kadr fayda verse ve para kazandırsa.

Yorum

• Ne hocaya güvenebiliyorsun ne de oyunculara, rahat maç izlemeyeli yıllar oldu belki de..

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          birak allah askina abi ya nedenmis , kabul etmiyorum . bu kadromuzda akhisarin 5 kati . kesinlikle kazanmaliyiz.
          trabzonspormuyuz ofspormuyuz belli degil . beraberlik trabzonspor icin yenilgidir herzaman . 3 puanli sistemde 1 puan nedir .
          bu beraberlk iyidir mantigi loser kulüpler icin bile gecerli degil artik .
          Beraberlik gercekten basaridir bizim icin akhisar cok iyi bir takim.

Gecenki macta bizi caresiz birakmislardi bu seferde isimiz cok zor olacak.

Bu futbolcularla galibiyet büyük sürpriz olur.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İçimde pek umıt yok ama Insallah kazanırız.

Yorum

• yeniliriz.net.

Yorum

• ----------------------------------onur---------------

----cava/boss--------aykut--------***------------***---

-------------------aytaç---------okay/yusuf yazıcı-------

------------------------***-----------------------------------

----------------------------muhammet ---------------

şu adamları sene sonuna kadar her maç oynatalım boş yerlere kimi koyarsan koy fark etmiyor

geri kalan topçuların çoğu ya gitmesi gereken ya da büyük ihtimal gidecek adamlar

yaza da şu boşlukları doldurmalıyız ama bakalım nasıl

(yusufu bilmiyorum fiziken iyi görünüyor ve şu durumda şans verilebilir. abdülkadir, hiçbir iddianın kalmadığı-kümede kalmanın garantilendiği son haftalarda belki)
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kıçı kırık akhisar bile bizi evire çevire yener diye düşünüyorsam. bu takım bu hale getirenler kul hakkına girmiştir. ah ulan iho yerlinin yerlisi zihniyeti...
                  Yalnız halaoğlu asıl yerlinin yerlisi Akhisar. Farkında mısın

Yorum

• Lütfen kazanalım. Bıktık kaybetmekten. Lütfen diyorum.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Lütfen kazanın ama lütfen.
                      Daha fazla ezdirmeyin bizi cümle aleme
                      Hayattan soğuttunuz
                      Gülmeyi unutturdunuz
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Oyuncular kupadaki hezimetten sonra kendilerini affettirmek için oynar diyeceğim ama bizde o karaktere sahip çok fazla oyuncu yok maalesef. En fazla berabere kalırız diye düşünüyorum.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Kadro kalitesi tabi ki önemli,
                          şu an için ben dahil hepimiz kadromuzun yetersiz olduğunu düşünüyoruz,
                          taa ki kupa maçında bizi madara eden Akhisar kadrosuna bakana kadar,
                          Hayal kırıklığı Fatih Öztürk
                          Halı sahada oynatmam denilen Caner Osmanpaşa
                          Futbolcu bile değil, öz evlat kontenjanından oynuyor dediğimiz Kadir Keleş,
                          ve daha bir sürü aynı kalibrede oyuncu var Akhisar da,
                          bizimkiler bunlardan daha mı kötü,
                          e sorun ney o zaman,
                          bence karakter meselesi,
                          ağır oluyor belki ama malesef Akhisar'ı veya herhangi bir takımı yeneriz diyemiyorsak TS de oynadığının farkında olmayan topçuların karakterinden şüphe ederim ben
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadro kalitesi tabi ki önemli,
                            e sorun ney o zaman,
                            bence karakter meselesi,
                            ağır oluyor belki ama malesef Akhisar'ı veya herhangi bir takımı yeneriz diyemiyorsak TS de oynadığının farkında olmayan topçuların karakterinden şüphe ederim ben
                            Kadromuz gayet iyi aslında. Asıl sıkıntı bir sistem olmaması, başı bozukluk, 3 ayda bir hoca değiştirme, her transfer dönemi yapılan fazlaca transfer.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu maçı alırız kupada elendik bu sezon bir iddamız kalmadı ya kesin alırız.
                              Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kadro kalitesi tabi ki önemli,
                                e sorun ney o zaman,
                                bence karakter meselesi,
                                Akhisarın bir sistemi var hocam.Savunma ağırlıklı kontra atak oyunu oynuyorlar tüm oyuncular deli gibi koşuyor mücadele ediyor çok iyi alan daraltıyorlar disiplin üst düzeyde bu nedenle savunmada ki oyunculara fazla iş düşmüyor.Trabzonsporda ise sistemsizlik var ortada oynayan aytaç-okay ikilisi hem defansif hem ofansif açıdan yetersiz.İleride oynayan oyunculardan Erkanın ayakta duracak hali yok,Özer boş boş koşar durur,sefa desen yeteneksizin teki.

Böyle bir takımın maç kazanması çok zor çünkü ne savunma yapabilecek bir ekip var ne de hücum yapabilecek bir ekip.Ben Muhammet Demire acıyorum böyle bir ortasahası olan bir takımda ibrahimovic bile olsa zor gol atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X